07.12.13, 23:37
W 82 r gdy dowiedziałem się że Wałęsy córka świeżo urodzona na cześć zwycięstwa została nazwana Maria Wiktoria ja swoją Córeczkę urodzoną w marcu 82 nazwałem Agnieszkę Wiktorią. Po h..a pytam się. Po kiego grzyba.
Ja w 82 r zaangażowałem się w opozycję Wałęsa w 82 r zaangażował się w sprzedajność. Kapował za kasę podczas gdy ja drukowałem bibułę rozprowadzałem drugi obieg zbierałem składki i wierzyłem w Wałęsę. Wszystko pod groźbą że wywalą z roboty albo zajebią w ciemnej bramie jak Przemyka. Wałęsa w ty ku..o zdrajco. Dobranoc.
Obserwuj wątek
    • zak-1 Re: Elita 07.12.13, 23:45
      Czarek wyluzuj.....teraz już tego nie zmienisz , a denerwowaniem się, tylko sobie zaszkodzisz .
      Możesz się tylko pocieszyć ,że jest wyższa sprawiedliwość .
    • tadeusz_ski.51 Jeśli już to elyta 08.12.13, 18:30
      z potomków pańszczyźnianych chłopów.
      Dlaczego na wodza "Solidarności" wytypowano Wałęsę, już o tym mówiłem.
      Co więcej, jestem niemal pewien, że CIA, Mosad (właściwie Aman oraz GRU i KGB) wiedziały, że to "podstawka" SB ale agencje zachodnie podjęły tę grę. Udając, że nic nie wiedzą, że dały się nabrać, popierały Wałęsę do tego stopnia, że dali mu Nagrodę Nobla. Postawili tym Moskwę i Warszawę w dziwnej sytuacji, bo pod patronatem ich człowieka rozwinął się związek liczący 10,5 mln osób! To ci dopiero przekręt! Taką ilością ludzi, w ogromnej większości przeciwnych władzy, nawet mając sporo "swoich" na różnych pozycjach, nie sposób było kierować, dyrygować i wodzić za nos. Kiszczak przechytrzył a właściwie jego przechytrzono, ha ha ha. Faktem jest, że w jedną noc grudniową "Solidarność" załatwiono ale świat zobaczył, że większość Polaków NIE CHCE KOMUNY! Jak teraz przekonać inne narody, żeby u siebie robiły rewolty? Jak?
      • czarek_sz Re: Jeśli już to elyta 08.12.13, 19:06
        Ja dowiedziałem się o tym /czym jest tzw transformacja/ po 89 r. Między innymi w fabryce gdy kapusie obsiedli stanowiska w Solidarności a dyr zakładu został były I Sekretarz KD PZPR Wawa Wola. Kto wcześniej wiedział że Wałęsa to esbecka wtyka kto wiedział. Tylko esbecja wiedziała i wierchuszka PZPR. Walentynowicz podejrzewała ale dowodów na ręku też nie miała. Czas jest nieubłagany. Rozebrał Bolka do majtek i pokazał że król jest nagi. Szkoda że tak późno to dotarło. M.in do mnie.
    • darima_ka Re: Elita 08.12.13, 19:44
      Ale Twoja córka ma piękne imiona.
      Historia resztę oceni,zapewne sporo jeszcze nie wiemy bo utajnione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka