Dodaj do ulubionych

to forum jest tragiczne!

IP: *.cplus.com.pl 10.11.04, 14:17
czytam te wątki i stwierdzam ,że to forum jest tragiczne! mało kto ma coś
mądrego i ciekawego do powiedzenia,ot takie bzdety znudzonych ,wrednych
ludzi,a jak juz znajdzie się ktoś ciekawy to zostaje opluty przez kilku
debili, których teksty "wyczesz brochę"itp.świadczą o wielkiej bezradności
wobec erotyki,a zwykłym chamstwem chcą pokryć brak kompetencji..
Obserwuj wątek
    • Gość: gf Re: to forum jest tragiczne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:18
      no to Anka - komu w droge, temu wrotki i papa ;)
    • ivek Re: to forum jest tragiczne! 10.11.04, 14:29
      A ile Anka postow z 273 472 wszystkich wpisow przeczytalas?
      aj.
    • Gość: krish Re: to forum jest tragiczne! IP: *.chello.pl 10.11.04, 14:37
      forum jest takie jacy sa piszacy na nim ludzie

wiesz dlaczego ja nie pisze na forum hodowcow szczurow?

bo nie mialbym o czym z nimi rozmawiac (nie mam szczura)

Ty natomiast napisalas na tragicznym forum

co z tego wynika

zagadka
      • Gość: Anka Re: to forum jest tragiczne! IP: *.cplus.com.pl 10.11.04, 15:22
        wiesz co ? wydaje mi się że mógłybyś z takim samym efektem pisać na forum
        hodowców szczurów jak i tutaj...efekt byłby ten sam
        • Gość: gf Re: to forum jest tragiczne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:24
          a to jest Twoje forum, Anka? :)
    • Gość: etta Re: to forum jest tragiczne! IP: 195.94.207.* 10.11.04, 14:38
      tragiczne, ale co z tego?
    • baabett Re: to forum jest tragiczne! 10.11.04, 14:58
      Gość portalu: Anka napisał(a):

> czytam te wątki i stwierdzam ,że to forum jest tragiczne! mało kto ma coś
      > mądrego i ciekawego do powiedzenia,ot takie bzdety znudzonych ,wrednych
      > ludzi,a jak juz znajdzie się ktoś ciekawy to zostaje opluty przez kilku
      > debili, których teksty "wyczesz brochę"itp.świadczą o wielkiej bezradności
      > wobec erotyki,a zwykłym chamstwem chcą pokryć brak kompetencji..

nie znam innych forum, więc brak porównania
      ale:
      1) załóż watek ciekawy i mądry
      2) siła tego forum jest w różnorodności
      3) znudzeni i wredni też gdzieś muszą dać upust swojej frustracji, a gdzie
      lepiej jak nie na FP?
      4) oplucie świadczy jedynie o plujących i jest to forma odreagowania stanów
      psychicznych
      5) bezradność wobec erotyki to zapewne problem psychiczny, podobnie jak i
      chamstwo
      6) nie zniechęcaj sie i pokaż nam swoje kompetencje;)
      • Gość: ryb Czesanie brochy... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 10.11.04, 15:08
        jest jednym z najwazniejszych punktow pozbycia sie mend...ale moze byc tez
        calkiem fajna zabawa seksualna...jezeli oczywiscie uzyjemy do tego odpowiedniego
        sprzetu...(moze byc elekryczny).
        • baabett Re: Czesanie brochy... 10.11.04, 15:37
          Gość portalu: ryb napisał(a):

> (moze byc elekryczny).

w środowisku wodnym odradzałabym, ale co kto lubi...
          • Gość: ryb Re: Czesanie brochy... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 10.11.04, 15:42
            No co? Czasami troszke zesztywnieje ale to tez fajne...
    • cossa Re: to forum jest tragiczne! 10.11.04, 15:07
      aaa... powiedzialabym cos
      ale po co?

pozdr.cossa
    • Gość: sisi Re: to forum jest tragiczne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:02
      Drodzy stali bywalcy, (bo domyślam się, że głównie tacy odpisują Ani) a może
      zamiast trywialnego "pa, pa" popracować trochę nad rozwojem umiejętności
      przyjmowania perspektywy innego człowieka.
      Wszak spojrzenie kogoś z boku bywa często odświeżające.
      • tamara_t nie stały bywalec 10.11.04, 19:15
        nie jestem stałym bywalcem tego forum, zaglądam tu raz na jakiś czas - czasem
        cyklicznie kilka dni pod rząd a potem znów nie. Moje odczucia są bardzo rózne i
        w stosunku do tematów i w stosunku do niektórych ludzi. Ale uważam za zupełnie
        idiotyczne zakładanie wątków typu"ale to forum jest beznadziejne".
        - po 1 - wypowiedziane ot tak sobie, nie poparte żadnymi konkretnymi zarzutami
        czy przykładami jest dla mnie po prostu papką słowną a nie żadną perspektywą i
        nie wiem szczerze mówiąc po prostu do czego miałabym się ustosunkować.
        - po 2 - skoro koleżanka Ania pojawiła się tu 1 raz to - jak ktoś słusznie
        zauważył - ma bardzo wycinkowe pojęcie i o ludziach i o wątkach. Jestem stałym
        bywalcem innego forum - są tam tacy jak ja stali bywalcy - wszyscy się dobrze
        znamy (każdy odkrywa się na tyle na ile chce, a czy to co pisze jest prawdą czy
        wyssaną z palca historyjką - nie interesuje mnie to, bo i tak nie sprawdze),
        mamy wspólne tematy, podobne, a czasem właśnie różne poglądy na pewne sprawy,
        korespondujemy też indywidualnie na skrzynki, czasem spotykamy się na czacie. I
        akceptujemy siebie, dobrze czujemy się we własnym sosie i szczerze mówiąc mnie
        osobiście takie wątki śmieszą okrutnie.
        Współczuję szczerze,. że koleżanka Ania, która po coś przecież na to forum
        weszła, ma do powiedzenia na temat psychologii tyle, że to beznadziejne forum.
        Zastanawiam się czego się spodziewała? - samych profesorów i doktorów
        psychologii, uczonych debat na tematy branżowe??? Sory, ale wszyscy jesteśmy
        ludźmi, czasem każdy potrzebuje pogadać o bzdetach i fajne to mimo wszystko. I
        komandos czasem potrafi coś fajnego napisać, chociaż pamiętam jak na początku
        dostawałam bladej gorączki na widok jego postów i przyczyniłam się do
        wykasowania kilku z nich. I co z tego?
        Internet ma to do siebie, że jeśli nie pasuje nam to co widzimy, zawsze możemy
        zmienić stronę. Nic nie stoi na przeszkodzie. A jak chcemy krytykować - to
        poproszę w imieniu nie tylko stałych bywalców o konkretne przykłady.

Swoją drogą ciekawa jestem czy w realu Ania i Ty sisi podchodząc do
        nowopoznanych ludzi po przysłuchaniu się ich rozmowie rzucasz beztrosko - ale
        beznadziejni jesteście - czy też zawijasz swój tyłeczek i oddalasz się w
        milczeniu czy też może uśmiechasz się słodko i podejmujesz konwersację z tymi
        beznadziejnymi ludźmi, bo wśród nich jest fajny facet, który Ci się np
        spodobał. Ciekawe...
        -
        • j_ar Re: nie stały bywalec 10.11.04, 19:25
          analizaujac bardzo gleboko wnikliwa, i, nie ukrywajmy, rzeczowa analize
          wypowiedzi ani, stwierdzam, ze ania jest ...znachorka...nie zaraz, chwila,
          mialo byc, ze medytuje..oszywiiscie, ona medytuje, i stad ta jasnosc wypowiedzi
          i swiatlych mysli trafiajacych elegancko i delikatnie, aczkolwiek bardzo
          dobitnie, do prawdy, oo..
        • owsiwujek ...fajny facet, który Ci się np spodobał... 10.11.04, 19:41
          tamara_t napisała:
          ... czy też może uśmiechasz się słodko i podejmujesz konwersację z tymi
          > beznadziejnymi ludźmi, bo wśród nich jest fajny facet, który Ci się np
          > spodobał. Ciekawe...
          > Ty a mienia? Priedstaw siebie, szto ja do sich por, woobszczie nie abratił
          wnimanija na Tamareczku....

• Gość: sisi Re: nie stały bywalec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:43
          W realu droga tamaro_t nie zawijam swojego tyłeczka, gdyż mam ogromną dupę.
          Poza tym, nie uśmiecham się słodko tudzież nie konwersuję z kretynami tylko
          dlatego, że jest wsród nich facet, który mi się podoba, gdyż z dużym
          prawdopodobieństwem można stwierdzić, że jest on również kretynem w myśl
          zasady "z kim się zadajesz, takim się stajesz".
          Zwróć uwagę na słowo, które wielokrotnie użyłaś w swoim poście "czasem",
          konkretnie mam na myśli "czasem(...) pogadać o bzdetach".
          Czujesz różnicę między "czasem" a "często"?
          • j_ar Re: nie stały bywalec 10.11.04, 19:44
            e tam, nie znasz towarzystwa a od razu oceniasz goscia, ktory tam sie znalazl,
            nie wiesz, dlaczego ani nic, i od razu mowisz,: tez kretyn... no gratuluje oceny
            • Gość: sisi Re: nie stały bywalec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:59
              Dobra, j_ar, ciebie tak nie oceniam, znalazłeś się tu przez przypadek. Jak
              wiadomo, przypadki się mnożą np. przypadkiem złodziej wcześnie rano wyrwał
              Kapuście teczkę, w której przypadkiem znajdowały zapiskami w sprawie Orlenu.
              • j_ar Re: nie stały bywalec 10.11.04, 20:08
                ale jak to 'tu'?, ja lubie to miejsce. ciekawi mnie tylko zawsze skad taka
                szybko ocena ludzi, ktorych nie znamy, i jak sie tak zastanawiam, to wychodzi
                mi, ze to sie bierze z naszych lekow, ze wizerunek z glowy jakos nie moze
                dopasoac sie do rzeczywistosci, a wtedy juz prosta droga do straty...
                oj..orlen, tez zes przyklad dala. a cos tak od siebie? wlasne spostrzezenia?
                • Gość: sisi Re: nie stały bywalec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:19
                  Szczerze mówiąc, nie wiem j_ar co ci się z leków bierze, ja tam nic nie zażywam
                  bom zdrowa.

A jeśli chodzi o jakiś własny mój przykład na temat przypadków, to przypomina
                  mi się jak Zdzisiek z Lipin, przez przypadek Kryśce dziecko zrobił.

Jak wcześniej stwierdziałam, przypadki lubią się mnożyć.
                  • j_ar Re: nie stały bywalec 10.11.04, 20:21
                    no coz..ciagle te wnioski nietrafne i te oceny, widocznie tak juz masz, lubi
                    cie ktos?
                    • Gość: sisi Re: nie stały bywalec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:24
                      Niestety nikt mnie nie lubi, bo jestem gruba, dlatego ja w odwecie dokuczam
                      innym.

A tak na prawdę wewnątrz jestem piękna. Bardzo piękna. I wrażliwa.
                      • Gość: etta Re: nie stały bywalec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:27
                        no i błyskotliwa
                      • j_ar Re: nie stały bywalec 10.11.04, 20:28
                        aaa.. to tak jak ja hahahaha
                        • Gość: sisi Re: nie stały bywalec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:33
                          Też jesteś gruby i dokuczasz innym?
              • Gość: ryb Sisi...czy mnie oceniasz ... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 10.11.04, 20:19
                jako kretyna? Prosze Cie odpowiedz, zalezy mi na Twojej ocenie.

Pozdr.

ryb
                • Gość: sisi Re: Sisi...czy mnie oceniasz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:22
                  No dobra, nie ... ciebie nie.

Również pozdr.

sisi
                • Gość: leszczyna Re: Sisi...czy mnie oceniasz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:29
                  No i znowu sie podlizujesz, Rybie, prawda ? ;))))
                  • j_ar Re: Sisi...czy mnie oceniasz ... 10.11.04, 20:30
                    wg mnie to ryb mial watpliwosci i chcial je rozwiac ;)
                    • Gość: sisi Re: Sisi...czy mnie oceniasz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:38
                      Ryb nie powinien mieć wątpliwości. Jest świetny.

On jak prawdziwie inteligentny człowiek zadaje sobie pytania
                      egzystencjalne: Kim jestem? Po co żyję? Czy moje życie ma sens? Czy czasem nie
                      jestem kretynem?

Otóż Rybie, nie jesteś kretynem, co z całym szacunkiem jeszcze raz podkreślam.
                      • Gość: leszczyna Re: Sisi...czy mnie oceniasz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:41
                        A Ty, kim jestes?
                        • Gość: sisi Re: Sisi...czy mnie oceniasz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:48
                          To, droga leszczyno zależy od tego, kim chcesz abym była.
                          Moge byc wszyskim lub niczym, zalezy od twojej wyobraźni.

• Gość: leszczyna Re: Sisi...czy mnie oceniasz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:38
                      Jasne, i za to go kochamy...;))))
                    • Gość: Anka Re: Sisi...czy mnie oceniasz ... IP: 81.219.8.* 10.11.04, 20:42
                      może i nie pisałam ale to nie znaczy że nie znam tego forum,czytam was bardzo
                      często ,to nie jest tak że wlazłam tutaj pierwszy raz i sie czepiam....zresztą
                      wystarczy przeczytać niektóre odpowiedzi w moim wątku..no właśnie to mnie razi

nie chce mi się tutaj kłócić z kimkolwiek..
                      życzę wam wszystkim miłego długiego weekendu (jak ktoś ma wolny piątek;)
                      • Gość: gf Re: Sisi...czy mnie oceniasz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:52
                        > wystarczy przeczytać niektóre odpowiedzi w moim wątku..no właśnie to mnie razi

wloz rozowe okulary to Cie przestanie razic :)
                        • alfika Re: Gf, no nie :))))) 12.11.04, 07:44
                          u nas to żeby nie raziło, to się maskę spawalniczą zakłada...
                          ale nie wiem, czy to wszystkim pomaga
                          a inni to okulary słoneczne
                          tylko ze jak się ściemnia, to wtedy mało widać
                          nic właściwie
                          ale to też zawsze jakis sposób
                          :)
          • Gość: gf Siusiu nadal droga :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:50
            Gość portalu: sisi napisał(a):

> W realu droga tamaro_t nie zawijam swojego tyłeczka, gdyż mam ogromną dupę.
            > Poza tym, nie uśmiecham się słodko tudzież nie konwersuję z kretynami tylko
            > dlatego, że jest wsród nich facet, który mi się podoba, gdyż z dużym
            > prawdopodobieństwem można stwierdzić, że jest on również kretynem w myśl
            > zasady "z kim się zadajesz, takim się stajesz".

Dlaczego nie chcesz 'popracować trochę nad rozwojem umiejętności
            przyjmowania perspektywy innego człowieka' ? :)

> Zwróć uwagę na słowo, które wielokrotnie użyłaś w swoim poście "czasem",
            > konkretnie mam na myśli "czasem(...) pogadać o bzdetach".
            > Czujesz różnicę między "czasem" a "często"?

• Gość: gf droga Siusiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:47
        Gość portalu: sisi napisał(a):

> Drodzy stali bywalcy, (bo domyślam się, że głównie tacy odpisują Ani) a może
        > zamiast trywialnego "pa, pa" popracować trochę nad rozwojem umiejętności
        > przyjmowania perspektywy innego człowieka.
        > Wszak spojrzenie kogoś z boku bywa często odświeżające.

ale co to za perspektywa? bo nijakiej perspektywy poza wzruszeniem ramionami
        nie widze :))

moja jest taka, ze pisza tu inteligentni i zabawni ludzie - czasem wesole
        glupoty (bywa, ze naprawde blyskotliwe) czasem rzeczy ciekawe

ani mi sie sni zastanawiac, czy przypadkiem nie sa glupi albo nudni i szczerze
        mowiac wspolczuje laknacym tego typu odswiezen :)

pozdrawiam :)
        • komandos57 [...] 10.11.04, 21:49
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: gf Re: droga Siusiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:53
            Wzrusza mnie jej nick hihi
            • komandos57 [...] 10.11.04, 21:56
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: gf Re: droga Siusiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:59
                Ty to masz jaki radar czy jak? :)
          • Gość: sisi Re: droga Siusiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:58
            Komandos, poczytaj no, co nieco wyżej twoi koledzy ładnie piszą na temat
            oceniania ludzi, których nie znamy, przyda ci się.
    • Gość: etta Re: gratulacje dla ryba nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:40
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka