Dodaj do ulubionych

mam powazny problem

19.11.04, 21:07
mam browar, komputer ale brakuje mi bialoglowy do rozmowy
szukam tutaj bo tu psychiczne przychodza a jak wiadomo swoj ciagnie do swojego
Obserwuj wątek
    • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 21:13
      a wy sobie make light of albo nothing of z tego, o kurcze ang sie wyrwal, ale to
      z bezsilnosci jest, ja niechciany bak
      • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 21:22
        tak, tak rozumiem cie, tez tu czasami zagladam i zero odzewu, chyba zebym o
        zdradzie cos wymyslila to wszystkie sie zleca jak muchy do gowna, a jak o
        narzadach zaczne to inet zawiesza, chamstwo i drobnomieszczanstwo moj drogi sdf,
        pozdrawiam na zawsze twoja
        laska
        • qw5 Re: mam powazny problem 19.11.04, 21:26
          oj :)
          • Gość: laska Re: mam powazny problem IP: *.range81-129.btcentralplus.com 19.11.04, 21:34
            tak, tak to ja laska alter albo i inne ego a co u ciebie?
            • qw5 Re: mam powazny problem 19.11.04, 21:39
              No wywołałeś mnie, to się odzywam. Może jako psychiczna nie mam kwalifikacji,
              aby współbraci oceniać, ale ... nie wygląda to dobrze .. z Tobą:)
              • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 21:41
                co ty opowiadasz, wyglada znakomicie szczegolnie w blasku zachodzacego slonca,
                kiedy poloze sie na plazy w brajton czy gdzies
    • procesor Re: mam powazny problem 19.11.04, 21:52
      Poczekaj przyjdzie Malwina i cię przytuli. :)

Jak ci tam Esdeefie?
      • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 21:56
        niestety malwina przytula sie teraz do kogos innego a ja zostalem jak lisc na
        opuszczonej lawce, ah samotny bialy zagiel na morzu martwym, samotna spalona
        zapalka w pudelku, pecik na chodniku, kupa w klozecie, przytulisz mnie
        procesorze? ale ostrzegam ze jest inna chyba athlon czy jakos tak
        • procesor Re: mam powazny problem 19.11.04, 22:07
          Niech mi tam, może mnie o zdrade nie posądzi. :)

Przytulam, głaszczę po głowie i mówie dobranoc!

Bo ktos inny na mnie czeka. :)
          • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 22:11
            nie musialas tego mowic, aaah dajcie mi trutke, ostatnio karaluchy sie zalegly
            to jest, z drugiej strony jak ogladalas filmaaaa nagi lunch to moge miec niezla
            jazde, ok
            • malvvina Re: mam powazny problem 19.11.04, 22:21
              przytule i ciebie aniolku :-) tylko powiedz mi dlaczego tak w tym bigosie
              pedalujesz i w miejscu stoisz ?
              • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 22:41
                hej dopedalowalem do monitora a to juz jezd cos, i nie w miejscu ale wszystko
                musi potrwac, wychodze powoli z ciemnosci mordoru tylko kobiety jeszcze nie ma,
                policjanta mi potrzeba coby pieniedzy tak nie roztrwaniac, jeszcze pewnie bede
                zalowal ze to powiedzialem
    • Gość: gf dobry wieczor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:34
      nie zasnales jeszcze? ;)
      • sdfsfdsf Re: dobry wieczor :) 19.11.04, 22:39
        nie i widze w gf sign na monitorze, znaczy inteligentnie, znaczy o czym? he?
        • Gość: gf Re: dobry wieczor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:41
          sdfsfdsf napisał:

> nie i widze w gf sign na monitorze, znaczy inteligentnie,

znaczy chcesz mnie okokietowac, conie? ;))

> znaczy o czym? he?

wybieraj Pan :)
          • sdfsfdsf Re: dobry wieczor :) 19.11.04, 22:48
            trudno skupici mysl, sinatra zawodzi neeeew yoooork, para w kuchni wywija,
            staram sie jak moge
            • Gość: gf Re: dobry wieczor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:51
              mnie tez trudno - gadam przez telefon jednoczesnie oraz sie kloce na zywo ;)

co za los... ;))
              • sdfsfdsf Re: dobry wieczor :) 19.11.04, 22:54
                hej to mozemy ponazekac, ostatnio szampanow otwieralem 300 i reka mi sie troche
                przetarla, seksu nie moge uprawiac, pomocy
                • sdfsfdsf Re: dobry wieczor :) 19.11.04, 22:56
                  ale powaznie z tymi szampanami, w cateringu pracuje, w grudniu krolowe angielske
                  obslugiwal bede, i uwaga to nie zart
                  • Gość: gf Re: dobry wieczor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:59
                    :)))

ja tam nie lubie narzekac, ale Ty ponarzekaj, jak pomaga...mozesz za mnie tez ;)

no nie wiem, wino w tych ilosciach to sie specjalnym urzadzeniem otwiera :)
                    • sdfsfdsf Re: dobry wieczor :) 19.11.04, 23:02
                      oooj, jest duzy otwieracz do win, ktory zreszta spieprzyl sie na ostatnim
                      bankiecie i normalnymi musielismy kirac, a szampana tylko recznie sie otwiera
                      • Gość: gf Re: dobry wieczor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:05
                        no a jak tam ogolnie? :)
                        nie dzis wieczor, tylko tak generalnie? moze byc? :))
    • anonim_ka Re: mam powazny problem 19.11.04, 22:48
      to zabieraj ten browarek i hulaj do mnie. Uprzedzam facetow ci u mnie w zyciorysie dostatek , ale kompanieros chetnie :)))
      • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 22:51
        a gdzie ty gdzie? ktory poludnik i nierownoleznik he?
        • anonim_ka Re: mam powazny problem 19.11.04, 22:55
          poludnik chyba 21, rownol.. 52-53
          • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 22:58
            tak sie tylko zapytalem, skarbie bez pierwiastkow, prosty jestem, gdzie mam sie
            udac by doswiadczyc nieskonczonej rozkoszy i umrzec jak jatka bo one chyba tylko
            dzien zyja prawda?
            • anonim_ka Re: mam powazny problem 19.11.04, 23:12
              Hej to ty jak cma do ognia sie garniesz? Ja zamierzam jeszcze zaliczyc Noworoczny kulig ,, sniegu mi nasypalo... sliczniutko i bialusienko
              Konie juz parskaja i janczary dzwonia .
              • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 23:23
                tyle wyrazow na raz ja tu biedny z puszka piwa i te kuligi po mojej glowie
                przejezdzaja, jatka bo tak cie bede nazywal jestes moja, a jak cie to ciupaske z
                chalupy sie wezmie i pojdzie na ceprow co zepsuja kazko randkie
            • Gość: małgo Re: mam powazny problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:13
              dobry wieczór
              Tak mnie zainteresowałeś,dużo tej kasy
              do pilnowania?

ps W związku z ję(ą)tką;kiedyś znalazłam w
              prasie takie ogłoszenie:szalonym seksem
              upoję do łez niezależną finansowo panią z
              mieszkaniem.
              • Gość: Mark no ten nie ma problemu IP: *.arcor-ip.net 19.11.04, 23:16
                mozna by rzec, ze trafil w sedno.
    • anonim_ka Re: mam powazny problem 19.11.04, 23:22
      sdf.. to ty masz problem z kasa????zadna trudnosc wydam kazda ilosc :)))
      • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 23:25
        nie problem polega na tym ze kasa jest juz rozdysponowana he he
        • anonim_ka Re: mam powazny problem 19.11.04, 23:38
          Istotnie problem jest sporawy .
          No to jesli ty MASZ dopiero MIEC te kase , zaczales od niewlasciwej strony .
          Dobrze byloby puscic post ze :chetny , inteligentny, wrazliwy itd odda swoja dusze i ..hm cala reszte za ....?podaj szczegoly .
          Jesli znajde amatorki 10% zabieram - bezinteresownosc nie jest moja cecha .
          hhahahaha
      • Gość: małgo Re: mam powazny problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:27
        przestraszył się ,czy liczy?:)
    • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 23:45
      widze a nawet wydaje mi sie ze slysze, aniele boze strozu poszlo w eter i
      wszyscy legli rozdysponowani, rozanieleni na polskich wyrach czekajac na ranna
      msze, am i right?
      • Gość: małgo Re: mam powazny problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:51
        Raczej w telewizji coś rzucili,
        więc nie na wyrach,a na kanapach z
        chipsami się rozścielili.

ps.może czytają ciekawe książki?:)
    • Gość: filozof Re: mam powazny problem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 23:56
      przeczytałam dzisiaj, że " owoce dojrzewają w słońcu, ludzie zaś w świetle
      miłości"...dlatego nie marnuj czasu na piwo i komputer...rusz się szukać
      białogłowy.....szkoda by było...umrzeć i nie skosztować dojrzałości gron
      winnych Trzymam kciuki...i pozdrawiam
      • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 19.11.04, 23:59
        kolejna cma, lecisz prosto do swiatla ktore nazywa sie zycie, najpiekniejsze sa
        chwile przed sparzeniem
        • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 20.11.04, 00:02
          a ja bez skrzydel juz tylko podskakuje, zalosne pisac o tym i zalosne czytac to
          • Gość: małgo Re: mam powazny problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:07
            No nie to wreszcie o pilnowanie kasy chodzi,
            czy o pielęgnację w depresji.
            Bądż dobrej myśli bo na jedno i na drugie
            amatorki się znajdą.:)
          • Gość: tośka Re: mam powazny problem IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 20.11.04, 00:11
            ooo, mój kot lubi owady, wprawdzie jętkami Janek Bohatyrowicz zanęcał ryby, ale
            moj kot chetnie Ci ulzy, skoro i tak juz opalony jestes, i cie zeżre, bo much i
            ciem ostatnio malo, brakuje mu rozrywek, i w zwiazku z tym juz prawie przyrósł
            do kaloryfera;)
        • Gość: filozof Re: mam powazny problem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 00:03
          wolałam jak pisałeś białogłowa...ale ta ćma..żle mi się kojarzy...przypominam,
          że lepiej się sparzyć i posmakować życia...dojrzałe grona może zostać
          doskonałym winem..alby zgniłym owoce...chociażchyba też zasuszoną rodzynką..a
          Ty co wybierasz?
          • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 20.11.04, 00:05
            wybieram piwo
            • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 20.11.04, 00:08
              wybieram to co mi przyjdzie na mysl, entuzjastycznie i bez wahania, bez
              ceregieli, bezposrenio
            • Gość: filozof Re: mam powazny problem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 00:09
              to znaczy, że nie masz problemu...potrafisz dokonać wyboru..może nawet
              słusznego dla siebie.....pozdrawiam Cię serdecznie..mam słabość do jednego
              wielbiciela piwa..i dlatego sentymentalnie twierdzę: masz możliwość wyboru to
              z tego skorzystaj
              • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 20.11.04, 00:12
                twoj podziw opiera sie na chwiejnych internetowych przeslankach, uwielbiam to
                slowo - przeslanki - tak czesto pojawialo sie na studiach i tak bardzo mnie
                irytowalo, mam wrazenie ze starasz sie byc bla bla bla a jestes troche inna, to
                byla ta kwestia
                • Gość: filozof Re: mam powazny problem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 00:17
                  fakt...jestem inna..bo wszyscy toszkę się od siebie róznimy..ale jestem też bla
                  bla i nie muszę się starać..ale mam odwagę popatrzeć w słońce..czego i Tobie
                  życzę...wpadłam tu przypadkiem, bo zaintrygowało mnie hasło " mam poważny
                  problem"..czytam teraz historię tej rozmowy..bo ja lubię hasło przesłanka..też
                  mi zostalo po studiach...ale Ty nie masz problemu..dlatego: serdczności dla
                  Twojej iluzji
                  • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 20.11.04, 00:32
                    iluzji czego? nie zrozumialem z wsi polska pochodze, iluzji rzeczywistosci? a
                    jaka ona jest? ilu staralo sie to opisac, kazdy ma swoje zdanie bo tyle jest
                    swiatow ilu ludzi na swiecie
                    • mathias_sammer Re: mam powazny problem 20.11.04, 00:36
                      Przepraszam dfkjuuzizuzutfrtd a ty wciaz o milosci? Sorry za przekrecenie i
                      czepianie sie , problem na podoredziu.

Tak tylko pytam bo staram sie ogarnac te pieprzona grupe? Nie wierze, ale skoro
                      Ty wierzysz to moze..

Rosol, wal sie.

Nie przyjade na slub, ale przysle prezent, lub zyczenia. Powiadomcie.
                      A Rosola zabije!!!!!!!!!!!
                      • sdfsfdsf Re: mam powazny problem 20.11.04, 00:46
                        przepraszam ale za co przepraszasz panie mathias bo moj zapchany alkoholem mozg
                        nie moze ogarnac tej glebi, wierzysz? what is it all about?
                        • Gość: Drew Re: mam powazny problem IP: *.net176.adsl.community.co.uk 20.11.04, 22:00
                          I bet you are a pervert
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka