brightsun
10.04.25, 12:43
No nie mogę, po prostu mną szarpie i zaraz od środka rozszarpie. 🤦♂️
Ja to lubię wiedzieć co w trawie piszczy, bo wiadomo wtedy co Cię może uje... w kostkę jak na łąkę pójdziesz 😆
No ale nie mogę, nie umiem tylko wiedzieć. 🤦♂️
Tym mocniej że części ludzi wokół mnie też nie wystarczy wiedzieć, muszą swoimi farmazonami pojechać 🤦♂️
Czytam czasem inne miejsca np o tym że dzieciory niech zostaną bo będą podatki płacić a kundle wykluczyć bo nieprzydatne spolecznie i wiele, wiele innych bzdur i normalnie mi się Nóż w kieszeni otwiera na te oceny funkcjonowania rodzin, partnerów, dzieci, diagnozy narcyzmu, deprechy
I kurde na każdym kroku codziennie gdzieś głupoty widzę słyszę i mam ochotę trząść ludźmi bo mnie to po prostu rozchrzania ile w tym jest krzywdzenia ludzi własną głupotą, niewiedzą, ograniczeniem mentalnym
Wewnętrzne sobie z tym nie radzę, to takie momenty że nie chcę tu w ogóle być,marze o zapakowaniu w łódkę niektórych i zwianiu od tego.
Mówi się że tragedia okopac się w bańce ale ja chyba muszę dla zdrowia tylko to jest droga do ignorancji
Jest strasznie, jest strasznie straszno wiedzieć co ludzie we łbach mają 🙈🙉🙊
Nie umiem się w to nie angażować emocjonalnie, bo autentycznie czyste zło w tym widzę