mona.blue Re: Co słychać? 28.12.25, 18:58 Święta, święta i po świętach 🙂 Fajny czas był, choć dość męczący. Dziś odpoczynek, od jutra znów załatwianie różnych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Co słychać? 29.12.25, 14:33 Dużo i szybko- tak ogólnie 😃 I fajnie, dobry mam czas i nawet nie odchorowuję intensywności, w sumie to mi nawet służy Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Co słychać? 04.01.26, 03:32 Trochę się zmieniło. To co mi wyłazi... Ech strasznie dużo rzeczy w moim życiu to dragi. Nawet praca może mi zrobić mega strzał dopaminowy. Było nowe dziecko- strzał, znudziło się, dostałem robotę- wkręciłem się tak że strzał. I jak mi uświadomiono to od tej budziki mi dzwonią żebym cokolwiek zjadł, żebym spróbował zasnąć, nie mówiąc o lekach. Ostre hipo. Podoba mi się choć głoduje strasznie. Marzy mi się podbicie. No przekichane. Mój cykl teraz to pół roku, chyba. Byłem w remisji, poszło się je... To co fajne- wiadomox mam inna koncentrację ale ciągle nic bym w swoim życiu nie zmienił. Żonka, może dlatego że taka, dzieciaki - dobrze nam. Stracha mam b do tej pory coś takiego zawsze mi potrafiło zrobić zjazd w dobe lub dwie. Żonka pierwszy raz patrzy na to innym okiem, kiedy jedziemy na oparach, dziecko nas budziło, całkiem mieszkamy razem i ją widzę zaskakuje. Zaliczyłem 2 doby na nogach, odsypiam ratami. Nie potrzebuje jeść. Widzę że ją przerażają moje gały w środku nocy jak 5 złotych i moje gonie myśli wtedy. Dziwnie. Fajnie ale już wiem że groźnie. To chyba hipo i czuję się jak na śniegu, o nim zresztą sobie marzę. O tym że poznam jeszcze raz Lubą. Spotkamy się kilka lat wcześniej w Amsterdamie. Z imprezy wyleziemy, skończymy tak samo ale zaczniemy inaczej. No dobra na tym skończę, bo mam tego więcej 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Co słychać? 04.01.26, 03:44 I już jestem chyba zmęczony ale i tak nie umiem odpocząć. Spanie nie zjazd! Plizzz. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Co słychać? 30.12.25, 11:28 Słuchać o statusie osoby najbliższej. I mnie zastanawia, że ppKarol mówił, że jest za, bo wtedy nie byłoby dyskusji o jego prawie do przejęcia kawalerki, bo -ten- miałby wtedy taki status do niego. Czy to oznacza, że będąc w małżeństwie można mieć jeszcze osobę najbliższą z prawami rodzinnymi? Powiedzmy jestem bi, to mam jeszcze związek homo? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Co słychać? 31.12.25, 10:47 Fajna sprawa. Zapodam opcję komu czea 😆 Odpowiedz Link Zgłoś