Gość: Madzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:54 dlaczego nie zajmiesz sie bardziej skomplikowanymi i przerazajacymi problemami dotyczacymi wszechswiata..? co Cie powstrzymuje od zajmowania sie nimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komandos57 czeguj? co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:25 Madzia napisał(a): > dlaczego nie zajmiesz sie bardziej skomplikowanymi i przerazajacymi > problemami dotyczacymi wszechswiata..? > co Cie powstrzymuje od zajmowania sie nimi? XxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Żeź walnjenta jes.Wjesz? Kobyła....Koza. ...Ofca... Masz kogótka? Masz ? Bo zbjeram se rozumisz.....dane do, mojih badań ...nat pogłowjem kogutuf w jinternecie...Ot co...conie. Jestem rozumisz...nałukofcem. A fszehśfiat ?!! He he.. Nie mogie, siem zajmowac takimi ,pjerdołami!! Mósze bowjem: - pasać i dojić koze -zaspakajać manułalnie marusie -dowalać dziefczynom na forum psyhologja. Dżysys......!!!! Jak ja nie ..nawidze tyh... dziefczynuf...!!! Jak ja jih.. nie nawidze !!! Rze lubjom durze... Ji grube... Sóki jedne !!! Sssssssóki... :( Jak ja jih nie nawidze... Jak ja jih... Ot co. -- Na posezonowy wyspszedarzy kupta se łu mnje kobyły ohfacone puł butelki winka "Czar Pegeeru" Rocznik 2004. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: czeguj? co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:41 -dowalać dziefczynom na forum psyhologja xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a jakbys tak naukofo zaeperymenofal i jeden dzien miast dofalac mily byl i wsparciem slozyl ww dziefczynkom i ich sromom niedowartosciowanym... jakby Ci bylo z ta sympatia ich??? eeeeee??? mozeby sie spodobalo staremu wyjadaczowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandos57 sluhaj kobyłko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 07:30 Gość portalu: Madzia napisał(a): > a jakbys tak naukofo zaeperymenofal i jeden dzien miast dofalac mily byl i > wsparciem slozyl ww dziefczynkom i ich sromom niedowartosciowanym... > jakby Ci bylo z ta sympatia ich??? eeeeee??? > mozeby sie spodobalo staremu wyjadaczowi... XxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXX Ale żeź walnjenta ...kurde....kobyła....conie. Nie mogje bydź miły bo ja nje na widze tyh dziefczynuf i tyh kobit ...!!!& Bo wystaf se ....mjałem kjedyź takom jednom dziefczyne ...co ...bladź jedna... wyśmjała mojego ptaszka...wyśmiała...bladzina mi ptaszka .....conie !!!! Mysikrólika znaczy. Rze taki łon mały i hudy. Mały ji hudy... Bladźina jedna niedorypana.... Sssssssssuuuuuuuka .... Ot co... -- Na posezonowy wyspszedarzy kupta se łu mnje kobyły jedne wyphanego /za dżwi/ mysikrulika ....ktorego nie na widze tak jak tyh fszyskih dziefczynuf.... Ot co. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzai Re: sluhaj kobyłko.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 10:44 slychaj ogierze to w takim razie nienawidzisz tylko tych glebokich i szerokich w ktorych Twoj ptaszek sie gubi, ale my malenkie, waskie i plyciutkie cierpimy na tym okrutnie a tamtej trzeba bylo luzy watolina wypchac uszczelnic co by jej sie tak nic o sciany nie obijalo zreszta ja ptaszkow nie wysmiewam, ale bawia mnie lysiejacy panowie... te zakola... przerzedy... lyse place hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Daj mi sznase! Daj mi sznse! Daj, daj, daj!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:43 Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: czeguj? co? 01.12.04, 19:46 Jak już zabawiasz się w parodię, to rób to yntelygentniej )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandos57 :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:13 yoosh napisała: > Jak już zabawiasz się w parodię, to rób to yntelygentniej )) XxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Żeź jest łuszkodzona na pohfje ...........kobyła. Ot co. -- Na posezonowy wyspszedarzy kup se salcesonu. Ze dwa kila. Odpowiedz Link Zgłoś