joanna.c 04.01.05, 12:50 Czy ktoś ma jakieś namiary na specjalistę, który pomoż ewyjśc z bulimii . Białystok. Dziekuję za wskazówki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen.v23 Re: potrzebuję pomocy specjalisty-Białystok 05.01.05, 22:26 witam! chyba moge ci pomoc. choruje na bulimie ponad 3 lata. juz raz bylam na terapi, ale nie za bardzo pracowalam i nic z tego nie wyszlo. teraz wybieram sie po raz drugi na terapie grupowa do OSRODKA PSYCHOTERAPII MEDYCZNEJ ul.Włościańska 101, tel 085 6538886. dzwonic trzeba dlugo, bo czasem wszyscy sa zajeci i trzeba troche cierpliwosci :) polecam! swietni terapeuci! zanim sie umowisz na spotkanie z terapeuta mozesz isc na spotkanie grupy wsparcia (tzn. kilka dziewczyn chorych na bulimie badz anoreksje spotyka sie pogadac, wyzalic, poradzic...). teraz ie wiem kiedy to jest i o ktorej (zadzwo i spytaj), wczesniej to byly poniedzialki o godz.17. zycze powodzenia!! trzym sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.c Re: potrzebuję pomocy specjalisty-Białystok 06.01.05, 15:18 Karen, serdecznie Ci dziękuję! Za adres i słowa wsparcia-tak bardzo mi tego brakuje. Mam nazieję,że starczy mi odwagi i wreszcie się tam wybiorę.Interesuje mnie raczej indywidualna terapia, nie jestem przekonana do grupowych. Pozdrawiam i jeszce raz serdecznie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś