Gość: krish IP: *.chello.pl 10.01.05, 22:47 zamiast sie wyzywac wezcie sobie psa nawet dla odleglosc www.schronisko.alpha.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: bywalcy na PSach... 10.01.05, 22:50 Gość portalu: krish napisał(a): > zamiast sie wyzywac > > wezcie sobie psa > > nawet dla odleglosc > A jak kto juz 4-noga posiada? a pozatym sie nie wyzywamy! > > www.schronisko.alpha.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: bywalcy na PSach... IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 22:52 ten w kropki ze zdjęcia ma taką fajną mordkę Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: bywalcy na PSach... 10.01.05, 22:54 W kazdym większym mieście jest schronisko, które potrzebuje pomocy, a oprócz tego bezpańskie psy i koty. Sama mam dwie przybłędy i brak miejsca na kolejne. A na schronisko B. Wahl postaram się coś wpłacić. Po pierwszym ;) Dzięki za link- poślę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: bywalcy na PSach... 10.01.05, 23:05 A to malonowa parka wzięta we wrześniu z przytuliska (kto chce, może obejrzeć - zapraszam) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=17681147 Niestety w M3 więcej nie da się zmieścić Mam wielki szacunek dla p.Bożeny Wahl Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone PS 10.01.05, 23:07 To specjalnie dla Alicji, bo pytała. Teraz niech pokaże swoje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: PS 10.01.05, 23:11 m.malone napisał: > To specjalnie dla Alicji, bo pytała. Teraz niech pokaże swoje:))) Malonku , pewnie ze pokazalabym ,tylko jak sie link wstawia? jak chcesz moge Tobie przeslac zdjecie .a Ty potem je tutaj wstawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: PS 10.01.05, 23:15 Nie mam swojej strony (bo po co..) Proponuję,żebyś wstawiła do Orissy (właśnie tam - Forum Zwierzęta-Fotografie). Trzeba tylko troszke poczekać, żeby wpuściła...Potem juz i pisać można (dobrze o zwierzątkach swoich i niewswoich)) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: PS 10.01.05, 23:19 m.malone napisał: > Nie mam swojej strony (bo po co..) > Proponuję,żebyś wstawiła do Orissy (właśnie tam - Forum Zwierzęta-Fotografie). > Trzeba tylko troszke poczekać, żeby wpuściła...Potem juz i pisać można (dobrze > o > zwierzątkach swoich i niewswoich)) > Oki. tak zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Tobergman?????nt 10.01.05, 23:33 m.malone napisał: > Jamnik najpiekniejszy na swiecie , i najbardzeij rozpieszczony Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Tobergman?????nt 10.01.05, 23:36 Aha! Jajnik. Bardzo lubię. Wygląda na pieszczocha:) Psy trzeba rozpaskudzać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Tobergman?????nt 10.01.05, 23:41 m.malone napisał: > Aha! Jajnik. Bardzo lubię. Wygląda na pieszczocha:) > > Psy trzeba rozpaskudzać:))) ba!,, moj, na ten przyklad ,pije kawe, wlazi w tym celu na stol, goscie nie maja wyjscia jak tylko nim sie zajmowac,bo wlazi im na kolana. a na ulica obszczekuje kazdego zblizajacego sie psa,tlumacze ze droga publiczna ale to nie pomaga,,,,,,taki on jest,terrorysta bobik Odpowiedz Link Zgłoś
marta6991 Re: bywalcy na PSach... 10.01.05, 23:38 A ja tam wolę koty, są dumne i niezależne całkiem tak jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: bywalcy na PSach... IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.01.05, 23:53 jeny!ale fajne psiaki! Odpowiedz Link Zgłoś