oleena 11.01.05, 19:18 Pocieszcie mnie. Jestem stara, głupia, brzydka i gruba w dodatku jeszcze. Nic mnie nie cieszy, nawet pogawędka z panią M o subwayu. Napiszcie jakieś banały w rodzaju "będzie lepiej". Albo co... :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gf Re: dóóóóóół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:21 > Jestem stara, głupia, brzydka i gruba Marta Cie o tym poinformowala? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: dóóóóóół IP: *.chello.pl 11.01.05, 19:21 Napisalas mi cenna informacje w moim watku o pracy dla psychologa za co jestem Ci wdzieczny. :) Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleur Re: dóóóóóół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:28 a masz jakies zalety? Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: dóóóóóół 11.01.05, 19:31 pocieszę Cię (a może i nie:) że ja też jestem stara, głupia, brzydka i gruba:)))) czy jest już więc lepiej, bo jesteśmy dwie, a będzie jeszcze lepiej jak zgłosi więcej takich:)))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf i tak ja mam gorzej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:34 jestem stara komunistyczna sklepikara ;) co gorzej, wobec powyzszego, starymi, komunistycznymi sklepikarami sa takze Malon, Alfika, Blue i jeden Pan Doktor ;D Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: i tak ja mam gorzej ;) 11.01.05, 19:44 to co? mała licytacja "kto ma gorzej?" :) a czemu akurat komunistyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: i tak ja mam gorzej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:47 bo mowie 'skarbie' ;) ja tam sie dokladnie nie wyznaje, ale licze, ze mnie studenci SWPS-u oswiecom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ma-lenka Re: i tak ja mam gorzej ;) 11.01.05, 20:12 Owszem bo zwracałaś się do mnie rybko i kochanie, a ja wpierw spokojnie kilka razy prosiłam Cię, żebyś do mnie nie zwaracała sie w ten sposób i wyjaśniłam Ci zasady dobrego wychowania dorosłych ludzi. Powiedziałaś rybko i kochanie do obcej Ci osoby chyba 20 razy. Dla mnie taka osoba to stara komunistyczna sklepikara z mięsnego, ktora wiecznie komuś się podlizuje. Sklerozę jednak masz niestety. Zainteresowani mogą sobie poczytać w wątku o wielorakiej osobowsci ten cały dialog miedzy nami. Jak zwykle znowu przekręcasz fakty i skarżysz się wszystkim. Biedulka. Czemu nie wspomniałaś, że jeszcze nazwałam Cię lesbijką? Zapomniałaś? A czemu nie wspomniałaś o tym, że chcesz mnie sprawdzić i jestes taka tępa, że nie wiesz o tym, że każdy komputer ma swój numer, który można sprawdzić? Znowu skleproza. Jesteś przewrażliwioną na swoim punkcie starą, zniszczoną kobietą, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: i tak ja mam gorzej ;) 11.01.05, 19:56 Gość portalu: gf napisał(a): > jestem stara komunistyczna sklepikara ;) > > co gorzej, wobec powyzszego, starymi, komunistycznymi sklepikarami sa takze > Malon, Alfika, Blue i jeden Pan Doktor ;D nie dość, że stara, to jeszcze komunistyczna???? - to można wpaść w jeszcze większy dóóóóóóóółłłłł niż oleena:))) ale podaj adres, to będę tam robiła zakupy, obroty się zwiększą, dóóóółłł zniknie, same korzyści:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: dóóóóóół 11.01.05, 20:07 oleena napisała: > grupa wsparcia? > a moze grupa lobbująca? :) wszystko (i wszyscy) dla Twojego lepszego samopoczucia:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: dóóóóóół IP: *.chello.pl 11.01.05, 19:37 no podobno masz niezle cycki... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: dóóóóóół 11.01.05, 19:47 lubię swoje cycki ale nie dziś; dziś niczego nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Wiaderko i łopatkę mogę dać. 11.01.05, 19:43 W prezencie:) Do wygrzebywania z doła się:))) Ludzka pani ze mnie jest, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Wiaderko i łopatkę mogę dać. 11.01.05, 19:45 z wdzięcznością przyjmuję- pogoda taka, że jutro na plażę pójdę i w piaseczku pokopię :) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Wiaderko i łopatkę mogę dać. 11.01.05, 19:51 Mam prośbe wzgledem tego kopania. Tak w moim imieniu stuknij z całą mocą swoją wszystkich pseudointelektualistów! Za "ą, ę, a propos, de facto, bułkę przez bibułkę, gó.. przez er zet". Za to dam wiaderko na wieczne nieoddanie:) A łopatka metalowa będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Wiaderko i łopatkę mogę dać. 11.01.05, 19:53 oki- masz to u mnie w dowód wdzięczności za łopatkę; metalową :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:Goooooora IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 11.01.05, 19:44 A ja jestem mloda, madra, ladna i szczupla. Wszystko mnie cieszy, swiat jest piekny. A teraz sie zezlosc, nawymyslaj mi i od razu poczujesz sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re:Goooooora 11.01.05, 19:46 eee, tam wszyscy dookoła są młodsi, ładniejsi i mądrzejsi ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re:Goooooora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:50 oleena napisała: > eee, tam > wszyscy dookoła są młodsi, ładniejsi i mądrzejsi ode mnie pociesz sie, ze ja jestem ruda i musze juz isc spac na domiar zlego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re:Goooooora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:53 oleena napisała: > przebijam: jestem łysa > dobranoc :) :))))) nie wiesz, ze lysi to ci, ktorym Bozia dawala rude, wiec nie wzieli? ;D dobranoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re:Goooooora 11.01.05, 20:00 Gość portalu: gf napisał(a): > oleena napisała: > > > eee, tam > > wszyscy dookoła są młodsi, ładniejsi i mądrzejsi ode mnie > > pociesz sie, ze ja jestem ruda i musze juz isc spac na domiar zlego ;))) > > GF, żartujesz, czy później będziesz jako inny nick:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re:Goooooora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:07 Pozniej bede jako MMylone ;)) dobranoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re:Goooooora 11.01.05, 20:11 Gość portalu: gf napisał(a): > Pozniej bede jako MMylone ;)) > > dobranoc :)) dobrze,bo przyjdzie MM i zrobi z nas mmielone:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: dóóóóóół IP: *.chello.pl 11.01.05, 20:04 zrob se dobrze jedno winko drugie winko bara bara lulu Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: dóóóóóół 11.01.05, 20:11 nie mając takich intencji trafiłeś w punkt, który bardzo boli i który już nie jest taki pół- zartem jak wszystko powyżej nawet nie myślę o seksie odkąd nie ma tego sku..ela przy mnie; nawet po jednym winie, drugim winie... eech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: dóóóóóół IP: *.chello.pl 11.01.05, 20:14 didn't mean to make you cry sorry Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: dóóóóóół 11.01.05, 20:17 oleena napisała: > nie mając takich intencji trafiłeś w punkt, który bardzo boli i który już nie > jest taki pół- zartem jak wszystko powyżej > nawet nie myślę o seksie odkąd nie ma tego sku..ela przy mnie; nawet po jednym > winie, drugim winie... > eech oleena, postaraj się chociaż na moment zapomnieć o smutnych sprawach:) czy jesteś pewna, że ja nie mam też doła, z takiego samego powodu???? dla odreagowania wtedy potrzeba "zrobić coś dla jaj" pozdr. serdecznie:))))) A. Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: dóóóóóół 11.01.05, 20:19 dzięki :) no właśnie założyłam se ten wątek dla jaj :)) pomogło! też pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: dóóóóóół 11.01.05, 20:21 oleena napisała: > dzięki :) > no właśnie założyłam se ten wątek dla jaj :)) > > pomogło! > > też pozdrawiam! :) no to teraz po lampeczce wina, będzie jeszcze lepiej:))) niech smutki precz zginą!!!!! pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: dóóóóóół IP: *.chello.pl 11.01.05, 20:19 nie, no to przeciez jest jasne my tu wszyscy n i e d o j e b a n i... warunek brzegowy... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: dóóóóóół 11.01.05, 20:21 no przecież wiem! :)) Twoje słowa mam w głowie ilekroć tu wchodzę z usmiechem na ustach, ma się rozumieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: dóóóóóół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:59 Krish nie mów za wszystkich, niektórzy niedo..,ale inni mają przeje..e.:))gdzie mają się podziać, jeśli warunek brzegowy jest taki jak podałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: dóóóóóół IP: *.chello.pl 11.01.05, 21:07 ci co maja p r z e j e b a n e sa d o j e b a n i znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: dóóóóóół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:30 Bywają w każdym razie,a i tak mają przeje..e i chcą wejść na forum.Są jeszcze naje..i jak stodoła,też wchodzą tutaj..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: dóóóóóół 11.01.05, 21:34 naje..ie z niedoje..iem często w parze idą- to tak z tzw osobistego doświadczenia starej kobiety ;) Odpowiedz Link Zgłoś