paco_lopez 03.02.05, 11:55 Co wy na to żebyśmy sobie wymarli ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk [...] 03.02.05, 11:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Mam propozycję 03.02.05, 12:02 paco_lopez napisał: > Co wy na to żebyśmy sobie wymarli ? Perspektywa ekshumacji mnie powstrzymuje - fuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Mam propozycję 03.02.05, 12:05 jak sobie wymrzemy to nikt Cie juz nie ekshumuje Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Mam propozycję 03.02.05, 12:08 hsirk napisał: > jak sobie wymrzemy to nikt Cie juz nie ekshumuje to Wy umierajcie, a ja biore Wasze zabawki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Mam propozycję 03.02.05, 12:09 Nie umierajcie tylko wymierajcie. To jest róznica. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Mam propozycję 03.02.05, 12:10 paco_lopez napisał: > Nie umierajcie tylko wymierajcie. To jest róznica. Robta co chceta ;) Ja lece na Marsa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Mam propozycję 03.02.05, 12:15 zalozylam_nowe napisała: > paco_lopez napisał: > > > Nie umierajcie tylko wymierajcie. To jest róznica. > > Robta co chceta ;) Ja lece na Marsa ;)) Eeeee tam, bedziesz siedziec i jesc paczki na forum, az do nastepnego tlustego czwartku:o) Tylko nie nadymaj sie jak ten..paczek M.S. A ja polece na Tytana, bo tam na pewno jest jakas cywilizacja. Zbieram walsnie fundusze na paliwo:o) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Mam propozycję 03.02.05, 12:26 mathias_sammer napisał: > zalozylam_nowe napisała: > > > paco_lopez napisał: > > > > > Nie umierajcie tylko wymierajcie. To jest róznica. > > > > Robta co chceta ;) Ja lece na Marsa ;)) > > > Eeeee tam, bedziesz siedziec i jesc paczki na forum, az do nastepnego tlustego > > czwartku:o) Poki piekarze nie wymra albo sie na wyrob landrynek nie przerzuca ;) > Tylko nie nadymaj sie jak ten..paczek > M.S. > A ja polece na Tytana, bo tam na pewno jest jakas cywilizacja. Zbieram walsnie > > fundusze na paliwo:o) Lec na wschod czyli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Mam propozycję 03.02.05, 12:10 paca_lopez:) Wlasnie staram sie :o). Jeszcze podryguje jak ryba wyrzucona na brzeg lypiac na siebie samego z politowaniem, ale obawiam sie, ze to jednak koncowka mojego marnego zywota. Tebe napisal, ze miast nas mniej coraz wiecej "do pieczenia chleba" . Gnieciemy te ciasto i gnieciemy, i tylko zakalce nam wychodza. M.S podrygujacy jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Mam propozycję 03.02.05, 12:56 nie wymrzemy to ten instynkt samozachowawczy, hehe a Ty się nie drocz idę po pączki i odżywkę do włosów po południu będę jeszcze piękniejsza i ani mi się śni wymierać Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Mam propozycję 03.02.05, 16:11 Moze juz wymarlismy i wlasnie snimy zbiorowy sen posmiertny? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Mam propozycję 03.02.05, 21:02 paco_lopez napisał: > Co wy na to żebyśmy sobie wymarli ? Rozważałam taka opcje. :) A czy my przypadkiem sobie nie szykujemy juz gorliwie tego wymieranka? Zawsze też może jakaś (nie)litościwa kometa albo inna asteroida nam trochę może pomóc i rach-ciach to załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś