aretha04 03.02.05, 19:37 www.cyborgname.com/ :))))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xy2 a wódz to:) 03.02.05, 20:07 Intelligent Mechanical Android Generated for Infiltration and Nocturnal Exploration:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: a wódz to:) 03.02.05, 20:09 xy2 napisała: > Intelligent Mechanical Android Generated for Infiltration and Nocturnal > Exploration:) ****** wazne jest to pierwsze slowo ... dumnym ... zobaczcie lutego Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: a wódz to:) 03.02.05, 20:19 imagiro napisał: > xy2 napisała: > > > Intelligent Mechanical Android Generated for Infiltration and Nocturnal > > Exploration:) > ****** > wazne jest to pierwsze slowo ... dumnym ... zobaczcie lutego > ja tez dumnym, ze sprawdziles mojego nicka, ziemiomorze bedzie wiedziala co z tym zrobic...:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: a wódz to:) 03.02.05, 22:23 albo I.M.A.G.I.R.O.= Intelligent Mechanical Android Generated for Infiltration and Rational Observation Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 20:28 sprawdziłam oleenę :) Obedient Lifeform Engineered for Exploration and Nocturnal Assassination nie podobuje mnie się Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 20:32 Artifikal liefeform Intendent for Calculation and Justified Assasination. to wyszlo, co to znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 22:19 A.L.I.C.J.A. = Sztuczna Forma Życia Przenaczona do Obliczania i Uzasadnionego Zabijania Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 22:23 m.malone napisał: > A.L.I.C.J.A. = Sztuczna Forma Życia Przenaczona do Obliczania i Uzasadnionego > Zabijania Dziekuje ze przetlumaczyles. ale ja nie jestem pewna ,czy mnie sie to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 20:40 aretha04 napisała: > www.cyborgname.com/ > :))))) > pozdr. > A. kazda litera nicka, jest pierwsza litera jakiegos wyrazu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 21:22 Biomechanical Artificial Android Built for Exploration and Terran Troubleshooting co znaczy "terran"? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 22:20 Ziemski (od Terra) Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 22:25 Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
pipoq Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 22:01 Positronic Individual Programmed for Observation and Questioning hihi - podoba mi się:) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 03.02.05, 22:17 Synthetic Cybernetic Yelling and Logical Learning Android wręcz brzmi kosmicznie:) Co Ty mi uczyniłaś Aretho i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:00 myslalam, ze z Ziemomorzem sobie nie poradzi, a jednak: Zombie Intended for Exploration and Mandatory Infiltration Obedient Machine Optimized for Repair and Zealous Exploration... Wasza Biomechanical Lifeform Used for Exploration Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:20 Intelligent Synthetic Android Built for Assasination and Repair Ale też dobre jak różnie można opisac jednego osobnika np: Kinetic Robotic Infiltration and Sabotage Humanoid lub Hydraulic Synthetic Responsible for Killing Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:23 Sorry nie "Hydraulic Synthetic Responsible for Killing", tylko Hydraulic Synthetic Individual Responsible for Killing Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:24 a co z individual? wypraszam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:27 hsirk napisał: > a co z individual? > > wypraszam sobie Wybacz jesteś wyjątkowy i niepowtarzalny, jestem niewyspana Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:34 ojej, dowiedziałam się, że moje rodzone dziecko to Zombie Used for Zealous-(a co to znaczy?) Infiltration and Assasination Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:39 zealous - wytrwały, poświęcający się, aktywny(?) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:42 no sorry, nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:41 gorliwy??? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:29 K.O.M.A.N.D.O.S.: Knight Optimized for Mathematics and Accurate Nullification/Device Optimized for Sabotage :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalamanyy Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 11:41 ale nie ma to jak nasza gwiazda forumowa, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 13:10 B.A.B.A.: Biomechanical Artificial Battle Android No, cos podobnego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 13:49 D.O.M.I.N.I.K.A.: Device Optimized for Mandatory Infiltration and Nullification/Intelligent Killing Android niezle,hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 no wiecie panstwo -jak mowi gf... 04.02.05, 13:56 Lifeform Used for Troubleshooting and Yelling... A moze to Wolajacy na Puszczy...? A ja jestem prosze Pani... Lustrator Utraconych Tajemnic Ymagina...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: no wiecie panstwo -jak mowi gf... 04.02.05, 14:41 Yeszcze Yeden Lustrator:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: czy wiecie, co sie kryje pod Waszym nickiem?? 04.02.05, 14:48 Robotic Artifical Construct Hardwired for Exploration Logicai Assassination :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś