Dodaj do ulubionych

Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ???

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.06.02, 20:47
On - sierota, nie pracuje, popija, ma dziecko i skonczona szkole podstawowa
mlodszy o 2 lata, Ja panienka z tzw. bardzo dobrego domu, rodzice lekarze, na
razie wykształcenie średnie ale sie nadal ucze, mieszkam z rodzicami, moi
rodzice nie akceptuja w ogole tego chlopaka, matka niemal go nienawidzi,
codziennie slucham jaki to on jest okropny, mimo ze ma tez wiele pozytywnych
cech, w ogole nie leci na kase starych bo w zyciu nie chcial ode mnie nawet 1
zl porzyczyc, chyba chce z nim byc, on chce byc ze mna ale nie wiem czy facet
bedzie potrafil sie zmienic, przestac popijac i wziasc sie do zycia, bardzo mi
na nim zalezy ale nie chce marnowac sobie zycia z kims kto bedzie popijal, on
twierdzi ze zmieni sie dla mnie, wiem ze jak bym z nim zamieszkala
przypilnowalabym go, ale moi rodzice nawet nie chca o tym slyszec, mimo ze mam
22 lata traktuja mnie jak mala dziewczynke, potrafia zamknac mnie w domu i nie
wypuszczac, nie wiem co robic, moje serce nalezy do niego, ale rozum kaze
uwazac, miotam sie i ciezko mi bardzo. Poradzcie cos!!! Matka poszla do niego i
kazala mu ze mna skonczyc, problem w tym ze boi sie ze jestem z nim w ciazy, ja
wiem ze na 99% nie jestem bo robilam test ale nie mam okresu, wiec za pare dni
kupie znow test zeby sprawdzic, wowczas matka bedzie mnie do niego pchala,
czyli w rodzicach tez nie mam oparcia, bo jak tylko bedzie dziecko to juz chca
sie mnie pozbyc, a on wowczas weznie mnie do siebie i wowczas dla matki musimy
byc razem on wie ze ta ciaza to jakby ostatnia deska ratunku zebysmy byli
razem, oczywiscie ja jeszcze nie chce miec dziecka i specjalnie go nie zrobie
zeby byc z facetem, ale jesli nie bede w ciazy czy podejmowac ryzyko ???
Obserwuj wątek
    • Gość: dodo Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? IP: 209.226.65.* 10.06.02, 20:56
      kocurku, a wermut pilas ostatnio?
      • Gość: ble ble wy cipkowaci ludzie IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.06.02, 22:40
        bawia was tak bardzo ludzkie historie i dramaty, gdzie ludzie sie zala i
        szukaja wsparcia i porady to wy dajecie jakies glupkowate komentarze i swietnie
        sie bawicie, sami tylko nudzicie sie siedzac przy komputerach i zyjecie zyciem
        innych, mam nadzije ze ktos sie wam zerzyga kiedys na mordy
        • kwieto Re: wy cipkowaci ludzie 10.06.02, 22:54
          Tu jest naprawde sporo wspanialych ludzi, ktorzy chetnie pomoga. Tylko, ze jest
          tez sporo ludzi, ktorzy na tym chca zrobic sobie zabawe. Czy autorka zalicza
          sie do tej wlasnie grupy? Nie wiem. Ale jej post pokazuje osobe tak naiwna (w
          wieku 22 lat), ze az rece i nogi opadaja, i w zwiazku z tym rodza sie pewne
          podejrzenia co do jego "autentycznosci" To zreszta tez jest mocna wskazowka do
          autorki, o ile ten post jest prawdziwy - jakos nie mozna uwierzyc, ze ktos jest
          naiwny i nierozsadny do tego stopnia!
          Choc, przyznaje, dowcipy o blondynkach nie biora sie przeciez z nikad...
          • milusia_ Re: wy cipkowaci ludzie 11.06.02, 12:26
            kwieto napisał(a):

> Choc, przyznaje, dowcipy o blondynkach nie biora sie przeciez z nikad...

Wypraszam sobie! ;-)
            Czy autorka postu wspominała, że jest blondynką? A może
            jeszcze cierpi na bulimię, anoreksję i jest nosicielką
            wirusa HIV? Bo od takich to w ogóle z daleka?
            • kwieto Re: wy cipkowaci ludzie 11.06.02, 19:28
              Nie musi byc blondynka. Blondynka to nie kolor wlosow, to mentalnosc!
    • ta_mar_ta Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 10.06.02, 21:16
      Jeżeli masz podejrzenia o ciążę, rzuć używki. Natychmiast.

P.S. Niestety przy czytaniu takich postów nieodmiennie ciśnie się pytanie : a
      okienko miedzy kuchnią a łazienką masz ?
      • kwieto Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 10.06.02, 21:29
        Ta_mar_ta napisala:

> P.S. Niestety przy czytaniu takich postów nieodmiennie ciśnie się pytanie : a
        > okienko miedzy kuchnią a łazienką masz ?

:")))))
        • Gość: Melba Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:56
          Błagam powiedzcie, skąd o tym okienku? Pozdrawiam - przymułka :)
          • Gość: ! Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 22:02
            Jezuuuu, co za idiotka, i to w 22 roku życia.......
            (co z tym okienkiem, to typowe dla idiotek?)
            • Gość: dodo melbo - o okienku:-) IP: 209.226.65.* 10.06.02, 22:10
              o okienku, wermucie i innych obiektach komplikujacych zycie bylo w watku
              o rozwodce z dziecmi, ktora poznala faceta jezdzacego chyba ciezarowka badz
              autobusem, on lubil jej piersi, byl porzadny a procz tego byl mezem jej
              przyjaciolki wiec sie z nim przespala, bo mu jego szef telefon udostepnial..
              ogolnie byl to lekko-prowokujacy belkocik, bardzo wdzieczny i uroczy, ktorego
              jak widac nikt, kto czytal nie moze zapomniec ;-)
              poszukaj watku rozwodka z dziecmi albo cos w tym rodzaju :-)
              milej lektury i zabawy!
          • wirkkala Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 10.06.02, 22:07
            w zeszłym miesiącu ktoś tu zakładał takie poplątane wątki typu -seks przez
            przypadek i coś o bigosie życiowym
            albo mój ulubiony o chłopaku który zasłabnąwszy z głodu oparł się koleżance o
            biust
            • Gość: Melba Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:10
              No pamiętam, ale okienka nie wyłowiłam. Proszę o wskazówki, chętnie zasłabnę ze
              śmiechu :)
              • wirkkala Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 10.06.02, 22:14
                no przecież Melbo miła ten kolega,u którego rozwódka spała podglądał ją przez
                okienko między łazienką i kuchnią jak się kąpała:)
                • Gość: Melba Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? IP: *.chello.pl 11.06.02, 15:05
                  No tak! Odświezyłam sobie! Ona miała córkę i on się opierał o jej biust przez
                  przypadek, bo zasłabł :)
            • kwieto Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 10.06.02, 22:12
              On ja z glodu molestowal seksualnie! :")
              • Gość: dodo Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? IP: 209.226.65.* 10.06.02, 22:23
                kwieto napisał(a):

> On ja z glodu molestowal seksualnie! :")

bo miala duze piersi i butelke wermutu. a dzieci spaly tak slodko...
              • wirkkala Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 10.06.02, 22:31
                tu nie ma nic do śmiechu,taki głód to poważna sprawa:))
                • proo Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 10.06.02, 22:54
                  Taaaaaaaaaak ...!
                  Rozwódko z dziećmi .. u Ciebie życie zmienia się jak w kalejdoskopie.
                  Co zrobiłaś z dziećmi??!
                  • proo Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 10.06.02, 23:02
                    Kocurku,
                    na Forum "Kobieta" znalazłam Twój wątek pt. "Mój facet permanentnie .."
                    ależ Ty masz niezapomniane przeżycia z tymi facetami ... no , no ..
                  • wirkkala Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 10.06.02, 23:11
                    moje dzieci śpią,jak Boga kocham;)

w.na szczęście nie rozwódka:)
        • Gość: edzia Ta_mar_ta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.02, 18:55
          polalam sie jestes swietna w kazdym poscie, usmialam sie jak wariat.......a jej
          listy sa po prostu niesamowite........
    • Gość: jang Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 01:15
      napisalas: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ???

odpowiadam: zmienic faceta
    • Gość: jasna Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 07:53
      Gość portalu: Kocurek napisał(a):
      > On - sierota, nie pracuje, popija, ma dziecko i skonczona szkole podstawowa
      > nie wiem czy facet
      > bedzie potrafil sie zmienic, przestac popijac i wziasc sie do zycia,
      >
      > nie chce marnowac sobie zycia z kims kto bedzie popijal, on
      > twierdzi ze zmieni sie dla mnie,
      >
      > jesli nie bede w ciazy czy podejmowac ryzyko ???

hm, trudna sprawa, szczerze mowiac ja bym sie w to nie "pchala"
      jesli jemu na tobie zalezy, to niech zacznie te zmiany od zaraz, niech przestanie
      pic natychmiast (nie za miesiac, nie za rok, nie dopiero wtedy, gdy bedziecie
      mieszkac razme), i niech szybko zastanowi sie, jak bedzie utrzymywal rodzine i
      zacznie to realizowac
      a czy w tej chwili on wychowuje swoje dziecko, czy tylko placi alimenty (jesli w
      ogole placi)?
      piszesz, ze jesli bedziesz w ciazy, to zwiazesz sie z nim - i co wtedy ze
      wszystkimi twoimi dylematami? - pojda w kat?

pozdrawiam

• pollyanna Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 11.06.02, 12:05
      "Kocham CHYBA niewłaściwego faceta."

CHYBA niewłaściwego??? Dziewczyno, nogi za pas i uciekaj od niego jak najdalej!

Wiem co mówię, wierz mi.
      Szkoda Twojego życia.
      Polly
    • nalogowy_klamca Re: Kocham chyba niewłaściwego faceta co robić ??? 11.06.02, 15:12
      naiwnosc zakochanych kobiet jest przerazajaca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka