miracleyoumakeithappen 14.03.05, 21:08 See me in the headlights Manipulate your simple minds So put Your hands up and praice I'm Your god,you're my slaves.....People Hate Me Cuz'I'm better Than You..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: people hate me cuz' Im better than You 14.03.05, 21:37 co tam belkoczesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
someone_9 Re: people hate me cuz' Im better than You 14.03.05, 21:58 Nie wiem, co znaczy lepszy, tak lubie, gdy ludzie potrafia przezyc wspolnie kilka godzin bez zawisci, bez glupiej, ubzduranej, wyroslej z kompleksow - rywalizacji... Nie czuje sie lepsza, jestem, staram sie byc czlowiekiem oraz doswiadczam podobnej nienawisci, wiec coz - trzymaj sie kimkolwiek jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: people hate me cuz' Im better than You 15.03.05, 14:40 miracleyoumakeithappen napisała: > See me in the headlights Manipulate your simple minds So put Your hands up > and praice I'm Your god,you're my slaves.....People Hate Me Cuz'I'm better > Than You..... Tell me what do you prefer Tworki or Kocborowo, my Lord ? or maybe abroad Amsterdam? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone However, I'd prefer such a bullshit... 15.03.05, 14:53 to be written in Polish, if you don't mind Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: However, I'd prefer such a bullshit... 15.03.05, 14:59 bullshit to chyba musi być nieładne słowo?, tak mi jakoś brzydko pachnie. MM, nie wiesz z kim zadzierasz, więc uważaj, bo jak zacznie mówić językami starożytnymi, to już będzie mocno podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: However, I'd prefer such a bullshit... 15.03.05, 15:35 bull-shit (bool'shit ) n., v. <-shit-ted> or <-shit, -shit-ting> interj. Slang (vulgar) n. 1. nonsense, lies, or exaggeration. v.t. 2. to lie, exaggerate, or speak nonsense to. v.i. 3. to speak lies or nonsense. 4. to converse idly. interj. 5. (used to express disapproval, disagreement, or the like.). (Merriam-Webster) Użyłem tego jako rzeczownika, a wiec w znaczeniu 1. słowo zaczyna się na "n". Tak więc, droga Kju, nie uzyłem tego jako wulgaryzmu. A słowo, fakt, różami nie pachnie:) Co do języków starożytnych - proszę bardzo. Nie przeszkadza mi to, bo ich nie znam. Natomiast mógłby podciągnąć trochę angielszczyznę, skoro zabiera się do pisania na forum. Pozdrowienia MM Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: However, I'd prefer such a bullshit... 15.03.05, 19:19 Sprawa jest dyskusyjna, czy to jest ładne słowo. Ja bym na ten przykład do mojej szefowej tak nie powiedziała, nawet gdybym bardzo chciała;) Ale daruję Ci, bo jak ktoś siedzi na forum przez jakiś czas, to już jest tak wyszkolony, że słowo (a'propos wulgaryzmów w sąsiednim wątku) że słowo "wy...dalaj stąd" brzmi jak "odejdź łaskawie":) Również serdecznie pozdrawiam. A tym angielskim tak sie nie chwal. Też jestem w czymś dobra. - Kiedyś babka na egzaminie, byłam niezupełnie merytorycznie przygotowana na ostatnie pytanie ,a chciała najwyraźniej coś miłego rzec na sam koniec, powiedziała : "Mowi Pani dobrze po polsku." I nawet byłby to komplement, gdyby akcja nie działa się w Polsce, a ja miałabym egzotyczny paszport:) Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: people hate me cuz' Im better than You 15.03.05, 15:21 miracleyoumakeithappen napisała: > See me in the headlights Manipulate your simple minds So put Your hands up > and praice I'm Your god,you're my slaves.....People Hate Me Cuz'I'm better > Than You..... Praise, dear... praise Odpowiedz Link Zgłoś