rotkaeppchen1 01.05.05, 19:17 Małżenstwo jest jak warszawska defilada: Wola maszeruje, Ochota juz przeszla;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: A propos I Maja 01.05.05, 19:44 rotkaeppchen1 napisała: > Małżenstwo jest jak warszawska defilada: > Wola maszeruje, Ochota juz przeszla;-) witzig!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: A propos I Maja 01.05.05, 19:55 x-Mal gehoert, aber so aktuell:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: A propos I Maja 01.05.05, 19:57 rotkaeppchen1 napisała: > x-Mal gehoert, aber so aktuell:-) in deiner Ehe????? bei mir nicht aktuell ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: A propos I Maja 01.05.05, 22:22 aber was ist nicht aktuell, die Lust oder der Wille? ;-))) PS. Das war nur ein Witz, nicht mein Beispiel. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: A propos I Maja 01.05.05, 22:41 rotkaeppchen1 napisała: > aber was ist nicht aktuell, die Lust oder der Wille? ;-))) > > PS. Das war nur ein Witz, nicht mein Beispiel. zartowalam i ja... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: A propos I Maja 02.05.05, 09:40 nein, nein, nichts ueber euch... zufallig sogar... ihr seit ideal und eure Ehen sind die Vollkommenheitsvorbilde... na ja... sicher... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: A propos I Maja 02.05.05, 09:51 hsirk napisał: > nein, nein, nichts ueber euch... > > zufallig sogar... > > ihr seit ideal > > und eure Ehen sind die Vollkommenheitsvorbilde... > > na ja... > > sicher... nicht wirklich. bist du komi?! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: A propos I Maja 02.05.05, 10:45 hsirk napisał: > kom ??? > -ek? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: A propos I Maja 02.05.05, 10:47 warszawskie dziewczeta: z przodu wola i ochota z tylu włochy i bródno... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: A propos I Maja 02.05.05, 11:44 hsirk napisał: > warszawski mezczyzna: > > > > z przodu wola i ochota > > z tylu włochy i bródno... a calosc to Pilawa;D Odpowiedz Link Zgłoś
wittkacy Re: A propos I Maja 01.05.05, 22:29 to na poznym etapie malzenstwa (a i komunizmu). na wczesnym - to razem szla Wola z Ochota. Odpowiedz Link Zgłoś