kardiolog 27.05.05, 10:38 "Mistrzostwo życia polega na umiejętności samoograniczania się." ks. Pasierb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rainer_calmund Re: trenuje silna wole 27.05.05, 11:11 No nie wierze, czy azaliz takim glupi! Majac przepis na bigos wcale nie oznacza jeszcze, ze jestes dobrym kucharzem. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: trenuje silna wole 27.05.05, 11:13 kardiolog napisał: > "Mistrzostwo życia polega na umiejętności samoograniczania się." > ks. Pasierb ... Teoria dobra, usprawiedliwia każdego przygłupa! Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: trenuje silna wole 27.05.05, 11:17 A ponizej antyteza: "Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikiem 27.05.05, 11:33 ci czesto maja silna potrzebe samobiczowania sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
centrokatolewica Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 11:41 zalozylam_nowe napisała: > ci czesto maja silna potrzebe samobiczowania sie ;) Dlaczego? Czyz to nie ten, ktory posiadal tysiace stolow cuprysowych krzyczal: "och! jak nie wiele mi trzeba!" Marnie skonczyl, choc wiele madrego pozostawil.... Lutemu:)))))))) nie jestem pewna czy to on tak sie darl, mozna to jednak sprawdzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 11:43 centrokatolewica napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > ci czesto maja silna potrzebe samobiczowania sie ;) > > Dlaczego? > Czyz to nie ten, ktory posiadal tysiace stolow cuprysowych krzyczal: "och! jak > nie wiele mi trzeba!" > Marnie skonczyl, choc wiele madrego pozostawil.... Lutemu:)))))))) > nie jestem pewna czy to on tak sie darl, mozna to jednak sprawdzic:) ja nie mogie ;) nijakiego pasierba nie posiadam w chalupie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
centrokatolewica Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 11:52 zalozylam_nowe napisała: > centrokatolewica napisała: > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > ci czesto maja silna potrzebe samobiczowania sie ;) > > > > Dlaczego? > > Czyz to nie ten, ktory posiadal tysiace stolow cuprysowych krzyczal: "och > ! > jak > > nie wiele mi trzeba!" > > Marnie skonczyl, choc wiele madrego pozostawil.... Lutemu:)))))))) > > nie jestem pewna czy to on tak sie darl, mozna to jednak sprawdzic:) > > ja nie mogie ;) nijakiego pasierba nie posiadam w chalupie ;) walnelam sie, ale dla Ciebie poszukalam: "Quam multa non desidero" - Jakże wielu rzeczy mi nie potrzeba. /Cyceron za Sokratesem/ A ten od stolow cytrusowych, bidulek Seneka, co to zdaje sie Lutemu podoba /a juz zreszta mi sie wsio porypalo z tymi starodawnymi:)/ mawial inaczej: "Cui cum paupertate bene convenit dives est". Kto z ubóstwem zostaje w dobrej zgodzie, jest bogaczem /Seneka Mł, Listy moralne do Lucyliusza/ No to chyba cos a la ten Pasierb z chalupy Kardiologa, nie Twojej... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 11:56 centrokatolewica napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > centrokatolewica napisała: > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > ci czesto maja silna potrzebe samobiczowania sie ;) > > > > > > Dlaczego? > > > Czyz to nie ten, ktory posiadal tysiace stolow cuprysowych krzyczal > : "och > > ! > > jak > > > nie wiele mi trzeba!" > > > Marnie skonczyl, choc wiele madrego pozostawil.... Lutemu:)))))))) > > > nie jestem pewna czy to on tak sie darl, mozna to jednak sprawdzic: > ) > > > > ja nie mogie ;) nijakiego pasierba nie posiadam w chalupie ;) > > walnelam sie, ale dla Ciebie poszukalam: > "Quam multa non desidero" - Jakże wielu rzeczy mi nie potrzeba. /Cyceron za > Sokratesem/ > A ten od stolow cytrusowych, bidulek Seneka, co to zdaje sie Lutemu podoba /a > juz zreszta mi sie wsio porypalo z tymi starodawnymi:)/ mawial inaczej: > "Cui cum paupertate bene convenit dives est". Kto z ubóstwem zostaje w dobrej > > zgodzie, jest bogaczem /Seneka Mł, Listy moralne do Lucyliusza/ > No to chyba cos a la ten Pasierb z chalupy Kardiologa, nie Twojej... musze zaprzeczyc...osoba Senaki nie bardzo mi pasuje, ale madrze gadal... fakt, bylem rozczarowany... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 11:57 centrokatolewica napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > centrokatolewica napisała: > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > ci czesto maja silna potrzebe samobiczowania sie ;) > > > > > > Dlaczego? > > > Czyz to nie ten, ktory posiadal tysiace stolow cuprysowych krzyczal > : "och > > ! > > jak > > > nie wiele mi trzeba!" > > > Marnie skonczyl, choc wiele madrego pozostawil.... Lutemu:)))))))) > > > nie jestem pewna czy to on tak sie darl, mozna to jednak sprawdzic: > ) > > > > ja nie mogie ;) nijakiego pasierba nie posiadam w chalupie ;) > > walnelam sie, ale dla Ciebie poszukalam: > "Quam multa non desidero" - Jakże wielu rzeczy mi nie potrzeba. /Cyceron za > Sokratesem/ > A ten od stolow cytrusowych, bidulek Seneka, co to zdaje sie Lutemu podoba /a > juz zreszta mi sie wsio porypalo z tymi starodawnymi:)/ mawial inaczej: > "Cui cum paupertate bene convenit dives est". Kto z ubóstwem zostaje w dobrej > > zgodzie, jest bogaczem /Seneka Mł, Listy moralne do Lucyliusza/ > No to chyba cos a la ten Pasierb z chalupy Kardiologa, nie Twojej... wiec to chodzi o piniondze? to dobrze, bo te mnie nudza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 11:51 centrokatolewica napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > ci czesto maja silna potrzebe samobiczowania sie ;) > > Dlaczego? > Czyz to nie ten, ktory posiadal tysiace stolow cuprysowych krzyczal: "och! jak > nie wiele mi trzeba!" > Marnie skonczyl, choc wiele madrego pozostawil.... Lutemu:)))))))) > nie jestem pewna czy to on tak sie darl, mozna to jednak sprawdzic:) Marus, znowu sie przechscilas..?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
centrokatolewica Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 11:54 luty10 napisał: > centrokatolewica napisała: > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > ci czesto maja silna potrzebe samobiczowania sie ;) > > > > Dlaczego? > > Czyz to nie ten, ktory posiadal tysiace stolow cuprysowych krzyczal: "och > ! > jak > > nie wiele mi trzeba!" > > Marnie skonczyl, choc wiele madrego pozostawil.... Lutemu:)))))))) > > nie jestem pewna czy to on tak sie darl, mozna to jednak sprawdzic:) > > Marus, znowu sie przechscilas..?:)) Jak sie miwasz Luty?:))))) Kiedy mowa o cnotach, klonach, ogolnie: sprawach zazebiajacych sie w jakis sposob o krocze - musze sie maskowac.... hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 11:57 centrokatolewica napisała: > luty10 napisał: > > > centrokatolewica napisała: > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > ci czesto maja silna potrzebe samobiczowania sie ;) > > > > > > Dlaczego? > > > Czyz to nie ten, ktory posiadal tysiace stolow cuprysowych krzyczal > : "och > > ! > > jak > > > nie wiele mi trzeba!" > > > Marnie skonczyl, choc wiele madrego pozostawil.... Lutemu:)))))))) > > > nie jestem pewna czy to on tak sie darl, mozna to jednak sprawdzic: > ) > > > > Marus, znowu sie przechscilas..?:)) > > Jak sie miwasz Luty?:))))) > Kiedy mowa o cnotach, klonach, ogolnie: sprawach zazebiajacych sie w jakis > sposob o krocze - musze sie maskowac.... hahahahahahaha ales sie zamaskawola...poznalem Cie po pierwszych dwoch slowach...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
centrokatolewica Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 12:08 luty10 napisał: > ales sie zamaskawola...poznalem Cie po pierwszych dwoch slowach...:))) Wszystko to musi wyplywac z mojego szczerego serca, bo i jak inaczej kiepskie maskowanie wytlumaczysz?:) Trzeba nam sie kiedy zmowic na drazenie duszy od podstaw, moglby byc np temat: "Dusza w zarodku", albo jeszcze glebiej "mejoza? duchopragamet, koniunkcja? i powstawanie duchozygoty", pewnie wymyslisz lepszy. Tylko jak bedziemy tak z doskoku tylko, czasem dysponowac to nam zepchna watek na dno, a mi sie potem nie chce szukac" Kidys powiem ci cos prywatnie, moze i Cie zatka, a moze i nie... tutaj, tym profanom JAMAIS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 12:11 centrokatolewica napisała: > luty10 napisał: > > > ales sie zamaskawola...poznalem Cie po pierwszych dwoch slowach...:))) > > Wszystko to musi wyplywac z mojego szczerego serca, bo i jak inaczej kiepskie > maskowanie wytlumaczysz?:) > Trzeba nam sie kiedy zmowic na drazenie duszy od podstaw, moglby byc np > temat: "Dusza w zarodku", albo jeszcze glebiej "mejoza? duchopragamet, > koniunkcja? i powstawanie duchozygoty", pewnie wymyslisz lepszy. > Tylko jak bedziemy tak z doskoku tylko, czasem dysponowac to nam zepchna watek > na dno, a mi sie potem nie chce szukac" > Kidys powiem ci cos prywatnie, moze i Cie zatka, a moze i nie... tutaj, tym > profanom JAMAIS!!!!! mow glosno, bo ja tez chce uslyszec...:) Odpowiedz Link Zgłoś
centrokatolewica Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 12:22 zalozylam_nowe napisała: > centrokatolewica napisała: > > > luty10 napisał: > > > > > ales sie zamaskawola...poznalem Cie po pierwszych dwoch slowach...: > ))) > > > > Wszystko to musi wyplywac z mojego szczerego serca, bo i jak inaczej kiep > skie > > maskowanie wytlumaczysz?:) > > Trzeba nam sie kiedy zmowic na drazenie duszy od podstaw, moglby byc np > > temat: "Dusza w zarodku", albo jeszcze glebiej "mejoza? duchopragamet, > > koniunkcja? i powstawanie duchozygoty", pewnie wymyslisz lepszy. > > Tylko jak bedziemy tak z doskoku tylko, czasem dysponowac to nam zepchna > watek > > na dno, a mi sie potem nie chce szukac" > > Kidys powiem ci cos prywatnie, moze i Cie zatka, a moze i nie... tutaj, t > ym > > profanom JAMAIS!!!!! > > mow glosno, bo ja tez chce uslyszec...:) O qrcze! Wycieli mi posta o tych dziwkach. Nie pamietam co tam napisalam ale.... ale nie wazne. Wale ten kolchoz pojebow i ich staroste - admina - pojeba nad pojebami, ochotnika. Tutaj Luty nigdy sobie nie pogadamy juz serio. Jak kiedys zechcesz, naznacz czas i miejsce akcji. Na psychach mozna sie jedynie wyproznic, jak kogo stolec cisnie, albo ma pecherz przepelniony. O Gf nie zapomnij, coby jej ozdobne zaproszenie wyslac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 12:25 centrokatolewica napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > centrokatolewica napisała: > > > > > luty10 napisał: > > > > > > > ales sie zamaskawola...poznalem Cie po pierwszych dwoch slowa > ch...: > > ))) > > > > > > Wszystko to musi wyplywac z mojego szczerego serca, bo i jak inacze > j kiep > > skie > > > maskowanie wytlumaczysz?:) > > > Trzeba nam sie kiedy zmowic na drazenie duszy od podstaw, moglby by > c np > > > temat: "Dusza w zarodku", albo jeszcze glebiej "mejoza? duchopragam > et, > > > koniunkcja? i powstawanie duchozygoty", pewnie wymyslisz lepszy. > > > Tylko jak bedziemy tak z doskoku tylko, czasem dysponowac to nam ze > pchna > > watek > > > na dno, a mi sie potem nie chce szukac" > > > Kidys powiem ci cos prywatnie, moze i Cie zatka, a moze i nie... tu > taj, t > > ym > > > profanom JAMAIS!!!!! > > > > mow glosno, bo ja tez chce uslyszec...:) > > O qrcze! Wycieli mi posta o tych dziwkach. Nie pamietam co tam napisalam > ale.... ale nie wazne. > Wale ten kolchoz pojebow i ich staroste - admina - pojeba nad pojebami, > ochotnika. > Tutaj Luty nigdy sobie nie pogadamy juz serio. Jak kiedys zechcesz, naznacz > czas i miejsce akcji. > Na psychach mozna sie jedynie wyproznic, jak kogo stolec cisnie, albo ma > pecherz przepelniony. > O Gf nie zapomnij, coby jej ozdobne zaproszenie wyslac:)))) O Gf nie zapomne.... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: ks.Pasierb jest widocznie ciezkim grzesznikie 27.05.05, 12:17 centrokatolewica napisała: > luty10 napisał: > > > ales sie zamaskawola...poznalem Cie po pierwszych dwoch slowach...:))) > > Wszystko to musi wyplywac z mojego szczerego serca, bo i jak inaczej kiepskie > maskowanie wytlumaczysz?:) > Trzeba nam sie kiedy zmowic na drazenie duszy od podstaw, moglby byc np > temat: "Dusza w zarodku", albo jeszcze glebiej "mejoza? duchopragamet, > koniunkcja? i powstawanie duchozygoty", pewnie wymyslisz lepszy. > Tylko jak bedziemy tak z doskoku tylko, czasem dysponowac to nam zepchna watek > na dno, a mi sie potem nie chce szukac" > Kidys powiem ci cos prywatnie, moze i Cie zatka, a moze i nie... tutaj, tym > profanom JAMAIS!!!!! obiecanki cacanki...ile razy ja to juz czytalem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: trenuje silna wole 27.05.05, 12:05 ks. Pasierb, jakie to wzniosłe on to wiedział jakie przybrać nick Odpowiedz Link Zgłoś