hsirk 29.05.05, 17:46 chociaz duzo juz watkow o piszacych tutaj, z mojej strony po gabinecie figur woskowych teraz opowiem wam jak was sobie wyobrazam, gdybyscie byli muzykami. nie od razu, bo ladne slonce swieci, ale spokojnie ciag dalszy nastapi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk psychpata z borderline vel xy2 29.05.05, 17:48 skrzypaczka w filharmonii. na razie poczatkujaca, ale chce piac sie pulpit po pulpicie w strone dyrygenta. cwiczy, zdolna, perfekcjonistka. w wolnych chilach slucha menuhina. niestety, nigdy nie zaswinguje - grapelli to nie jej rejon Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk rybolog 29.05.05, 17:50 stephane grapelli wlasnie nothing more, nothing less moze dlatego skonfliktowali sie z xy2 choc grapelli z menuhinem potrafili niezle zagrac, ale i tak slychac, ze z innych bajek byli Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Ryb: Robbie Williams 30.05.05, 11:45 Swing When You're Winning Eternity :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk blue as can be 29.05.05, 17:53 ciemnowlosa niezla wokalistka spiewajaca "dream a little dream of me" do staroswieckiego mikrofonu rozpietego na sprezynkach posrodku kolka. klub, polmrok, dym towarzyszy jej niezly zespol, choc pianino troche rzezi i jest niedostrojone Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: blue as can be 29.05.05, 17:58 czuc, ze masz dobry sluch i grales w jakims niezlym jazz-band. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk imagiro 29.05.05, 17:56 chudy wysoki facet w czarnym garniturze i muszce grajacy na wtakiej wielkiej trabie w orkiestrze pogrzebowej. brak insygniow indianskich Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk luty10 29.05.05, 18:00 Pan z mitologii greciej (taki satyr) grajacy jakies dziwne kosmiczne dzwieki na fletni pana. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: luty10 30.05.05, 11:37 hsirk napisał: > Pan z mitologii greckiej (taki satyr) grajacy jakies dziwne kosmiczne dzwieki na > fletni pana. ladnie napisales...:) Pan wg dawnych wierzen (wspolczesnie tez ma swoich wyznawcow) mial przy pomocy faunow, elfow, krasnoludkow, nimf, driad i rusalek rzadzic swiatem przyrody...jego fletnia pobrzmiewa po lasach, szczegolnie wiosna... a Ty Krishka, kojarzysz mi sie z "Kontrabasista' P. Suskind'a Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: luty10 30.05.05, 11:38 hsirk napisał: > Pan z mitologii greciej (taki satyr) grajacy jakies dziwne kosmiczne dzwieki na > fletni pana. jak tam satyr... garou ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: luty10 30.05.05, 11:54 zalozylam_nowe napisała: > hsirk napisał: > > > Pan z mitologii greciej (taki satyr) grajacy jakies dziwne kosmiczne dzwi > eki > na > > fletni pana. > > jak tam satyr... > > garou ;) satyr w greckiej, faun w rzymskiej...ale Pan satyrem nie byl, chociaz wyglad mial satyra...satyr to pol czlowiek pol koziol, kosciol wybral satyra na wizerunek diabla...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: luty10 30.05.05, 11:57 luty10 napisał: > zalozylam_nowe napisała: > > > hsirk napisał: > > > > > Pan z mitologii greciej (taki satyr) grajacy jakies dziwne kosmiczn > e dzwi > > eki > > na > > > fletni pana. > > > > jak tam satyr... > > > > garou ;) > > satyr w greckiej, faun w rzymskiej...ale Pan satyrem nie byl, chociaz wyglad > mial satyra...satyr to pol czlowiek pol koziol, kosciol wybral satyra na > wizerunek diabla...:) powiedzialam garrou! :D Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: luty10 30.05.05, 14:30 psychopata.z.borderline napisała: > a moze guruuuu:) komu zazdroscisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zom.bi Re: luty10 30.05.05, 12:11 zalozylam_nowe napisała: > luty10 napisał: > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > hsirk napisał: > > > > > > > Pan z mitologii greciej (taki satyr) grajacy jakies dziwne ko > smiczn > > e dzwi > > > eki > > > na > > > > fletni pana. > > > > > > jak tam satyr... > > > > > > garou ;) > > > > satyr w greckiej, faun w rzymskiej...ale Pan satyrem nie byl, chociaz wyg > lad > > mial satyra...satyr to pol czlowiek pol koziol, kosciol wybral satyra na > > wizerunek diabla...:) > > powiedzialam garrou! :D czy to orgia cytatów, dobrze trafiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: luty10 30.05.05, 12:33 zom.bi napisał: > zalozylam_nowe napisała: > > > luty10 napisał: > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > hsirk napisał: > > > > > > > > > Pan z mitologii greciej (taki satyr) grajacy jakies dzi > wne ko > > smiczn > > > e dzwi > > > > eki > > > > na > > > > > fletni pana. > > > > > > > > jak tam satyr... > > > > > > > > garou ;) > > > > > > satyr w greckiej, faun w rzymskiej...ale Pan satyrem nie byl, choci > az wyg > > lad > > > mial satyra...satyr to pol czlowiek pol koziol, kosciol wybral saty > ra na > > > wizerunek diabla...:) > > > > powiedzialam garrou! :D > > czy to orgia cytatów, dobrze trafiłem? nie wiem czy cytatow, ale na pewno orgia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: luty10 30.05.05, 12:46 to Ty Luty musisz byc ,brzydki skoro do "Pan-a"podobny.....;( Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: luty10 30.05.05, 12:52 krtysia napisała: > to Ty Luty musisz byc ,brzydki skoro do "Pan-a"podobny.....;( istny czort...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk komandos 57 29.05.05, 18:08 kurt cobain spiewajacy smells like teen spirit w nalepszej formie Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: swiat muzyki ja tez chcem do .. 29.05.05, 18:12 pozniej. pomyslec musze Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk zalozylam nowe 29.05.05, 18:12 wirtuozka fletu. gra doskonale technicznie, niestety czesto nie wspolbrzmi z orkiestra uwazajac zreszta, ze to ich wina. obiektywnie mowiac lubi grac forte czasami tego naduzywa Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk jmx 29.05.05, 18:16 coz. krotko. norah jones brzmi ogolnie slodko, ale bez kiczu brak pretensji, duzy feeling uszczypnieta potrafi niezle i w tonacji wrzasnac Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jmx 01.06.05, 01:40 <kręcenie głową z niedowierzaniem> :))))) (w tajemnicy Ci powiem, że wolę by inni wrzeszczeli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: ps :) 01.06.05, 01:48 jmx napisała: > > szkoda, że tak długo zwlekałam, żeby tu zajrzeć ;) > nie zaluj ...plizzz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: jmx 01.06.05, 01:43 jmx napisała: > > <kręcenie głową z niedowierzaniem> > > :))))) > > > (w tajemnicy Ci powiem, że wolę by inni wrzeszczeli ;)) ja w ogole wrzasku nie lubie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk ziemiomorze 29.05.05, 18:20 pianistka grajaca na ogol szopena na konkursach. czasami wieczorem przebiera sie w glany i skore i idzie do klubu punkowego poszarpac na gitarze w zespole zenskim Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk iwan w 29.05.05, 18:29 spokojnie, tradycyjnie, klarnet woody allen grajacy z jego new orleans jazz band "pappy's b flat blues" niezly feeling Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk oleena 29.05.05, 18:35 cynthia sayer - pianistka z zepolu woody allena niezle gra i kapitalnie spiewa niskim, matowym, bluesowym glosem Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk krtysia 29.05.05, 18:39 dslugie, lniane blond wlosy. wysoka, wydatny biust z reguly gra na tamburynie w zespole ludowym. czasami, choc niewzykle rzadko pokazyje obecnym sztuke gry na mandolinie, co dzis jest juz umiejetnoscia rzadka Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: krtysia 29.05.05, 18:45 hsirk napisał: > dslugie, lniane kasztanowe wlosy. wysoka, wydatny biust > > z reguly gra na tamburynie w zespole ludowym. czasami, choc niewzykle rzadko > pokazyje obecnym sztuke gry na mandolinie, co dzis jest juz umiejetnoscia rzadk > a :))))) fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk marusia ogoniok 29.05.05, 18:40 wypisz wymaluj litza w okresie transformacji juz nie acid drinkers jeszcze nie arka noego Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 skad ty znasz az tylu swirow? 29.05.05, 21:48 hsirk napisał: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx cos Ci dopisze niebawem.......jak ja widze Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: skad ty znasz az tylu swirow? 29.05.05, 21:52 tez sie z tym licze, ze tak moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 [...] 29.05.05, 22:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: skad ty znasz az tylu swirow? 29.05.05, 22:14 własnie, ta klasyka tak samo w urodzie, klasyka jest najpiękniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 [...] 29.05.05, 22:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: skad ty znasz az tylu swirow? 29.05.05, 22:17 czego nie widze, powiedz mi Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk myga 29.05.05, 18:54 aretha franklin choc miewa lepsze i gorsze momenty tylko nieliczne polskie wokalistki moglyby jej wyczyscic buty respect Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_dziwatka Re: swiat muzyki 29.05.05, 19:09 Out z forum Na spacer !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_dziwatka Re: a w tej chatce same dziwy 29.05.05, 19:13 Ciiii, nie psujmy wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_dziwatka Re: swiat muzyki 29.05.05, 21:13 cieszę się że nie rozczarowałem Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_dziwatka Re: swiat muzyki 29.05.05, 21:18 hsirk napisał: > git zabrakło "ara" razem "gitara" w końcu to wątek muzyczny Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk witch witch 29.05.05, 20:29 znacie taka pania sam brown ? zaspiewala kilka rzeczy swietnych zaspiewala troche kich no i bluzga jak szewc podobno Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk fleuret 29.05.05, 20:33 enya cicho, zwiewnie i jakos basniowo niby to przepraszam ze zyje ale znakomita baza i umiejetnosci troche nietutejsza lecz jak spiewa ciarki przechodza Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: fleuret 30.05.05, 13:45 no wiecie państwo enya Krish, należy Ci się całus Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: fleuret 30.05.05, 14:42 no, no uwazaj z tymi deklaracjami krish bywa cholernie pamietliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: chłopcy, uwaga na komary 05.06.05, 10:29 ??? napiłam sie tak rano??? czy z wczoraj zostalo ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: chłopcy, uwaga na komary 06.06.05, 12:49 nic nie jadłam, gospodarzu nic nie piłam, gospodarzu jakem biegła przez grobelkę chwyciłam wody kropelkę... Kozucha Kłamczucha Odpowiedz Link Zgłoś