egoista5 16.06.05, 20:39 O co chodzi ze "zdobywaniem" kobiet. Co znaczy zdobywac kobiete? Jak kobiety chcialyby byc zdobywane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:42 kwiaty ,serenady pod balkonem,romantycznie jednym slowem;) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:49 hansii napisał: > aha... > > a raczki pod sukienke kiedy wolno? - w grudniu po poludniu;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:52 krtysia napisała: > hansii napisał: > > > aha... > > > > a raczki pod sukienke kiedy wolno? > > - w grudniu po poludniu;))))) dobrze, to zadzwon do mnie pod koniec listopada, to sie za ten podryw zabiere... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:53 hansii napisał: > krtysia napisała: > > > hansii napisał: > > > > > aha... > > > > > > a raczki pod sukienke kiedy wolno? > > > > - w grudniu po poludniu;))))) > > dobrze, to zadzwon do mnie pod koniec listopada, > to sie za ten podryw zabiere... -napewno zadzwonie;) -masz jak w banku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:51 pewnie wolno wtedy, kiedy sukienke załozy, a w ogóle pytanie jest jakieś takie nieprecyzyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:54 hieroglif1 napisała: > pewnie wolno wtedy, kiedy sukienke załozy, a w ogóle pytanie jest jakieś takie > nieprecyzyjne. .wlasnie z kobietami nalezysie precyzyjnie i wyczuciem;) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:02 zwróciłam uwage na pytanie, że nieprecyzyjnie zostało sprecyzowane :). Skoro z kobietami nalezy postępować precyzyjnie, to z pewnością raczków jej pod sukienkę nie należy wkładać, bo nie wiadomo co z raczkami może się wydarzyć, z kobietą, która ma raczki pod sukienką też nie wiadomo, jak się może zachować. Może zachować się nieprecyzyjnie i wtedy mało przewidywalnie, o wyczuciu może nie być mowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:07 hieroglif1 napisała: > zwróciłam uwage na pytanie, że nieprecyzyjnie zostało sprecyzowane :). Skoro z > kobietami nalezy postępować precyzyjnie, to z pewnością raczków jej pod > sukienkę nie należy wkładać, bo nie wiadomo co z raczkami może się wydarzyć, z > kobietą, która ma raczki pod sukienką też nie wiadomo, jak się może zachować. > Może zachować się nieprecyzyjnie i wtedy mało przewidywalnie, o wyczuciu może > nie być mowy;) chiba mam fatemrugana;) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:17 krtysia napisała: > hieroglif1 napisała: > > > zwróciłam uwage na pytanie, że nieprecyzyjnie zostało sprecyzowane :). Sk > oro > z > > kobietami nalezy postępować precyzyjnie, to z pewnością raczków jej pod > > sukienkę nie należy wkładać, bo nie wiadomo co z raczkami może się wydarz > yć, > z > > kobietą, która ma raczki pod sukienką też nie wiadomo, jak się może zacho > wać. > > Może zachować się nieprecyzyjnie i wtedy mało przewidywalnie, o wyczuciu > może > > nie być mowy;) > chiba mam fatemrugana;) a nusz;) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:18 hieroglif1 napisała: > krtysia napisała: > > > hieroglif1 napisała: > > > > > zwróciłam uwage na pytanie, że nieprecyzyjnie zostało sprecyzowane > :). Sk > > oro > > z > > > kobietami nalezy postępować precyzyjnie, to z pewnością raczków jej > pod > > > sukienkę nie należy wkładać, bo nie wiadomo co z raczkami może się > wydarz > > yć, > > z > > > kobietą, która ma raczki pod sukienką też nie wiadomo, jak się może > zacho > > wać. > > > Może zachować się nieprecyzyjnie i wtedy mało przewidywalnie, o wyc > zuciu > > może > > > nie być mowy;) > > chiba mam fatemrugana;) > a nusz;) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) przepraszam....musze okulary wyczyscic,,,,sorrki;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:54 hieroglif1 napisała: > pewnie wolno wtedy, kiedy sukienke załozy, a w ogóle pytanie jest jakieś takie nieprecyzyjne. < Jdna panienka, mowila mi kiedys, ze ona precyzyjnie wie, kiedy ma tkzw. dni plodne. Cale szczescie, tez jestem precyzyjny i nie dalem jej wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:57 hansii napisał: > hieroglif1 napisała: > > > pewnie wolno wtedy, kiedy sukienke załozy, a w ogóle pytanie jest jakieś > takie nieprecyzyjne. < > > Jdna panienka, mowila mi kiedys, ze ona precyzyjnie wie, kiedy ma tkzw. dni > plodne. Cale szczescie, tez jestem precyzyjny i nie dalem jej wiary. -ale ty niewierzacy egoista jezdes ,,,Hansie Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:59 krtysia napisała: > hansii napisał: > > > hieroglif1 napisała: > > > > > pewnie wolno wtedy, kiedy sukienke załozy, a w ogóle pytanie jest j > akieś > > takie nieprecyzyjne. < > > > > Jdna panienka, mowila mi kiedys, ze ona precyzyjnie wie, kiedy ma tkzw. d > ni > > plodne. Cale szczescie, tez jestem precyzyjny i nie dalem jej wiary. > > -ale ty niewierzacy egoista jezdes ,,,Hansie e tam. w Ciebie wierze. i to z calkiem altruistycznych pobudek. > Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:02 hansii napisał: > krtysia napisała: > > > hansii napisał: > > > > > hieroglif1 napisała: > > > > > > > pewnie wolno wtedy, kiedy sukienke załozy, a w ogóle pytanie > jest j > > akieś > > > takie nieprecyzyjne. < > > > > > > Jdna panienka, mowila mi kiedys, ze ona precyzyjnie wie, kiedy ma t > kzw. d > > ni > > > plodne. Cale szczescie, tez jestem precyzyjny i nie dalem jej wiary > . > > > > -ale ty niewierzacy egoista jezdes ,,,Hansie > > e tam. w Ciebie wierze. i to z calkiem altruistycznych pobudek. > > -ja zawsze sie ciesze ja ludzie mi wierza;)))) -z calkiem altruistycznych pobudek.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii klamczuszka? 16.06.05, 21:09 powiedzialem, ze w Ciebie wierze, a nie Tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: klamczuszka? 16.06.05, 21:15 hansii napisał: > powiedzialem, ze w Ciebie wierze, a nie Tobie! - a czemu mi nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: klamczuszka? 16.06.05, 21:18 krtysia napisała: > hansii napisał: > > > powiedzialem, ze w Ciebie wierze, a nie Tobie! > - a czemu mi nie? > Jak zadzwonisz pod koniec listopada, to Ci wtedy to wszystko ladnie wytlumacze. Tylko ubierz ladna sukienke. Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: klamczuszka? 16.06.05, 21:21 hansii napisał: > krtysia napisała: > > > hansii napisał: > > > > > powiedzialem, ze w Ciebie wierze, a nie Tobie! > > - a czemu mi nie? > > > Jak zadzwonisz pod koniec listopada, to Ci wtedy to wszystko ladnie wytlumacze. > Tylko ubierz ladna sukienke. a w listopadzie nosze barchany(!?)no takie majty grube i rajstopy z welny a na to jeszcze legginsy,,,;)))))))))))))))) ale w szpilkach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:04 Jedna panienka, rozumiem, chociaż panienkami nie interesuję się, a zwłaszcza nie interesuję się ich płodnymi dniami. Czy w jakiś sposób, tzw. dni płodne przejawiają się w aktywności? Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:05 hieroglif1 napisała: > Jedna panienka, rozumiem, chociaż panienkami nie interesuję się, a zwłaszcza > nie interesuję się ich płodnymi dniami. Czy w jakiś sposób, tzw. dni płodne > przejawiają się w aktywności? no!;))) -bardziej sie chce;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:10 hieroglif1 napisała: Czy w jakiś sposób, tzw. dni płodne > przejawiają się w aktywności? ja tam sie na tym nie wyznaje, ale starzy gorale powiadaja, ze podobno tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:19 hansii napisał: > hieroglif1 napisała: > Czy w jakiś sposób, tzw. dni płodne > > przejawiają się w aktywności? > > ja tam sie na tym nie wyznaje, ale starzy gorale powiadaja, ze podobno tak. > Ciekawe, ile na ten temat mają do powiedzenia starzy gorale i ciekawe dlaczego akurat oni?;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:25 hieroglif1 napisała: > Ciekawe, ile na ten temat mają do powiedzenia starzy gorale i ciekawe dlaczego akurat oni?;) No bo jak licza te lowieczki i barany i licza, to w koncu sie czlowiek rachunkow nauczy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:58 kiedy kobieta daje swoim zachowaniem do zrozumienia,że chce być zdobywana, natychmiast przestaję się nią interesowac,ponieważ nie mam czasu na takie za- bawy. Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:03 maureen2 napisała: > kiedy kobieta daje swoim zachowaniem do zrozumienia,że chce być zdobywana, > natychmiast przestaję się nią interesowac,ponieważ nie mam czasu na takie za- > bawy. -a czemu jak jestes kobieta ,mowisz tak jak facet,i to leniwy w dodatku... Odpowiedz Link Zgłoś
egoista5 Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 20:58 moze cos wiecej, romantycznie? czy tylko romantyzm? czasem sie zaastanawiam jak zrobilby to kowboj:) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ZDOBYWANIE 16.06.05, 21:05 egoista5 napisał: > moze cos wiecej, romantycznie? czy tylko romantyzm? czasem sie zaastanawiam jak > zrobilby to kowboj:) -kowboje tez potrafili byc romantyczni,;) ok!nalezy czyms kobiete zainteresowac... Odpowiedz Link Zgłoś
aniol.z.rozkami hahahahah 16.06.05, 21:09 wlasnie, zatem nie warto dac sie zdobyc:P Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: hahahahah 16.06.05, 21:17 aniol.z.rozkami napisała: > wlasnie, zatem nie warto dac sie zdobyc:P warto !warto ...oni tak tylko obiecuja ze porzuca ,,,a jak juz sie uczepia to.. ..to istny koniec swiata,;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca jak jesteś "chłopakiem z kościoła" 16.06.05, 21:23 to jesteś moim snem, dla Cibie tam chodziłam i przez Cibie przestałam... wierze w przeznaczenie, spotkam Cie na końcu świata "moja miłość jedyna,moja miłość największa" "czas ją syci jak wino, wyobraźnia upiększa..." Odpowiedz Link Zgłoś