anais_ 27.06.05, 20:55 co to znaczy, że ktoś ma trudny charakter? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychopata.z.borderline Re: trudny charakter 27.06.05, 20:56 też sie nad tym zastanawiam, bo często mi to zarzucano. a czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
anais_ Re: trudny charakter 27.06.05, 21:06 mnie też ale dla mnie niekoniecznie jest to wada a więc co to jest trudny charakter? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: trudny charakter 27.06.05, 21:10 nie wiem, dla mnie to zaleta, ale nie wszyscy tak to postrzegają. W czym Twoja trudność? Odpowiedz Link Zgłoś
anais_ Re: trudny charakter 27.06.05, 21:35 upór, obstawanie przy swoim zdaniu poza tym ogólnie się uważa, że jak ktoś ma trudny charakter to nie jest skłonny do kompromisów jak dla mnie to co najmniej cechy neutralne - jeżeli nie daję się przekonać do zdania innej osoby albo nie idę na kompromis to niby mam trudny charakter ale kto dał jej prawo oceny? a może to ona ma trudny charakter? a może ja jestem wierna sobie? a w czym Twoja trudność? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: trudny charakter 27.06.05, 21:34 to znaczy,że ktoś ma z jakąś osobą trudność.Należy doprecyzować w czym. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: trudny charakter 27.06.05, 21:35 To,że ktos ma z jakas osoba trudnosc,to nie znaczy,ze ta osoba ma trudny charakter.Moze jest nawet odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś