pyzula2 07.09.05, 12:49 Mam juz dosyc swojego szefa, ciagle na mnie krzyczy i ma o cos pretensje, najczesciej bez powodu. Siedze cicho i robie wszystko co kaze bo boje sie stracic prace. Poradzcie co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ipekakuana Re: wku... szef 07.09.05, 13:02 Spróbuj rozbroić go dowcipami, niektórzy tak robią i działa, ale trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: wku... szef 07.09.05, 14:35 sprobuj opowiedziec komus dowcip kto cie wku..l wlasnie... i napisz jak mozesz, jak ci to wyszlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: wku... szef 07.09.05, 14:43 siedziec cicho i wykonywac prace jezeli chce sie ja miec to nie takie proste zmienic postepowanie w stosunku do idioty-szefa, kiedy nie mamy gwaranacji pracy gdzie indziej, i trudno ryzykowac eksperymentami Odpowiedz Link Zgłoś
wienczyslaw_nieszczegolny Re: wku... szef 07.09.05, 20:33 może nie "bez powodu"-dobrze ci radzę,bierz się do roboty,ale już! Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: wku... szef 07.09.05, 21:15 wienczyslaw_nieszczegolny napisał: > może nie "bez powodu"-dobrze ci radzę,bierz się do roboty,ale już! tez jestes "nieszczegolnie" madrym szefem? Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: wku... szef 07.09.05, 21:22 Arszenik zalatwi twoj problem szybko i skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: wku... szef 07.09.05, 22:11 b-beagle napisała: > Arszenik zalatwi twoj problem szybko i skutecznie > A po co zaraz arszenik? Co to Agata Christie? lepiej zagrac w Toto-lotka a potem nawiedzic szefa w kwiecistej koszuli i kapeluszu słomkowym i zakomunikowac mu ze ' .. teraz to mi to lotto ..' :) Odpowiedz Link Zgłoś