jmx 21.09.05, 00:11 jesteście? ten wątek niestety, już zarchiwizowany forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=21931413&v=2&s=0 a temat jak najbardziej aktualny, zważywszy na porę roku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmx Re: pod warunkiem, ze średniowiecza:) 21.09.05, 00:46 wolę inne epoki histeryczne ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline ja lubie czsy, w których zyje 21.09.05, 00:49 co mnie inne obchodzą?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 21.09.05, 00:20 Nienawidziałam jesieni jako dziecko i jako młodzież. Do szkoły trzeba było. Jednego 1 września, już w liceum, chyba druga klasa, rozpłakałam sie rzewnymi łzami. Że znów zaczyna się ten karcer. To było dawno. Teraz jest miło :) Jakkolwiek jesień zawsze kojarzy mi się z wypadającymi z gazety (z Gazety :) ulotkami o szkołach językowych. Jesienią chce mi się uczyć :) (dziś była nb ciekawa wkładka w G.:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 21.09.05, 00:21 a ja miałam gdzies, i tak nic nie robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 21.09.05, 00:24 I jesteś z tego dumna, prawda? :) Tak trzymaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 21.09.05, 00:25 i do dziś to lubie, tak mi zostało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 21.09.05, 00:35 Mi też szkoła uprzykrzała jesień ;). Ale byyyyyyło minęęęło, a piękno jesieni zostało :). To jest też kolejny dowód na to by cieszyc się z upływającego czasu ;). Ale ale, co Ty tu robisz o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 21.09.05, 00:41 Ja? Ja sobie jestem :) A Ty? :) Fakt, trochę późno :) Czerpię radość z posiadania netu ;) Radośc neofity, wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 21.09.05, 00:45 Aaaa, to rozumiem :). Bo najpierw sobie pomyslałam, że w pracy siedzisz a co za dużo to niezdrowo :). Chyba zapadam w sen zimowy, bo spać mi się chce..... dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kake Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 21.09.05, 00:46 a mi kolory jesieni kojarza sie z pozolklymi liscmi, z piegami, z odbytem... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 21.09.05, 00:56 no tak - kake, kaku... to wokół odbytu to wcale nie musza byc piegi. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: halo :) 21.09.05, 07:32 robi się rozmarzenie, jesiennie, zadumanie - jako że przy górach mieszkam (małych, ale jednak!) mgły otulają mój świat o wschodzie i zachodzie - zapadam się w nie i niemal jak one snuję - cudnie jako że mieszkam przy ogrodach, zapach palonych ognisk i smugi dymu w pobliskim parku - świat wygląda i pachnie niesamowicie i baśniowo pięknie jest, po prostu :) pozdrawiam wszystkich szeleszcząc lisćmi pod stopami - co mnie zadziwia, bo nie czuję, że ważę :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: halo :) 21.09.05, 07:42 Alfiko czy Ty czasem nie jesteś jednak Elfikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: halo :) 21.09.05, 07:55 teraz to ja już chyba sama nie wiem :))) mniej mnie jesienią najwyraźniej :) pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
jmx 22/23 IX 23.09.05, 00:14 Ostatnie chwile lata... za parę minut nastanie jesień... :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: 22/23 IX 23.09.05, 00:27 Nie mam wina, ale idę zrobić sobie herbatę 'tarninową' :) To będzie piękna jesień.' Postanowiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: 22/23 IX 23.09.05, 00:34 to gratuluję :))) moja tez będzie... wyjątkowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx jeżeli jesień to... 23.09.05, 00:39 Demarczyk: "A może byśmy tak, najmilszy, wpadli na dzień do Tomaszowa? Może tam jeszcze zmierzchem złotym ta sama cisza trwa wrześniowa... W tym białym domu, w tym pokoju gdzie cudze meble postawiono, musimy skończyć naszą dawną rozmowę, smutnie nie skończoną. Więc może byśmy tak, najmilszy, wpadli na dzień do Tomaszowa? Może tam jeszcze zmierzchem złotym ta sama cisza trwa wrześniowa... Jeszcze mi tylko z oczu jasnych spływa do warg kropelka słona, a ty mi nic nie odpowiadasz i jesz zielone winogrona. Ten biały dom, ten pokój martwy do dziś się dziwi, nie rozumie... Wstawili ludzie cudze meble i wychodzili stąd w zadumie. A przecież wszystko tam zostało! Nawet ta cisza trwa wrześniowa... Więc może byśmy tak, najmilszy, wpadli na dzień do Tomaszowa? Jeszcze ci wciąż spojrzeniem śpiewam: Du holde Kunst... - i serce pęka! I muszę jechać... więc mnie żegnasz, lecz nie drży w dłoni mej twa ręka. I wyjechałam, zostawiłam, jak sen urwała się rozmowa. Błogosławiłam, przeklinałam: Du holde Kunst! Więc tak? Bez słowa? A może byśmy tak, najmilszy, wpadli na dzień do Tomaszowa? Może tam jeszcze zmierzchem złotym ta sama cisza trwa wrześniowa. Jeszcze mi tylko z oczu jasnych spływa do warg kropelka słona, a ty mi nic nie odpowiadasz i jesz zielone winogrona..." Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_kkk Re: jeżeli jesień to... 23.09.05, 00:41 uwielbiam ten kawałek, kumpela zabrała mi płyte:) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: jeżeli jesień to... 23.09.05, 00:43 ..a ja odkryłam, że w necie można słuchać słuchać rozmaitych radiostacji, skąd by się tylko chciało..zabraniam się śmiać :) I te chillouty... Ostatnie komary gryzą w kolana Jesień :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_kkk Re: jeżeli jesień to... 23.09.05, 00:48 a ja się rozmarzyłam i nawet płyty Bajora nie mam, bu:( Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: jeżeli jesień to... 23.09.05, 00:52 ale masz je-sień :) to więcej niż ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 23.09.05, 12:52 jak je-sie-ń to smacznego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: halo, wielbiciele jesieni!!! :) 23.09.05, 12:58 zjadasz tylko spółgłoski miękkie? smacznego Odpowiedz Link Zgłoś