vvitch 05.11.05, 20:28 Prekursorami zastosowania hormonów w medycynie byli Chińczycy. Już przed 2000 lat otrzymywali kobiece hormony, odparowując do sucha 800 (!) litrów kobiecego moczu. Nowocześni naukowcy też używają moczu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiral_architect Re: Historia antykoncepcji :)) 05.11.05, 22:28 No i fajnie skarbie. Nareszcie cos ciekawego i z sensem. Tylko pozny twoj trud, bo i tak pewnie ci na ten post nie odpowie. Co innego, gdybys zaserwowala jakas mala prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
vvitch Re: Historia antykoncepcji :)) 05.11.05, 22:34 :)))nie rozsmieszaj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Historia antykoncepcji :)) 05.11.05, 22:36 vvitch napisała: > :)))nie rozsmieszaj mnie... Pelne prawo mam rozsmieszac cie, prowokowac, sprawiac ze uzywasz wobec mnie slow nieeleganckich niespecjalnie potrafiac je uzasadnic, kwestionowac przypisywanie mi patologicznej ilosci projekcji (tak jakby byli ludzie, ktorzy tego nie robia) itp. itd. Pogodz sie z tym, bedzie ci lzej :). Odpowiedz Link Zgłoś