wichrowe_wzgorza 14.11.05, 18:02 .. nie masz po co żyć, zyj na złość - innym :P P/ F ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amaterasu1 Re: jesli... 14.11.05, 18:06 Czy jak nie masz w sobie złości to masz ochotę robić innym na złość? Odpowiedz Link Zgłoś
siestas Re: jesli... 14.11.05, 18:38 wichrowe_wzgorza napisała: > .. nie masz po co żyć, - nie masz dzis, gdyz tak Ci sie teraz wydaje. Jutro juz bedziesz miec. zyj na złość - innym :P - to faktycznie jakies novum. Ty stracisz, a oni tez? No to Lucyfer sie cieszy. My , nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: jesli... 14.11.05, 20:37 Siestas, masz racje, po czesci. napisalam to tutaj, bo mnie strasznie dzis rozbawilo to zdanie:) Zaczelam sie zastanawiac nad nim, ot. Mam dla kogo zyc, a co do tracenia - lucka sie nie boje, bo on przynajmniej w otwarty sposob jest zly ;P Odpowiedz Link Zgłoś
siestas Re: jesli... 14.11.05, 21:12 wichrowe_wzgorza napisała: Lucka sie nie boje, bo on przynajmniej w otwarty sposob jest zly ;P Nie ma "otwartego" zla. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 Re: jesli... 14.11.05, 20:42 > .. nie masz po co żyć, zapomnij o "jeśli" zapomnij o "nie" zapomnij o "masz" zapomnij o "po" zapomnij o "co" zostaje ... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: jesli... 14.11.05, 21:14 wichrowe_wzgorza napisała: > .. nie masz po co żyć, zyj na złość - innym :P > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wpadlas dzisiaj tu z kupa?oki,ale zapnij chociaz dzyndzla spinaczem do bielizny.....i wtedy prukaj Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: jesli... 14.11.05, 21:23 komek, milo ze wpadles. Jak juz jestes, posprzataj te kupe :P I nie marudz :))) PS. Ja tez Ciebie kocham, ehhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś