Dodaj do ulubionych

Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośby...

01.12.05, 12:36
Proponuję wpisywać jak wyżej, bo czas nagli i kolejka życzeń zewsząd się
wydłuża. Może jednak ŚM będzie łaskaw jak zobaczy,że lista życzeń pochodzi
stąd właśnie.
Ale,ale...to mają być życzenia dla innych - wtedy mają największą moc...
(np.:"Bardzo proszę Św.Mikołaju,żeby Komandos nie przeklinał już więcej").
Obserwuj wątek
    • fleuret Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 12:50
      czy jesteś pewna, że ŚM umie czytać po polsku?
      • stary_babsztyl Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 12:59
        fleuret napisała:

> czy jesteś pewna, że ŚM umie czytać po polsku?

ŚM czyta w myślach ale ze względu na istniejącą procedurę pt:"Symbolika Świąt:
        Wzory formularzy życzeń oraz jak je weryfikować w celu uniknięcia procesów
        reklamacyjnych" należy je wyrazić w formie pisemnej, w dowolnym języku i na
        dowolnym nośniku.
        Część z tych zasad została dokładnie opisana w kieszonkowym wydaniu " Jak
        zrozumieć dokument "Symbolika Świąt: Wzory formularzy życzeń oraz jak je
        weryfikować w celu uniknięcia procesów reklamacyjnych" czyli jak skutecznie i
        prawidłowo składać życzenia".
        Ponieważ zapoznałam się wnikliwie z ww dokumentacją, stwierdzam,że zapis życzeń
        na forum spełnia wumagania paragrafów od 1 do 100 ustępu 2 rozdziału III "Jak
        skutecznie i prawidłowo składać życzenia w internecie", w związku z czym
        oświadczam,że jak zastosujecie się do wskazówek TYLKO Z TEGO FORUM ŻYCZENIA
        ZOSTANĄ ZREALIZOWANE.
        • fleuret Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 13:02
          a który paragraf mówi o mocy spełnienia?
          • stary_babsztyl Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 13:13
            fleuret napisała:

> a który paragraf mówi o mocy spełnienia?

Co za wnikliwy życzący! Czy klientem w sklepie też jesteś takim męczącym??
            Ale proszę bardzo, oto cytat z rodziału V "Stopniowanie mocy spełniania wg
            klasy życzeń":
            "Każdy składający życzenia ma do wyboru wzory formularzy od A do Z (I/F to zwór
            dla Internet/Forum - DOPISEK REDAKCJI). Zastosowanie formularza uzyskuje klasę
            mocy spełniania C. Zastosowania formularza przy jednoczesnym życzeniu dla
            innych podnosi klasę mocy spełniania do B."

Od razu też cytat z załącznika 1a "Opis klas mocy spełniania":
            Klasa C - będą spełnione
            Klasa B - będą spełnione, gwarancja 2 lata.
            Klasa A - będą spełnione, gwarancja wiekuista (uwaga: klasa A kwalifikowana
            jest każdorazowo przez ŚM i nie podlega reklamacji. Proszę na wzorze nie
            umieszczać na formularzu próśb o bezweryfikacyjne podniesienie życzenia do
            klasy A!)

Zadowolona?

• fleuret Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 13:17
              baaardzo
              dzięki
    • pani.mikolajowa Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 13:47
      Zapraszam na foum Św.Mikołaja )))))))
      • stary_babsztyl Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 14:04
        Jak chcecie, ale zgromadzenie życzeń na tamtym forum jest nielegalne.
    • jmx Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 14:14

To jak proszę Św. Mikołaja, żeby stary_babsztyl odmłodniał i stał się
      szykowną_babeczką ;)))

ps. od spełniania życzen tego forum jest zlota_rybka więc Mikołaj moze
      spokojnie spełniać zyczenia na innych forach :)
      • stary_babsztyl Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 14:19
        Życzenie uzyskało klasę B.
        (BUCH! PIECZĘĆ)

ps.
        Bardzo to miłe z twojej strony, dam znać jak zacznie działać:) Byle tylko ŚM
        nie dał dla żartu statusu A bo będzie dziwnie,,,Przy klasie B może kogo znowu
        uproszę o takie życzenie za 2 lata.
        ps.
        Złota_rybka jest na co dzień i z innej bajki, a ŚM od święta.
        • babara7 Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 14:28
          No dobrze, dobrze...sw.Mikosiu spraw zeby lato wrocilo zaraz jak odespimy
          Sylwestra.
    • pilot.nawigator Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 01.12.05, 15:21
      Komandos to nie komandos a komandoska moderatorka, chamka i prostaczka
    • moc_ca moc_ci lista życzeń - Do Św.Mikusia z forum PSYCHO 01.12.05, 15:21
      Po pierwsze primo:
      My nie chcemy Św. Mikołaja ze specjalnego forum, my chcemy swojskiego Mikosia
      z forum Psychologia - nasz ci on i już! Jeśli on stąd, to zrozumie o co prosim
      i rozumie nas w ogóle, nas-takich samych psycholków jak on, conie? :-))))

po drugie primo:
      proszę, drogi Mikołaju, spełnij życzenie starego_babsztyla i niech na zawsze
      pozostanie młodą_babeczką za to że Cię tu, Święty Mikołaju, zbałamuciła na
      nasze forum.proszę o najlepszą kwalifikację (chyba A) dla spełnienia się tego
      życzenia.:)

po trzecie primo:
      proszę Św. Mikołaju żeby na naszym forum było normalnie, tzn. z lekka
      świrnięta atmosfera, niech tu przychodzi komandos57 bo jakże to Psychologia bez
      komandosa????? cha cha cha hehehehe hihihi - śmisznie było by, conie?
      Może tylko spraw Św. Mikołaju żeby tak nie bździł o piśśśśśdźiochach, brochach,
      ogórach, sromach i dzyndzlach ... niech se chłopak znajdzie jakiego mentala
      płci przeciwnej niźli on sam i niech se zdrowo poliże, pogrucha, wyrucha i co
      tam jeszcze lubi! I niech ów mental pozostanie z komandosem na zawsze co by
      chłopaka po forach róznych już nie rzucała tęsknota i hormony!
      Acha! I daj mu (komandosowi57) od nas klapa z buta w siedzisko, domyśli się kto
      stoi za owym prezentem mikołajkowym!
      ps. ode mnie 'buźka' dla komka!

po czwarte primo:
      Zlituj się, drogi Mikołaju Święty nad naszą xy2, psychopatą.z.borderline,
      chamem.takim.samym , pilotem.navigatorem itd. itp. - nie lituj się nad nami
      za to że czytamy to co stworzy i co wysyła innym nickom na priva .. lecz błagam
      zlituj się nad człowiekiem bo CZŁOWIEK to.

po piąte primo:
      Spełnij co tam sobie zażyczy nasza betty - za to że jest najlepszym moderatorem
      jaki tu kiedykolwiek zagościł. Za to że nie jest mściwa i pamiętliwa, za to
      patrzy przez palce, za to że choć może - nie jest ....... no Ty wiesz
      Św. Mikołaju co mam na myśli i inni też wiedzą.

ooooooo .., jeszcze mam po szóste primo:
      daj marusi_ogoniok wszystko czego zapragnie, bo yntelygientne toto niezwykle!:-)
      Za to że lżąc - nie lży, przeklinając - nie przeklina, bzdźąc - nie bździ,
      obrażając - nie obraża, świntusząc - świntuszy jak cholera ale jak już palnie
      cuś od serca to .... moje serce kroi na plasterki i ugniata jako tę plastelinę!
      I buźka dla niej ode mnie! :-)
      I dla Ciebie Święty Mikołaju!
      Z góry dzięki za spełnienie życzeń. :-))))
      Pa!
      • pilot.nawigator Re: moc_ci lista życzeń - Do Św.Mikusia z forum P 01.12.05, 15:22
        A tobie zel antycellulitowy i krem na rozstepy wyszczuplajacy
      • stary_babsztyl Re: moc_ci lista życzeń - Do Św.Mikusia z forum P 01.12.05, 15:39
        (BUCH!
        BUCH!
        BUCH!
        BUCH!
        PODSTEMPLOWANE)

ps.
        Żeby nie było - nie pracuję w biurze ŚM, tylko blisko i widzę jaki tam rwetest,
        znamy się trochę z tymi od niego i czasem na papierosie pogadamy o tym i owamtym
        (stąd zresztą moja znajomość cytowanego wcześniej dzieła, w realu nie do
        zdobycia).
        I nie pytajcie gdzie to - nie mogę powiedzieć.
        Ale widzę...tak, widzę...czekajcie podejdę bliżej...

WZIĘLI! wzięli w kolejkę listę życzeń z forum psychologia! coś tam debatowali
        pod nosem, ale jest dobrze, więcej dowiem się na kolejnym papierosku od kumpeli
        z Działu Życzeń Małoletnich w Spodniach w Kratkę i z Szelkami (u nich biuro
        duże, oj duże, ale większość to sezonowi pracownicy)
        • pilot.nawigator Re: moc_ci lista życzeń - Do Św.Mikusia z forum P 01.12.05, 15:40
          Jak to ma byc psychologia to po co pisac bzdury dla dzieci z przedszkola?
          • stary_babsztyl Re: moc_ci lista życzeń - Do Św.Mikusia z forum P 01.12.05, 15:45
            pilot.nawigator napisał:

> Jak to ma byc psychologia to po co pisac bzdury dla dzieci z przedszkola?

Szczerze?
            Nie mam pojęcia.
            • pilot.nawigator [...] 01.12.05, 15:45
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • moc_ca up! 01.12.05, 21:33
      No jak to? Nikt nie ma pragnień, życzeń, próśb?
      Róbcie listę - na pewno się spełnią! :-)
      • fleuret dobra ten dla kogo? 01.12.05, 21:47
        www.autogaleria.pl/tapety/img/lamborghini/lamborghini_diablo_gt_2000_01_m.jpg
      • stary_babsztyl Re: up! 02.12.05, 08:53
        Niedobrze...Podsłuchałam na papierosku rozmowę pracowników ŚM. Miny mieli nie
        tęgie...Nie wyrabiają normy życzeń i z premii świątecznej chyba nici...
        Zastanawiali się nad tym co sprawia,że w ostatnich latach spadają przychody z
        życzeń. Czy wina leży po stronie jakości ich usług, czy może potrzeby ludzkie
        spadają i jak je pobudzić...Poszukują dobrego speca od reklamy...Chcą zerwać
        kontrakt z Coca-colą.
        Nie pytałam więc o nic więcej, bo nie chciałam ich denerwować.
        • fleuret Re: up! 02.12.05, 08:59
          powinni zastanowic sie nad wdrozeniem europejskiego
          systemu jakosci usług
          • pilot.nawigator Re: up! 03.12.05, 14:46
            Niedlugo zacznie sie tu wprowadzac ISO, bez obaw.
          • hsirk Re: up! 03.12.05, 18:58
            to ich dopiero wykonczy...
    • solaris_38 gitarzysta 03.12.05, 00:52
      chcę komponujacego gitarzystę :) :) :)
      bysmy razem konfigurowali przestrzeń dzwięków
      • komandos57 a co chcialabys ode mnie? 03.12.05, 01:57
        solaris_38 napisała:

> chcę komponujacego gitarzystę :) :) :)
        > bysmy razem konfigurowali przestrzeń dzwięków

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        no,powiedz ze.
    • jonaszkowalski Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 14:17
      a ja to bym chciał wyjechać gdzieś gdzie jest ciepło ,
      na tydzień bym chciał pojechać , gdzieś gdzie są góry i morze
      o , w takie miejsce bym się wybrał . co ty na to ?
      • stary_babsztyl Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 18:28
        Św.Mikołaju!

PROSZE
        proszę, kup tę procę jonaszowi i wyślij go w te ciepłe kraje niech tam
        postrzela z kokosów do latających rybek i pośpiewa sobie o tej jednej renkawicce
        na BEZLUDNEJ plaży

Z poważaniem i uważaniem
        s_b
        • jonaszkowalski Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 18:32
          płetwy biore i jedziemy :)
          cooooo , w lutym
          o , lutyyyyy lalaaaaa i płetwy i delfiny

ps. mimo tego co wyczytałaś nie boję się delfinów , ani pingwinów
          to wszystko moje kumploszczaki som ,
          papatki , zaraz wracam :D
          • stary_babsztyl Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 18:50
            Św.Mikołaju,

czy jest gdzieś miejsce gdzie są i płetwy, i delfiny, i pingwiny
            naraz??
            ŁAGODNE
            Będę wdzięczna za znalezienie takiego miejsca dla JK
            Uszanowanie
            s_b
            • jonaszkowalski Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 18:55
              musi gdzieś być , tego jestem pewien :D
              • jonaszkowalski Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 18:55
                może na razie pójdziemy na basen , co?
                • stary_babsztyl Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 18:58
                  jonaszkowalski napisał:

> może na razie pójdziemy na basen , co?

do delfinarium? :-)
                  • jonaszkowalski Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 19:02
                    a jak ja bym skoczył do takiego delfina
                    to , co chcialabyś , chciała
                    a jak bym cichutko siedział , a tu nagle chyc do basenu
                    to , co chcialabyś
                    i z delfinem pływam , uczepiony
                    to , co byś powiedziała
                    hejjjjjjjj :D
                    • stary_babsztyl Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 19:11
                      jonaszkowalski napisał:
                      > to , co byś powiedziała
                      > hejjjjjjjj :D

Ja to spoko, nie wiem co na to delfin. I uważaj Jońciu, bo ci mogą galotki
                      spaść, te zielone w pomarańczowe tygryski na niebieskich piłeczkach co je tak
                      lubisz, że mają już trzy zacerowane łatki
                      no wiesz, te z 1978 roku
                      • jonaszkowalski Re: Do Św.Mikusia z forum PSYCHO życzenia i prośb 03.12.05, 19:45
                        hyhyhy :)
                        ale to były gatki , enerdowskie
                        no całe życie będziesz się szydziła
                        z tych moich desusów kąpielowych
                        a to były kultowe galoty :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka