Gość: anap4 IP: *.crowley.pl 18.10.02, 09:42 Czy ktoś mógłby mi polecic dobrego psychologa w Warszawie? Nie bardzo wiem gdzie mam szukać... Myślę, ze muszę z kimś takim pogadać i zorientować się jak mam sobie radzić z moimi problemami. Pozdro, AP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sowa Re: Potrzebny psycholog IP: 195.94.196.* 18.10.02, 11:04 na forum 'depresja' znajdziesz wiele watkow o szukaniu psychologow w warszawie. ja moge polecic centrum zdrowia psychicznego na Modzelewskiego 27, tel.8579081 (pani Brodowska jest dobrym psychologiem). Nie ma refundacji z kasy chorych. zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anap4 Re: Potrzebny psycholog IP: *.crowley.pl 18.10.02, 12:26 Gość portalu: sowa napisał(a): > na forum 'depresja' znajdziesz wiele watkow o szukaniu psychologow w warszawie. > ja moge polecic centrum zdrowia psychicznego na Modzelewskiego 27, tel.8579081 > (pani Brodowska jest dobrym psychologiem). Nie ma refundacji z kasy chorych. > zycze powodzenia Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś