boski.admin 10.12.05, 19:03 Jak bedzie mozna panowie z Wami powaznie wspolpracowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:04 boski.admin napisał: > Jak bedzie mozna panowie z Wami powaznie wspolpracowac:)) Napoleonie przestan juz.. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:07 Caly czas o tym mysle. Ja zawsze uczciwie sprawe stawialem, mowiem co mi sie nie podoba i ze mozna sie smiac z glupoty, ale bez przesady. Przyznano mi racje ... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:12 boski.admin napisał: > Caly czas o tym mysle. Ja zawsze uczciwie sprawe stawialem, mowiem co mi sie > nie podoba i ze mozna sie smiac z glupoty, ale bez przesady. Przyznano mi > racje ... Pan Dohtor ,jest zbyt laskawy dla Ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:14 Cos co bylo do tej pory pozorne smieszne , zaczelo irytowac Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:15 boski.admin napisał: > Cos co bylo do tej pory pozorne smieszne , zaczelo irytowac kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:16 Spytaj kogo nie, bedzie szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:20 boski.admin napisał: > Spytaj kogo nie, bedzie szybciej kogo nie,? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:23 nie bede az tak bezczelny bo biedaczyska maja rozwolnienie trzy razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:26 boski.admin napisał: > nie bede az tak bezczelny bo biedaczyska maja rozwolnienie trzy razy dziennie kto zolnierze Napoleona? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:28 Kazdy z nich ufa dowodcy bo jest wiarygodny ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:30 boski.admin napisał: > Kazdy z nich ufa dowodcy bo jest wiarygodny ...:) Tak,,Napoleon byl wielkim wodzem... niezaprzeczalnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:32 Wielkim Wodzem nazywano Nelsona Mandele Natomiast ja sie z nim nie identyfikuje i nigdy nie identyfikowalem sie Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:35 boski.admin napisał: > Wielkim Wodzem nazywano Nelsona Mandele > Natomiast ja sie z nim nie identyfikuje i nigdy nie identyfikowalem sie o widze poprawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:37 Wiesz ze Ty zawsze bylas grubo podemna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:39 boski.admin napisał: > Wiesz ze Ty zawsze bylas grubo podemna:) no cos Ty...tak przy ludziach...?? i nie moja wina ,ze nie dbasz o diete.. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:41 Po co mi dieta? I tak wygladam rewelacyjnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:48 boski.admin napisał: > Po co mi dieta? I tak wygladam rewelacyjnie:) taaak.. tak.. tak,tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:54 Uswiadomilem sobie, ze jestem doskonaly odkad najalem bieglego psychiatre:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:57 boski.admin napisał: > Uswiadomilem sobie, ze jestem doskonaly odkad najalem bieglego psychiatre:) wiem przeciez.. miales niskie poczucie wartosci.. i teraz musisz sobie wmawiac ze jest odwrotnie... ps.myslalam ze na to pytanie nie znajdziesz odpowiedzi... mnie juz sie fantazyja konczy... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:00 Robilas ze mnie psychopate tylko dlatego, ze ja chcialem zawsze Cie wyrzucic zamiast sie z Ciebie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:21 boski.admin napisał: > Robilas ze mnie psychopate tylko dlatego, ze ja chcialem zawsze Cie wyrzucic > zamiast sie z Ciebie smiac. a widziales,, w dodatku smiech to zdrowie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:24 Jakbys ludzi nie krzywdzila to tak. Ale ja mam dosc smiechu kosztem innych. Nie bede juz za Ciebie sie wstydzil, to ja za to odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:26 boski.admin napisał: > Jakbys ludzi nie krzywdzila to tak. Ale ja mam dosc smiechu kosztem innych. Nie > > bede juz za Ciebie sie wstydzil, to ja za to odpowiadam. nie bierz cudzych win na swoje sumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:28 Ile bylo slarg, ze zly admin, a kto to wszystko pisal? Ja nie mialem czasu bo caly portal mam na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:45 boski.admin napisał: > Ile bylo slarg, ze zly admin, a kto to wszystko pisal? Ja nie mialem czasu bo > caly portal mam na glowie. masz w nagrode.. wlacz glosnik www.mirpralat.neostrada.pl/kartki/kartka75/kartka75.html Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:53 Jak sama widzisz, nie jest mi lekko. Potrzebuje ludzi, ktorym zaufam, ktorzy mnie nie skompromituja ... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:57 boski.admin napisał: > Jak sama widzisz, nie jest mi lekko. Potrzebuje ludzi, ktorym zaufam, ktorzy > mnie nie skompromituja ... wspolczuje Ci bardzo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:59 boski.admin napisał: > Selekcja bedzie straszna:) strasznie to zabrzmialo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:01 Panie ktore sa inteligentne beda musialy udowodnic, ze nie maja cellulitu:) Jak one to zrobia, ich sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:02 boski.admin napisał: > Panie ktore sa inteligentne beda musialy udowodnic, ze nie maja cellulitu:) > Jak one to zrobia, ich sprawa:) te co nie wiedza przyslij do mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:05 Co mnie zastanawia ... powazna rozmowa, powazne pytania ... jak w pewnym momencie zadaje pytanie jak pani radzi sobie z cellulitem... albo mnie obrazaja albo uciekaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:07 boski.admin napisał: > Co mnie zastanawia ... powazna rozmowa, powazne pytania ... jak w pewnym > momencie zadaje pytanie jak pani radzi sobie z cellulitem... albo mnie obrazaja > > albo uciekaja:) bo takie pytanie moga tylko niektore osoby zadawac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:09 Ale ja wygladam tak kulturalnie, ze po mnie nigdy by sie tego pytania nie spodziewaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:14 boski.admin napisał: > Ale ja wygladam tak kulturalnie, ze po mnie nigdy by sie tego pytania nie > spodziewaly:) no wlasnie.. a czy mozna pytac napotkanego mezczyzne.. -a jak tam u Pana z potencja? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:16 Spoko, jak mnie spytasz o to, to Ci odpowiem, ze jak odpowiedni obiekt to Ok:) Ale jak jest z tym cellulitem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:17 boski.admin napisał: > Spoko, jak mnie spytasz o to, to Ci odpowiem, ze jak odpowiedni obiekt to Ok:) > Ale jak jest z tym cellulitem?:) bo my dwoje jestesmy wyjatkami... mnie spoko mozesz pytac o cellulitis... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:19 Ale nasze wspolpraca sie konczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:19 boski.admin napisał: > Ale nasze wspolpraca sie konczy ... szkoda ze zamykaja kafejke.. papatki;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:21 Ja z tego zrobie najlepsza strone psychologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:26 boski.admin napisał: > Ja z tego zrobie najlepsza strone psychologiczna. zrob Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:29 I zrobie, technicznie jest the best, merytorycznie tez bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:59 Ty nie bądź taki skromny, bo żeś wiecej typa najołeś: psychiatre, psychologa, ginekologa, prawnika, prostytutke, ktorej nie ruszaleś, dziennikarza i innych... :) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:10 no właśnie, nikt nie chce ze mną współpracować. A ja mam poważny problem i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłęm prosząc o pomoc. Teraz juz mam drugi poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:13 scylla napisał: > no właśnie, nikt nie chce ze mną współpracować. > A ja mam poważny problem i teraz nie wiem > czy dobrze zrobiłęm prosząc o pomoc. > Teraz juz mam drugi poważny problem. Scylla jak mi powiesz w koncu jak masz na imie,bede z Toba wspolpracowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:21 scylla napisał: > MIałaś sama zgadnąć:) ale mi sie nie udaje... taki mam problem z tym ze spac po nocach nie moge;( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:21 Ja Ci chetnie pomoge:) Wzialem sobie bieglych, stac mnie na to: psychiatre, psychologa, ginekologa, prawnika, prostytutke, ktorej nie ruszalem, dziennikarza i innych... :) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:30 przecież odpowiadam na pytania, a jak zgadniesz to potwierdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:36 scylla napisał: > przecież odpowiadam na pytania, a jak zgadniesz to potwierdzę. wiesz ile imoin jest na swiecie??? czy jestes sadysta;)? Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:38 NIe wiem, ale myslę że się dowiem. MOze nie jestem w środku alfabetu? TAka mała podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:40 scylla napisał: > NIe wiem, ale myslę że się dowiem. > MOze nie jestem w środku alfabetu? > TAka mała podpowiedź. czyli masz troche sersa.. a na poczatku czy na koncu...jest ta literka;)? Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:45 jak mam Ci pomóc jak mnie nie słuchasz:) Przecież napisałem wcześniej gdzie mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:49 scylla napisał: > jak mam Ci pomóc jak mnie nie słuchasz:) > Przecież napisałem wcześniej gdzie mniej więcej. napisales w srodku..to mi nic nie mowi.. a jaki alfabet bierzemy pod uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:52 taki z literkami:) W tych co znam zawsze jest w środku, lub koło:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:55 scylla napisał: > taki z literkami:) > W tych co znam zawsze jest w środku, lub koło:) czy to literka ..k? Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: L:)?n.t 10.12.05, 20:30 NApewno paczki od Ciebie nie dostałem, mam juz jednego mikołaja mniej do podejrzeń... Też nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:48 a czemóż to? przecież współpracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:49 scylla napisał: > a czemóż to? > przecież współpracuje. gniewam sie i juz... o! odgniewam sie jak powiesz mi swoje imie... Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:52 hahahahaahahahahahahahahahahahah dobre, hahahha no normalnie dobre. Za szybko się poddałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:56 scylla napisał: > hahahahaahahahahahahahahahahahah > dobre, hahahha > no normalnie dobre. > Za szybko się poddałaś. jak szybko...? pol roku temu,cie o to pytalam... gniewam sie i juz;( Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:58 no popatrz jaki długi alfabet. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 21:00 scylla napisał: > no popatrz jaki długi alfabet. gniewam sie... albo mi powiedz.. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:44 "Zobacz kotku co mam w srodku" :) Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Zastanawiam się 11.12.05, 10:38 Mysle, ze Boski to ladnie rozegral:) Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Zastanawiam się 11.12.05, 11:10 masz racje, chyba tak wlasnie bylo. "szanowna moderatorka" jak ty ja nazywasz rozreklamowala w pewien sposob forum, brala ludzi z roznych grup, ktorzy nie dawali rady, bo byli za ciency. ci ludzie z kolei chwalili sie ze beda w gazecie no i w ten sposob coraz wiecej ludzi to czytalo. teraz ludzie wiedza, ze ma sie cos zmienic, wiec z czystej ciekawosci beda tu zagladac. a jak boski sciagnie odpowiednie osoby i merytorycznie doprowadzi foragazety do porzadku, pewnie zajmie sie odpowiednia jego reklama. Odpowiedz Link Zgłoś