Dodaj do ulubionych

Zastanawiam się

10.12.05, 19:03
Jak bedzie mozna panowie z Wami powaznie wspolpracowac:))
Obserwuj wątek
    • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:04
      boski.admin napisał:

> Jak bedzie mozna panowie z Wami powaznie wspolpracowac:))

Napoleonie przestan juz..
      • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:07
        Caly czas o tym mysle. Ja zawsze uczciwie sprawe stawialem, mowiem co mi sie
        nie podoba i ze mozna sie smiac z glupoty, ale bez przesady. Przyznano mi
        racje ...
        • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:12
          boski.admin napisał:

> Caly czas o tym mysle. Ja zawsze uczciwie sprawe stawialem, mowiem co mi sie
          > nie podoba i ze mozna sie smiac z glupoty, ale bez przesady. Przyznano mi
          > racje ...

Pan Dohtor ,jest zbyt laskawy dla Ciebie..
          • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:14
            Cos co bylo do tej pory pozorne smieszne , zaczelo irytowac
            • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:15
              boski.admin napisał:

> Cos co bylo do tej pory pozorne smieszne , zaczelo irytowac

kogo?
              • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:16
                Spytaj kogo nie, bedzie szybciej
                • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:20
                  boski.admin napisał:

> Spytaj kogo nie, bedzie szybciej

kogo nie,?
                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:23
                    nie bede az tak bezczelny bo biedaczyska maja rozwolnienie trzy razy dziennie
                    • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:26
                      boski.admin napisał:

> nie bede az tak bezczelny bo biedaczyska maja rozwolnienie trzy razy dziennie

kto zolnierze Napoleona?
                      • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:28
                        Kazdy z nich ufa dowodcy bo jest wiarygodny ...:)
                        • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:30
                          boski.admin napisał:

> Kazdy z nich ufa dowodcy bo jest wiarygodny ...:)

Tak,,Napoleon byl wielkim wodzem...
                          niezaprzeczalnie...;)
                          • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:32
                            Wielkim Wodzem nazywano Nelsona Mandele
                            Natomiast ja sie z nim nie identyfikuje i nigdy nie identyfikowalem sie
                            • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:35
                              boski.admin napisał:

> Wielkim Wodzem nazywano Nelsona Mandele
                              > Natomiast ja sie z nim nie identyfikuje i nigdy nie identyfikowalem sie

o widze poprawe..
                              • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:37
                                Wiesz ze Ty zawsze bylas grubo podemna:)
                                • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:39
                                  boski.admin napisał:

> Wiesz ze Ty zawsze bylas grubo podemna:)

no cos Ty...tak przy ludziach...??

i nie moja wina ,ze nie dbasz o diete..
                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:41
                                    Po co mi dieta? I tak wygladam rewelacyjnie:)
                                    • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:48
                                      boski.admin napisał:

> Po co mi dieta? I tak wygladam rewelacyjnie:)

taaak..
                                      tak..
                                      tak,tak..
                                      • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:54
                                        Uswiadomilem sobie, ze jestem doskonaly odkad najalem bieglego psychiatre:)
                                        • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:57
                                          boski.admin napisał:

> Uswiadomilem sobie, ze jestem doskonaly odkad najalem bieglego psychiatre:)

wiem przeciez..
                                          miales niskie poczucie wartosci..
                                          i teraz musisz sobie wmawiac ze jest odwrotnie...

ps.myslalam ze na to pytanie nie znajdziesz odpowiedzi...
                                          mnie juz sie fantazyja konczy...
                                          • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:00
                                            Robilas ze mnie psychopate tylko dlatego, ze ja chcialem zawsze Cie wyrzucic
                                            zamiast sie z Ciebie smiac.
                                            • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:21
                                              boski.admin napisał:

> Robilas ze mnie psychopate tylko dlatego, ze ja chcialem zawsze Cie wyrzucic
                                              > zamiast sie z Ciebie smiac.

a widziales,,
                                              w dodatku smiech to zdrowie...;)
                                              • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:24
                                                Jakbys ludzi nie krzywdzila to tak. Ale ja mam dosc smiechu kosztem innych. Nie
                                                bede juz za Ciebie sie wstydzil, to ja za to odpowiadam.
                                                • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:26
                                                  boski.admin napisał:

> Jakbys ludzi nie krzywdzila to tak. Ale ja mam dosc smiechu kosztem innych.
                                                  Nie
                                                  >
                                                  > bede juz za Ciebie sie wstydzil, to ja za to odpowiadam.

nie bierz cudzych win na swoje sumienie...
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:28
                                                    Ile bylo slarg, ze zly admin, a kto to wszystko pisal? Ja nie mialem czasu bo
                                                    caly portal mam na glowie.
                                                  • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:45
                                                    boski.admin napisał:

> Ile bylo slarg, ze zly admin, a kto to wszystko pisal? Ja nie mialem czasu bo
                                                    > caly portal mam na glowie.
                                                    masz w nagrode..
                                                    wlacz glosnik

www.mirpralat.neostrada.pl/kartki/kartka75/kartka75.html
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:53
                                                    Jak sama widzisz, nie jest mi lekko. Potrzebuje ludzi, ktorym zaufam, ktorzy
                                                    mnie nie skompromituja ...
                                                  • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:57
                                                    boski.admin napisał:

> Jak sama widzisz, nie jest mi lekko. Potrzebuje ludzi, ktorym zaufam, ktorzy
                                                    > mnie nie skompromituja ...

wspolczuje Ci bardzo;))
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:58
                                                    Selekcja bedzie straszna:)
                                                  • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 20:59
                                                    boski.admin napisał:

> Selekcja bedzie straszna:)

strasznie to zabrzmialo;))
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:01
                                                    Panie ktore sa inteligentne beda musialy udowodnic, ze nie maja cellulitu:)
                                                    Jak one to zrobia, ich sprawa:)
                                                  • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:02
                                                    boski.admin napisał:

> Panie ktore sa inteligentne beda musialy udowodnic, ze nie maja cellulitu:)
                                                    > Jak one to zrobia, ich sprawa:)

te co nie wiedza przyslij do mnie..
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:05
                                                    Co mnie zastanawia ... powazna rozmowa, powazne pytania ... jak w pewnym
                                                    momencie zadaje pytanie jak pani radzi sobie z cellulitem... albo mnie obrazaja
                                                    albo uciekaja:)
                                                  • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:07
                                                    boski.admin napisał:

> Co mnie zastanawia ... powazna rozmowa, powazne pytania ... jak w pewnym
                                                    > momencie zadaje pytanie jak pani radzi sobie z cellulitem... albo mnie
                                                    obrazaja
                                                    >
                                                    > albo uciekaja:)

bo takie pytanie moga tylko niektore osoby zadawac;)))
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:09
                                                    Ale ja wygladam tak kulturalnie, ze po mnie nigdy by sie tego pytania nie
                                                    spodziewaly:)
                                                  • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:14
                                                    boski.admin napisał:

> Ale ja wygladam tak kulturalnie, ze po mnie nigdy by sie tego pytania nie
                                                    > spodziewaly:)

no wlasnie..
                                                    a czy mozna pytac napotkanego mezczyzne..
                                                    -a jak tam u Pana z potencja?
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:16
                                                    Spoko, jak mnie spytasz o to, to Ci odpowiem, ze jak odpowiedni obiekt to Ok:)
                                                    Ale jak jest z tym cellulitem?:)
                                                  • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:17
                                                    boski.admin napisał:

> Spoko, jak mnie spytasz o to, to Ci odpowiem, ze jak odpowiedni obiekt to Ok:)
                                                    > Ale jak jest z tym cellulitem?:)

bo my dwoje jestesmy wyjatkami...
                                                    mnie spoko mozesz pytac o cellulitis...
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:19
                                                    Ale nasze wspolpraca sie konczy ...
                                                  • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:19
                                                    boski.admin napisał:

> Ale nasze wspolpraca sie konczy ...

szkoda ze zamykaja kafejke..
                                                    papatki;)
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:21
                                                    Ja z tego zrobie najlepsza strone psychologiczna.
                                                  • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:26
                                                    boski.admin napisał:

> Ja z tego zrobie najlepsza strone psychologiczna.

zrob
                                                  • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 21:29
                                                    I zrobie, technicznie jest the best, merytorycznie tez bedzie
                                        • scylla Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:59

Ty nie bądź taki skromny, bo żeś wiecej typa najołeś: psychiatre, psychologa,
                                          ginekologa,
                                          prawnika, prostytutke, ktorej nie ruszaleś, dziennikarza i innych... :)
                        • scylla Ja Ci nie wierzę, zwołałeś bandę i nie pomagasz nt 10.12.05, 19:31
    • scylla Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:10
      no właśnie, nikt nie chce ze mną współpracować.
      A ja mam poważny problem i teraz nie wiem
      czy dobrze zrobiłęm prosząc o pomoc.
      Teraz juz mam drugi poważny problem.
      • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:13
        scylla napisał:

> no właśnie, nikt nie chce ze mną współpracować.
        > A ja mam poważny problem i teraz nie wiem
        > czy dobrze zrobiłęm prosząc o pomoc.
        > Teraz juz mam drugi poważny problem.

Scylla jak mi powiesz w koncu jak masz na imie,bede z Toba wspolpracowac..
        • scylla Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:19
          MIałaś sama zgadnąć:)
          • ala-a Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:21
            scylla napisał:

> MIałaś sama zgadnąć:)

ale mi sie nie udaje...
            taki mam problem z tym ze spac po nocach nie moge;(
            • scylla dasz radę, nie podddddawaj się nt. 10.12.05, 19:23
          • boski.admin Re: Zastanawiam się 10.12.05, 19:21
            Ja Ci chetnie pomoge:)
            Wzialem sobie bieglych, stac mnie na to: psychiatre, psychologa, ginekologa,
            prawnika, prostytutke, ktorej nie ruszalem, dziennikarza i innych... :)
            • scylla NO to zaczynajmy nt. 10.12.05, 19:23
              • ala-a Re: NO to zaczynajmy nt. 10.12.05, 19:23
                powiedz pierwsza litere..
                • scylla eeee to juz mamy za sobą... nt 10.12.05, 19:24
                  • ala-a potwornie uparty jestes...;)nie chcesz mi pomoc;( 10.12.05, 19:26

• scylla oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:30
                      przecież odpowiadam na pytania, a jak zgadniesz to potwierdzę.
                      • ala-a Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:36
                        scylla napisał:

> przecież odpowiadam na pytania, a jak zgadniesz to potwierdzę.

wiesz ile imoin jest na swiecie???

czy jestes sadysta;)?
                        • scylla Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:38
                          NIe wiem, ale myslę że się dowiem.
                          MOze nie jestem w środku alfabetu?
                          TAka mała podpowiedź.
                          • ala-a Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:40
                            scylla napisał:

> NIe wiem, ale myslę że się dowiem.
                            > MOze nie jestem w środku alfabetu?
                            > TAka mała podpowiedź.

czyli masz troche sersa..

a na poczatku czy na koncu...jest ta literka;)?
                            • scylla Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:45
                              jak mam Ci pomóc jak mnie nie słuchasz:)
                              Przecież napisałem wcześniej gdzie mniej więcej.
                              • ala-a Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:49
                                scylla napisał:

> jak mam Ci pomóc jak mnie nie słuchasz:)
                                > Przecież napisałem wcześniej gdzie mniej więcej.

napisales w srodku..to mi nic nie mowi..
                                a jaki alfabet bierzemy pod uwage?
                                • scylla Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:52
                                  taki z literkami:)
                                  W tych co znam zawsze jest w środku, lub koło:)
                                  • ala-a Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:55
                                    scylla napisał:

> taki z literkami:)
                                    > W tych co znam zawsze jest w środku, lub koło:)

czy to literka ..k?
                                    • scylla nie nt. 10.12.05, 20:00
                                      • ala-a L:)?n.t 10.12.05, 20:22

• scylla Re: L:)?n.t 10.12.05, 20:30
                                          NApewno paczki od Ciebie nie dostałem,
                                          mam juz jednego mikołaja mniej do podejrzeń...
                                          Też nie:)
                                          • ala-a gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:46

• scylla Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:48
                                              a czemóż to?
                                              przecież współpracuje.
                                              • ala-a Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:49
                                                scylla napisał:

> a czemóż to?
                                                > przecież współpracuje.

gniewam sie i juz...
                                                o!
                                                odgniewam sie jak powiesz mi swoje imie...
                                                • scylla Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:52
                                                  hahahahaahahahahahahahahahahahah
                                                  dobre, hahahha
                                                  no normalnie dobre.
                                                  Za szybko się poddałaś.
                                                  • ala-a Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:56
                                                    scylla napisał:

> hahahahaahahahahahahahahahahahah
                                                    > dobre, hahahha
                                                    > no normalnie dobre.
                                                    > Za szybko się poddałaś.

jak szybko...?
                                                    pol roku temu,cie o to pytalam...
                                                    gniewam sie i juz;(
                                                  • scylla Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 20:58
                                                    no popatrz jaki długi alfabet.
                                                  • ala-a Re: gniewam sie na Ciebie;( 10.12.05, 21:00
                                                    scylla napisał:

> no popatrz jaki długi alfabet.

gniewam sie...
                                                    albo mi powiedz..
                          • boski.admin Re: oczywiście że chcę, 10.12.05, 19:44
                            "Zobacz kotku co mam w srodku" :)
    • boski.admin Panowie prosze o powage 10.12.05, 20:19
      jak ja mam sie nie smiac:)
    • pilot.nawigator Re: Zastanawiam się 11.12.05, 10:38
      Mysle, ze Boski to ladnie rozegral:)
      • don.experto Re: Zastanawiam się 11.12.05, 11:10
        masz racje, chyba tak wlasnie bylo. "szanowna moderatorka" jak ty ja nazywasz
        rozreklamowala w pewien sposob forum, brala ludzi z roznych grup, ktorzy nie
        dawali rady, bo byli za ciency. ci ludzie z kolei chwalili sie ze beda w
        gazecie no i w ten sposob coraz wiecej ludzi to czytalo.
        teraz ludzie wiedza, ze ma sie cos zmienic, wiec z czystej ciekawosci beda tu
        zagladac. a jak boski sciagnie odpowiednie osoby i merytorycznie doprowadzi
        foragazety do porzadku, pewnie zajmie sie odpowiednia jego reklama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka