sad_anna 13.12.05, 08:24 Czuję się strasznie stara, nikomu niepotrzebna i niekochana... I chyba się upiję wieczorem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wila300 Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 08:34 Może dlatego jesteś nikomu niepotrzebna i niekochana, że często się upijasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 08:37 Nie zgadłaś - nigdy się upijam... może dziś zrobię to po raz pierwszy w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 09:25 czyzby z dniem dzisiejszym umowa wygasla? Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 09:31 nic nie wygasło.... dziękuję za życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 09:32 to co jakas mala degradacja? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 09:37 Spedz je na forum, przed monitorem, hehehehe Po staropolsku............wszystkiego najlepszego! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 09:39 ty i ten twoj forumowy smiech, zaraz zwymiotuje Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 09:49 A co znasz powiedzenie do konca w miejscu, gdzie wykropkowane? To moze byc calkiem niezla przyjemnosc- zdaje sie, ze niektorzy doswiadczyli. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 09:52 ty nie masz zadnej klasy, neandertalczycy z maczuga mieli wyzsze IQ Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:00 don.experto napisał: > ty nie masz zadnej klasy, neandertalczycy z maczuga mieli wyzsze IQ Nie rozsmieszaj mnie, neandertaczycy to ciemna, prymitywna masa, ktora nawet nie potrafila uzywac maczug. Tchorzliwe malpy schodzace z drzew tylko wtedy, gdy zapadala noc i aswiat pokgrazal sie w ciszy. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Trzynastego..nawet Kant myslał że sobie zadupczy:) 13.12.05, 13:35 Najlepsze życzenia Solenizantko :))))) Trzynastego, nawet w grudniu jest wiosna... Trzynastego, każda droga jest prosta... Trzynastego, nie liczy się strat... Trzynastego, od morza do Tatr... Trzynastego, kapelusze z głów powaznych zrywa wiatr... Trzynastego, wszystko zdarzyć się może... Trzynastego, świat w rózowym kolorze... Trzynastego, nie smucą mnie łzy, Trzynastego, piękniejsze mam sny... A ty własnie trzynastego jesteś zły... :)))) Wiem, że gniewasz się na mnie Bo powodów masz tysiąc.... Ale jedno ci powiem, jedno mogę ci przysiąc... Trzynastego, wiosna twoje ma imie, Trzynastego, twoje myśli są przy mnie... Trzynastego, nie widzę twych wad... /tylko Mathiasa:)/ Trzynastego, piekniejszy jest świat... Trzynastego....., i dlatego trzynastego śpiewam tak: mathias_sammer napisał: > don.experto napisał: > > > ty nie masz zadnej klasy, neandertalczycy z maczuga mieli wyzsze IQ > > Nie rozsmieszaj mnie, neandertaczycy to ciemna, prymitywna masa, ktora nawet > nie potrafila uzywac maczug. Tchorzliwe malpy schodzace z drzew tylko wtedy, > gdy zapadala noc i aswiat pokgrazal sie w ciszy. > > M.S. .................... Jak dla każdego gimnazjalisty Kultura mustierska jest bułką z masłem tak już dla każdego przedszkolaka żadne to arcana, że filozofowie to osobny, prastary gatunek, który zakończył ewolucję na etapie Homo heidelbergensis, darmozjadzi, niczego nie produkujący, żyjący z naszych podatków i usiłujący na wszelkie sposoby uzasadnić swoje istnienie we współczesnym świecie jako cenne, wyizolowane endemity. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kiedy usłyszycie lekko, jak gdyby od niechcenia, rzucone przed siebie zdanko, z jednoczesną pewnością profesora 6-ciu uczelni, w stylu: "wiadomo, że tak jak lekarze w Polsce chodzą w czarnych kitlach, tak pszczoły produkują miód", możecie być pewni, że macie przed sobą Homo heidelbergensisusa - filozofa, z którego dopiero wyewoluował Neanderlaczyk, - ten elegancki, przystojny, eskimosowaty Neandertal, który wierzył w życie pozagrobowe, kładł kwiaty swoim zmarłym, płakał...., a ogień?, maczuga?..... Mathias... hahahaha... mówisz o sobie, o folozofie czyli Heidelbergu, no tak, wy mogliście mieć kłopoty nie tylko z ogniem..... Porażasz mnie Mathias...., jak tylko cokolwiek powiesz o życie czyli o przyrodę zahaczającego.... ehhhhhh...., i wy chcecie Komandosa przegnać:)... hahahahahahaha........, które to tchórzliwe małpy schodzą nocą z drzew?.... Matko...., to już zgroza nawet dla dzieciątka, chodzacego na kółko biologiczne..., czy was uczą jedynie życiorysu Kanta w kółko? I to juz wystarcza, żeby laski szkolić w dymaniu? Zabiłabym się kiedyś z wami, gdybym tu częściej zaglądała.... Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Trzynastego..nawet Kant myslał że sobie zadup 13.12.05, 13:36 pani juz dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:00 Proszę się nie kłócić w dniu moich urodzin i na wątku poświęconym temu tematowi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:10 ja tez jej przeciez zle nie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:16 Wiele gwiazdek jest nocą na niebie, Tyle samo najlepszych życzeń śle właśnie do Ciebie, Dużo zdrówka, szczęścia i radości, Niech Twój śliczny usmiech na buzi zawsze gości, By było coraz mniej złości, a więcej pięknej miłości, Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, Tych dużych i tych małych, tego Ci życzę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:18 jestem jedyna osoba, ktora sie wpisala w twoim watku urodzinowym. docen to:) Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:21 Doceniam :) i wszystkim bardzo dziękuję za życzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:25 ty to juz stara baba jestes, ile to 32 czy 33?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:27 :-)))) ciągle jeszcze przed magiczną 30.... ale i tak czuję się staro.... Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:28 eksperta bedziesz sciemniac:) Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:30 kurczę, no nie ściemniam, co by mi zależało.... kończę dziś 28 latek... zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:31 Kto mówi wszystkimi językami świata? Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:32 Nie wiem, nie poznalem tej osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:33 don.experto napisał: > Nie wiem, nie poznalem tej osoby:) pomysl.. Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:35 chodzi ci o konkretny zawod czy o jakas postac mitologiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:37 don.experto napisał: > chodzi ci o konkretny zawod czy o jakas postac mitologiczna? cos taki precyzyjny.. ogolnie..kto ,co?,.. gada we wszystkich jez.swiata;)? Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:33 nie wierzy mi :-(((( trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:34 sad_anna napisała: > nie wierzy mi :-(((( trudno... a po co masz kogokolwiek przekonywac,o tym...szczegolnie na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:38 W zasadzie to po nic... tylko się zastanawiam jak to jest, że ludzie tak z założenia twierdzą, że kłamię... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 10:40 sad_anna napisała: > W zasadzie to po nic... tylko się zastanawiam jak to jest, że ludzie tak z > założenia twierdzą, że kłamię... nie wszyscy,ja Ci wierze.. Odpowiedz Link Zgłoś
mada631 Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 11:52 ja też mam dziś urodziny, 30!!!!!! .Zrobiłam sobie wolne i od rana świętuje, a z przyjaciółmi imprezowałam w sobotę. Dzisiejszy dzień spędzę z najbliższym mi człowiekiem, zrobimy obiadek, do tego tort i szampan, a później.... Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów. STO LAT I POMYŚLNOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
hellaa Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 12:05 Moja kumpela ma dziś urodziny, ale obchody będa w sobotę. To taki fajowski Strzelec, lubiany, kochany, energiczny, pełen humoru ale i wrażliwości..! Jeśli jest choć odrobina prawdy w horoskopach, to jesteś podobna, a więc... Zrób coś fajnego! Mozesz np. urządzić urodziny forumowe. Załóż wątek: Moje urodziny. Napisz, o której zaczynasz i kto może przyjść. Będzie się gadać jak to na urodzinach, kto z kim i za ile, może wpaść też jakiś nieproszony gość, to będzie się go wypraszać, może dojdzie do scysji i policję trzeba będzie wezwać!.. Oj, fajny wieczór się szykuje! Lecę po piwo i chipsy! No bo chyba MNIE zapraszasz..? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 12:19 Hella SUPER FAJOWY pomysł, ale... jest jedno "ale". Ja oczywiście mogę rozesłać zaproszenia, ale mnie - solenizantki zabraknie :). Teraz siedzę sobie w pracy, a w domku nie mam netu :(((. No i jak będę z Wami świętować? Ale wypijcie moje zdrówko!!! A strzelecem jestem nietypowym - nie lubię podróżować i nie ma we mnie za grosz optymizmu :(. Ale jestem też numerologiczną "4" i jak ktoś zna charakterystykę czwórek - to cała ja :) Pozdrawiam gorąco! A pomysł naprawdę fajowy ;-)No bo skoro można uprawiać cybersex to można przecież zrobić cyber imprezę urodzinową :))) Odpowiedz Link Zgłoś
obcylogin Re: Mam dziś urodziny... 13.12.05, 15:38 Hmmm, cyberimpreza. Ciekawa koncepcja. Odchodzi problem powrotu do domu w stanie wskazującym:) Odpowiedz Link Zgłoś