Gość: Przypadkiem IP: proxy / *.net195-132-226.noos.fr 21.10.02, 22:52 Zagladam tu i tam, przypadkiem oczywiscie, tu podoba mi sie bardziej niz tam. Pozdrowienia P_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Tu i tam IP: *.unl.edu 21.10.02, 23:17 Gość portalu: Przypadkiem napisał(a): > Zagladam tu i tam, przypadkiem oczywiscie, tu podoba mi sie bardziej niz tam. > Pozdrowienia > P_ To zostan z nami, niby ... przypadkowo, OK ? Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przypadkiem Jak sie tu zadomowie... IP: proxy / *.net195-132-226.noos.fr 22.10.02, 21:05 vicca napisa?a: > Popieram - zostan´ :)) > > Pzdr ciep?o Vicca Dziekuje, odwzajemniam, rozsypuje usmiechy. Lekki niepokoj zdjal mnie na mysl o nadziei jaka nadchodzi z nowym glosem-autorem, bo... Jak sie zadomowie... to wyraze to i owo, niekoniecznie w harmonii z tym i owym. Ale bede sie starc. Ze wszystkich sil. Pozdrawiam wesolutko P Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Jak sie tu zadomowie... 22.10.02, 21:36 Gość portalu: Przypadkiem napisał(a): > Lekki niepokoj zdjal mnie na mysl o nadziei jaka nadchodzi z nowym glosem- autor > em, bo... > Jak sie zadomowie... to wyraze to i owo, niekoniecznie w harmonii z tym i owym. Niech ten niepokoj już Cię nie zdejmuje;), harmonia piękna rzecz, ale i rozmaitość cenna. Witam i pozdrawiam t.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Jak sie tu zadomowie... IP: *.unl.edu 22.10.02, 21:44 trzcina napisała: > Gość portalu: Przypadkiem napisał(a): > > > Lekki niepokoj zdjal mnie na mysl o nadziei jaka nadchodzi z nowym glosem- > autor > > em, bo... > > Jak sie zadomowie... to wyraze to i owo, niekoniecznie w harmonii z tym i > owym. > > Niech ten niepokoj już Cię nie zdejmuje;), harmonia piękna rzecz, ale i > rozmaitość cenna. > > Witam i pozdrawiam > t.)) hej, nie przejmuj sie za bardzo. Mow co Cie boli. Ja juz tak narozrabialem na tym forum, ze... a niech moze najstarsi uczestnicy sie wypowiedza. Moj styl jest nie dla kazdego calkowicie znosnym, ale chce dobrze i to sie liczy. Przybywaj. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś