imagiro 05.01.06, 15:22 mowie serio, potrafie byc powazny i obiektywny. Znam tu kazdy zakamarek, potrafie przymknac oko i wogole fajny ze mnie gosc ... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 15:26 Mnie rybka. Mozesz byc moderatorem. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 15:41 Udzielam swojego poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 15:56 Nie ma komu podbic watku? Ale jestesta nieuzyte. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
przermkowa.b Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 16:09 Mnie tez rybka grunt zebys mial wzglad na rozne osobki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twitch Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 16:17 Mam trzy pytania... 1) Co zrobisz jak przeklnę jakowa 'damę' z forum nazywając ją "gwiazdkową pizdką" 2) Co zrobisz jak Ciebie ktoś wkurzy i nazwie 'zwisającym xxyxzz' 3) Co zrobisz jak na forum pokaże się nowy Wódz, czy wyciągniesz toporek? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 16:28 moderator powinien byc bezpartyjny ... nowy Wodz, to nowy Wodz ... nic mi do tego "pizdeczka" w cudzyslowie nie bedzie kasowana ... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
twitch Re: Toc widać masz talent i ogień do moderatowania 05.01.06, 16:40 Tylko ciebie nam tu trza!!! Ja cię czasem jednak sprawdzę...czy ty taki 'bezpartyjny' podsyłając moje zdjęcia.........na nago>>:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 17:24 jak najbardziej. ale śpisz do 15, to mała przeszkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 17:28 nadrobie wszystko w ciszy nocnej .... gdy juz bedziecie spac (moze poza Kardynalowa) ... Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Imagiro 05.01.06, 17:35 Jak dla mnie mozesz byc moderatorem. Mnie absolutnie nie przeszkadzasz, choc wolalabym abys mial innego nicka (ale to nie moja sprawa). A jedno jednak Cie prosze- nie pisz nocami, by nam udowodnic, ze moderatorem mozesz byc. Wierzymy na slowo, lepiej wyspij sie porzadnie. Forum nie zniknie, jesli zrobisz przerwe. Zawsze tu bedzie i nawet wracajac po pauzie (nawet 2-dniowej, by nie marzyc o dluzszej) zobaczysz, ze jest tak jak bylo- gdyz to Ty moderujesz to co chcesz. Jestes czescia forum, ktora mozesz moderowac i dowolnie stylizowac- dzis czy jutro. I tak bedzie zawsze i Ty zawsze bedziesz czescia tego miejsca. To miejsce zawsze bedzie na Ciebie czekalo. Wyspij sie imagiro, kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Imagiro 05.01.06, 17:41 dziekuje za troske, ale nie wiem czy wiesz, ze Wasza noc to moje popoludnie i wieczor ... w czasie mojej nocy Wy juz na pelnych obrotach forumowych ... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 17:39 imagiro napisał: > nadrobie wszystko w ciszy nocnej .... gdy juz bedziecie spac (moze poza > Kardynalowa) ... i pozakładaj mnóstwo ciekawych wątków, no wiesz, takich co tylko Ty potrafisz wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 17:44 twoja moderacja sie nie sprawdzila, dosc obciachu dla Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 18:24 mowie serio... jestem zazenowany... zalosne to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Wybierzcie mnie na moderatora 05.01.06, 18:30 przeciez wiemy, ze mowisz serio ... ale jeszcze powiedz nam, co mowisz ... to bedzie komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Spokojnie Luty:) 05.01.06, 18:38 Przeciez krol Adas nie bedzie narazal imperium dla jednej dzwki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Imagiro... 06.01.06, 00:56 Wodzu. jaja se robisz, ot:))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Wybierzcie mnie na moderatora 06.01.06, 22:41 I to jest powazna propozycja. Jestem za:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Wybierzcie mnie na moderatora 06.01.06, 22:43 Obok betty oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
frustro Re: Wybierzcie mnie na moderatora 08.01.06, 01:46 na stronie socjolog.pl szukają moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś