Gość: pacjent IP: 82.139.8.* 24.08.05, 00:24 Będę głosował na PIS, a konkretnie na panią doktor Lucynę Wiśniewską bo bardzo mi pomogła w chorobie a wcale nie musiała. To bardzo dobry człowiek i lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: itd Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 80.50.167.* 24.08.05, 09:43 nie rozśmieszaj mnie. słaby lekarz więc myśli że zrobi kariere w polityce. marny dyrektor- aż strach jak ta pani chce rządzić. do jakiej partii należała wcześniej? czym się zasłużyła dla Radomia? Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu 24.08.05, 10:01 >>> a nie lepiej pasował by Fredek Kiepski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.pl 24.08.05, 11:57 A co p. doktor będzie robić w parlamencie? Leczyć chorych parlamentarzystów? Liczy się program wyborczy tej pani i co zrobila do tej pory dla Radomia i dla Radomian. Jakos do tej pory było cicho o predyspozycjach do parlamentu tej Pani(bez urazy)Dobrych ludzi jest więcej niż p. Wiśniewska, ale to nie jest argument "parlamentarny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:28 Dlaczego uważasz, że pani doktor nie musiała Ci pomagać w chorobie? Przecież to jej obowiązek, za to jej płacą z Twoich składek (o ile nie leczyła Cię prywatnie). To, że ktoś jest dobrym człowiekiem to jeszcze nie dowód na to, że będzie skutecznym politykiem. W praktyce bywa wręcz przeciwnie. Ten dobry jest cichy i przez to mało skuteczny. Jeśli jest takim dobrym lekarzem (jakoś nigdy nie słyszałam) to niech może zajmie się tym co robi dobrze bo będzie jak z Religą. Ani z niego polityk ani lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 24.08.05, 15:35 Oczywiście komuchy już ujadają. Wasz czas się skończył. Trzeba reperować to co psuliście przez 60 lat. Potrzeba prawa i sprawiedliwości dlatego ja też zagłosuję na panią Wiśniewską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re:X IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:55 Jak wyznawcę PIS-u można momentalnie wyprowadzić z równowagi? Bardzo łatwo, wystarczy wypowiedzieć się przeciwko. Już to samo wystarczy, żeby nie mieć do Was zaufania! Nie potraficie walczyć na argumenty tylko na pyski. Jak coś nie po myśli to komuną po łbach, bez zastanowienia czy się czasami nie wygłupicie!. Ta komuna pasuje Wam do wszystkiego i na każdą okoliczność tam gdzie nie macie nic do powiedzenia! To dotyczy każdego PIS-owca, od najnędzniejszego wyborcy po "Wielkiego Wojownika". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 24.08.05, 19:56 jak będziesz na nią głosować to juz nie pomoże ci w chorobie. Niektórzy już wypalili się w swoim zawodzie i uciekają w politykę, bo tam są duże pieniądze i zero odpowiedzialności. Przeczytałem jej hasło "praca, uczciwość, gospodarność" - najpierw te elementy trzeba było wprowadzić w szpitalu i to z powodzeniem, a potem startować do sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 24.08.05, 20:26 Popieram wypowiedź Wesołej ( pozdrawiam ). Znam osobiście P. Wiśniewską i niestety - bez urazy - polityk z niej żaden. Jest to miła , spokojna osoba.Nie sądzę aby miała siłę przebić się podczas pyskówki saejmowej.Nie wiem doprawdy jak to się stało, że pełni funkcję dyrektora WSzS - - chyba przez przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 24.08.05, 22:10 Pomogła wielu ludziom. Jest bardzo życzliwa dla wszystkich. Poseł powinien mieć jakiś zawód, to może być lekarz, prawnik, nauczyciel czy ekonomista. Wielu tu piszących chciałoby posłów bez zawodu. Są tacy kandydaci w Samoobronie, potem pod koniec kadencji "robią" maturę. Chcecie takich? Ja wybieram dobrego fachowca - panią doktor Wiśniewską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:47 Kiedy można spotkac sie z Panią Wisniewską na spotkaniu przedwyborczym? A czy Pan Balcerowski będzie karmił nas jogurtem wyborczym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 28.08.05, 09:59 Doktor Wiśniewska nie wiecuje. Możesz ją dziś spotkać w Zwoleniu gdzie z całą ekipą życzliwych kolegów lekarzy badają gratisowo miejscową ludność. Pozostałe niedziele też będą białe. To są jej wiece przedwyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waszmość Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.05, 08:04 Mada co ty świrujesz! Wesoła to lewicowy gniot, który u innych zauważy niemodną fryzurę a u swoich nie zauważa złodziejstwa, bandytyzmu, nepotyzmu, zawłaszczania państwa, największych afer, lewych przetargów i korzyści z nich płynących... ach, szkoda wymieniać bo znając tych psów z lewicy zaraz powie a ten to tak nie robił? Tylko że TEN jest jednostką a u nich cała formacja jest formacją mafijną nastawioną na wyłudzenie jak największej pieniędzy z budżteu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.dc.dc.cox.net 28.08.05, 19:09 Ataki na pania Wisniewska sa nieuzasadnione poniewaz ona jest z okresie zdobywania zaufania ludzi, najwazniejsza cecha kandydata do reprezentowania innych. Z kilku wypowiedzi w tym watku i z moich PRAWYBOROW (16tu ludzi sie wypowiedzialo) wynika, ze wyborcy dobrze ja oceniaja. W Sejmie potrzebni sa lekarze aby bronic interesy sluzby zdrowia jak i zwyklych ludzi ktorzy cierpia. Byc lekarzem to tak jak byc nauczycielem czy ksiedzem nalezy miec cos z powolania i rozumienia ludzkich problemow czy cierpienia. Jak widac byc dobrym dla ludzi czy "czerwonym" to dwie sprzecznosci. NAJLEPSI KANDYDACI Re: PRAWICA Ziemi Radomskiej - PRAWYBORY Na dzien 27 lipca 2005 PUNKTY OTRZYMALI 10 Rejczak, J.(Dr. Radny) 10 Suski, M.(posel) 8 Bąk, D. 8 Wydra, T.(Dyr.) 8 Wiśniewska, L.(Dr.) 7 Byzdra, H. 7 Sońta, K. 6 Gogacz, T.(Dyr.) 6 Kutkowska, B. 6 Wróbel, J. 5 Banaszkiewicz, S.(Prof.) 5 Maszkiewicz, Z 4 Fałek, R. 4 Wlazło, K. 3 Korycki, W. 3 Pisarek, R. 3 Prażmowski, S. 3 Rejczak, M. GLOSY ODDALI (16) Virus; gg; Sheakspear; Marek; sztab; Rambo; Piotruś Pan; hey; TYP; Albercik; 73928; ernestynka 25.06.2005; Bronek 26.06.2005. gula 08.07.2005; maniek 27.07.2005; : henry 29.07.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 28.08.05, 19:43 Zejdz na ziemię, za daleko jesteś od kraju i nie wiesz co tu się dzieje. Te rankingi to d... potłuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.dc.dc.cox.net 30.08.05, 02:08 ZOBACZYMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:11 Czemu tu glosujemy na ludzi spoza listy? Czy to do samorządowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 30.08.05, 09:09 Ja z przyjemnoscią oddam głos na dr Wiśniewską. Ma doświadczenie, była lekarzem wojewódzkim mazowieckim, a teraz jest wicedyrektorem wielkiego szpitala, a do tego to bardzo kulturalna i życzliwa osoba. A poldek niech ujada dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:22 tylko nie ma pojęcia o leczeniu. Jest bardziej urzędnikiem niż lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fo Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.apmoller.net / 217.153.180.* 30.08.05, 10:00 czy te wpisy z IP 82.139.8 to ta sama osoba? Dobre A kazdy glosuje wg swojego uznania. A kampanie mozna jak widac prowadzic i na forum, w koncu kazdy sposob jest dobry, jezeli jest skuteczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 30.08.05, 13:05 POd tym IP są tysiące osób. Ja również. I ja także zagłosuję na panią Wiśniewską bo ją lubię a ona lubi ludzi. To osoba, która będąc posłem nie zapomni o radomianach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu, a po cholerę? IP: 82.139.8.* 30.08.05, 14:16 bez złudzeń, jeśli wygra zachowa się zwyczajnie, jak ONI wszyscy, przede wszystkim nie zapomni o swojej rodzince, potem o sponsorach i znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:18 marysiu, nie tysiące. "Pracuje" was w urzędzie jakieś 700. Odpowiedz Link Zgłoś