Dodaj do ulubionych

Lucyna Wiśniewska do Sejmu

IP: 82.139.8.* 24.08.05, 00:24
Będę głosował na PIS, a konkretnie na panią doktor Lucynę Wiśniewską bo
bardzo mi pomogła w chorobie a wcale nie musiała. To bardzo dobry człowiek i
lekarz.
Obserwuj wątek
    • Gość: itd Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 80.50.167.* 24.08.05, 09:43
      nie rozśmieszaj mnie. słaby lekarz więc myśli że zrobi kariere w polityce.
      marny dyrektor- aż strach jak ta pani chce rządzić. do jakiej partii należała
      wcześniej? czym się zasłużyła dla Radomia?
      • olo1033 Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu 24.08.05, 10:01
        >>> a nie lepiej pasował by Fredek Kiepski???
        • Gość: Biedronka Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.pl 24.08.05, 11:57
          A co p. doktor będzie robić w parlamencie? Leczyć chorych parlamentarzystów?
          Liczy się program wyborczy tej pani i co zrobila do tej pory dla Radomia i dla
          Radomian. Jakos do tej pory było cicho o predyspozycjach do parlamentu tej
          Pani(bez urazy)Dobrych ludzi jest więcej niż p. Wiśniewska, ale to nie jest
          argument "parlamentarny"
    • Gość: wesoła Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:28
      Dlaczego uważasz, że pani doktor nie musiała Ci pomagać w chorobie? Przecież to
      jej obowiązek, za to jej płacą z Twoich składek (o ile nie leczyła Cię
      prywatnie). To, że ktoś jest dobrym człowiekiem to jeszcze nie dowód na to, że
      będzie skutecznym politykiem. W praktyce bywa wręcz przeciwnie. Ten dobry jest
      cichy i przez to mało skuteczny. Jeśli jest takim dobrym lekarzem (jakoś nigdy
      nie słyszałam) to niech może zajmie się tym co robi dobrze bo będzie jak z
      Religą. Ani z niego polityk ani lekarz.
      • Gość: x Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 24.08.05, 15:35
        Oczywiście komuchy już ujadają. Wasz czas się skończył. Trzeba reperować to co
        psuliście przez 60 lat. Potrzeba prawa i sprawiedliwości dlatego ja też
        zagłosuję na panią Wiśniewską.
        • Gość: wesoła Re:X IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:55
          Jak wyznawcę PIS-u można momentalnie wyprowadzić z równowagi? Bardzo łatwo,
          wystarczy wypowiedzieć się przeciwko. Już to samo wystarczy, żeby nie mieć do
          Was zaufania! Nie potraficie walczyć na argumenty tylko na pyski. Jak coś nie
          po myśli to komuną po łbach, bez zastanowienia czy się czasami nie wygłupicie!.
          Ta komuna pasuje Wam do wszystkiego i na każdą okoliczność tam gdzie nie macie
          nic do powiedzenia! To dotyczy każdego PIS-owca, od najnędzniejszego wyborcy
          po "Wielkiego Wojownika".
    • Gość: Mania Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 24.08.05, 19:56
      jak będziesz na nią głosować to juz nie pomoże ci w chorobie. Niektórzy już
      wypalili się w swoim zawodzie i uciekają w politykę, bo tam są duże pieniądze i
      zero odpowiedzialności.
      Przeczytałem jej hasło "praca, uczciwość, gospodarność" - najpierw te elementy
      trzeba było wprowadzić w szpitalu i to z powodzeniem, a potem startować do sejmu
    • Gość: Mada Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 24.08.05, 20:26
      Popieram wypowiedź Wesołej ( pozdrawiam ). Znam osobiście P. Wiśniewską i
      niestety - bez urazy - polityk z niej żaden. Jest to miła , spokojna osoba.Nie
      sądzę aby miała siłę przebić się podczas pyskówki saejmowej.Nie wiem doprawdy
      jak to się stało, że pełni funkcję dyrektora WSzS - - chyba przez przypadek...
    • Gość: ja Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 24.08.05, 22:10
      Pomogła wielu ludziom. Jest bardzo życzliwa dla wszystkich. Poseł powinien mieć
      jakiś zawód, to może być lekarz, prawnik, nauczyciel czy ekonomista. Wielu tu
      piszących chciałoby posłów bez zawodu. Są tacy kandydaci w Samoobronie, potem
      pod koniec kadencji "robią" maturę. Chcecie takich? Ja wybieram dobrego
      fachowca - panią doktor Wiśniewską.
      • Gość: radecki Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:47
        Kiedy można spotkac sie z Panią Wisniewską na spotkaniu przedwyborczym?

A czy Pan Balcerowski będzie karmił nas jogurtem wyborczym???
        • Gość: brawo Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 28.08.05, 09:59
          Doktor Wiśniewska nie wiecuje. Możesz ją dziś spotkać w Zwoleniu gdzie z całą
          ekipą życzliwych kolegów lekarzy badają gratisowo miejscową ludność. Pozostałe
          niedziele też będą białe. To są jej wiece przedwyborcza.
    • Gość: Waszmość Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.05, 08:04
      Mada co ty świrujesz! Wesoła to lewicowy gniot, który u innych zauważy niemodną
      fryzurę a u swoich nie zauważa złodziejstwa, bandytyzmu, nepotyzmu,
      zawłaszczania państwa, największych afer, lewych przetargów i korzyści z nich
      płynących... ach, szkoda wymieniać bo znając tych psów z lewicy zaraz powie a
      ten to tak nie robił? Tylko że TEN jest jednostką a u nich cała formacja jest
      formacją mafijną nastawioną na wyłudzenie jak największej pieniędzy z budżteu.
    • Gość: KIBIC Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.dc.dc.cox.net 28.08.05, 19:09
      Ataki na pania Wisniewska sa nieuzasadnione poniewaz ona jest z okresie
      zdobywania zaufania ludzi, najwazniejsza cecha kandydata do reprezentowania
      innych. Z kilku wypowiedzi w tym watku i z moich PRAWYBOROW (16tu ludzi sie
      wypowiedzialo) wynika, ze wyborcy dobrze ja oceniaja. W Sejmie potrzebni sa
      lekarze aby bronic interesy sluzby zdrowia jak i zwyklych ludzi ktorzy cierpia.
      Byc lekarzem to tak jak byc nauczycielem czy ksiedzem nalezy miec cos z
      powolania i rozumienia ludzkich problemow czy cierpienia. Jak widac byc dobrym
      dla ludzi czy "czerwonym" to dwie sprzecznosci.

NAJLEPSI KANDYDACI

Re: PRAWICA Ziemi Radomskiej - PRAWYBORY

Na dzien 27 lipca 2005
      PUNKTY OTRZYMALI

10 Rejczak, J.(Dr. Radny)
      10 Suski, M.(posel)

8 Bąk, D.
      8 Wydra, T.(Dyr.)
      8 Wiśniewska, L.(Dr.)

7 Byzdra, H.
      7 Sońta, K.

6 Gogacz, T.(Dyr.)
      6 Kutkowska, B.
      6 Wróbel, J.

5 Banaszkiewicz, S.(Prof.)
      5 Maszkiewicz, Z

4 Fałek, R.
      4 Wlazło, K.

3 Korycki, W.
      3 Pisarek, R.
      3 Prażmowski, S.
      3 Rejczak, M.

GLOSY ODDALI (16)
      Virus; gg; Sheakspear; Marek; sztab; Rambo; Piotruś Pan; hey; TYP;
      Albercik; 73928; ernestynka 25.06.2005; Bronek 26.06.2005.
      gula 08.07.2005; maniek 27.07.2005; : henry 29.07.2005
      • Gość: Poldek Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 28.08.05, 19:43
        Zejdz na ziemię, za daleko jesteś od kraju i nie wiesz co tu się dzieje. Te
        rankingi to d... potłuc
        • Gość: KIBIC Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.dc.dc.cox.net 30.08.05, 02:08
          ZOBACZYMY!
          • Gość: o Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:11
            Czemu tu glosujemy na ludzi spoza listy? Czy to do samorządowych?
        • Gość: mary Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 30.08.05, 09:09
          Ja z przyjemnoscią oddam głos na dr Wiśniewską. Ma doświadczenie, była lekarzem
          wojewódzkim mazowieckim, a teraz jest wicedyrektorem wielkiego szpitala, a do
          tego to bardzo kulturalna i życzliwa osoba. A poldek niech ujada dalej.
          • Gość: pacjent Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:22
            tylko nie ma pojęcia o leczeniu. Jest bardziej urzędnikiem niż lekarzem.
            • Gość: Fo Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.apmoller.net / 217.153.180.* 30.08.05, 10:00
              czy te wpisy z IP 82.139.8 to ta sama osoba? Dobre

A kazdy glosuje wg swojego uznania. A kampanie mozna jak widac prowadzic i na
              forum, w koncu kazdy sposob jest dobry, jezeli jest skuteczny.

Pozdrawiam

• Gość: marysia Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: 82.139.8.* 30.08.05, 13:05
                POd tym IP są tysiące osób. Ja również. I ja także zagłosuję na panią
                Wiśniewską bo ją lubię a ona lubi ludzi. To osoba, która będąc posłem nie
                zapomni o radomianach.
                • Gość: mira Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu, a po cholerę? IP: 82.139.8.* 30.08.05, 14:16
                  bez złudzeń, jeśli wygra zachowa się zwyczajnie, jak ONI wszyscy, przede
                  wszystkim nie zapomni o swojej rodzince, potem o sponsorach i znajomych
                • Gość: be Re: Lucyna Wiśniewska do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:18
                  marysiu, nie tysiące. "Pracuje" was w urzędzie jakieś 700.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka