spiral_architect 18.01.06, 19:15 fakty.interia.pl/news?inf=707701 Niedlugo będziesz przeszłością w swych poglądach rodem z kambru lub triasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: Coś dla Ciebie Imagieroj. 18.01.06, 20:54 tak, tych dwoch zboczencow z tego artykulu to nowa twarz europy ... chory jestes Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Coś dla Ciebie Imagieroj. 18.01.06, 21:39 na co jestem chory Imagieroju ? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Coś dla Ciebie Imagieroj. 18.01.06, 22:10 Ciekawie oceniasz kogos kogo nie znasz. Tak sie sklada, ze mam odmienne zdanie. A Ty zerowa wiedze, na temat podloza homoseksualizmu. I jesli juz ktos tu cierpi na "glupote" to nie jestem to bynajmniej ja. Bywaj zdrów dwupłciowcu. -- Juz ponad 2500 lat temu wielki Heraklit z Efezu powiedzial slowa,ktore sa aktualne do dzis i beda tak dlugo prawdziwe,jak dlugo trwal bedzie ludzki gatunek:"wieki nauki nie naucza zrozumienia" "Michnikowszczyzna narobiła w Polsce strasznych szkód" R.A.Z Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Coś dla Ciebie Imagieroj. 18.01.06, 22:18 ty jestes kopniety i to niezle, bufonie ... mozesz sie laskawie odpierniczyc ode mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Coś dla Ciebie Imagieroj. 18.01.06, 22:19 Nie, nie moge uwielbiam dreczyc Twoje rozbuchane ego, cobys nie popadl w nieodwracalny narcyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Coś dla Ciebie Imagieroj. 18.01.06, 22:23 Czasem lepiej bys milczal, ale rzeczywistosc pokazuje, ze nie potrafisz sie powstrzymac. Obawiam sie, ze w tym zakresie jestes juz niewyuczalny :). Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Coś dla Ciebie Imagieroj. 18.01.06, 22:26 jestes burakiem zachlysnietym pseudowolnoscia ... w gruncie rzeczy siedzisz w pudelku swoich glupkowatych imaginacji rodem z ekranow tv ... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Coś dla Ciebie Imagieroj. 18.01.06, 22:33 imagiro napisał: > jestes burakiem nie jestem :) >zachlysnietym pseudowolnoscia tym bardziej nie :) ... w gruncie rzeczy siedzisz w > pudelku swoich glupkowatych imaginacji rodem z ekranow tv ... Nie ogladam telewizji chlopcze od 6 lat. I mam jakas tam wiedze z zakresu ewolucjonizmu, biologii mozgu, a tym bardziej psychologii. W przeciwienstwie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Coś dla Ciebie Imagieroj. 18.01.06, 22:46 jeszcze raz ci mowie, jestes burak ... z kazdej litery twojego pisactwa wycieka bufonada i buractwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosci :) 18.01.06, 22:47 erotycznych - gdyz o takich tu mowimy: Niech beda ze soba - ile zechca... Pamietajac wszakze, ze.. z tego nie ma i nie bedzie dzieci. Chcecie zielona flage nad Rzymem? www.allianz.pl/images/cont/zapnijpasy/flagi/zielona.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 22:52 nie ma i nie bedzie ? o, jaka szkoda ... ale nie martw sie, homo lobby wymysli jakis sposob by chlopiska mogly zachodzic w ciaze ... Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:00 Nie kpij ponad potrzebna miare :) Jestem za daniem im wszystkich niezbednych im praw. Spolecznych, ekonomicznych, emerytalnych, spadkowych. To tez wspolnota (jak kazda inna) ulatwiajaca zycie... Lecz nie zamierzam i nigdy nie zgodze sie na to, by nazywac to - MALZENSTWEM. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:04 Godna uwagi jest jadowitosc i zajadlosc z jaka zarzucasz mi buractwo i bufonade. Godna uwagi jest zawzietosc graniczaca z nienawiscia w stosunku do ludzi sposrod ktorych wielu jest artystami, ludzmi zasluzonymi dla kultury, sposrod ktorych znaczaca wiekszosc nie wychyla sie ze swoja orientacja i ktorzy zapewne nic ci w zyciu nie uczynili. Godny uwagi jest Twoj jakze prymitywny tok myslenia, ktory mozna a nawet trzeba okreslic jako roztrzasanie kwestii "kto komu wklada w ktora dziure i dlaczego jedno jest obrzydliwa choroba(tu zacytuje twoje ulubione buhahahahahahaha) a drugie nie". Zachowujesz sie dokladnie jak prezydenci kraju w ktorym mieszkasz, w stosunku do czerwonoskorych - Washington, Jefferson, Adams, Jackson, Franklin czy Roosevelt, ktorzy uwazali Indian za nic wiecej jak plugawa i rozpustna zwierzyne. Milcz zatem czlecze i nie kompromituj sie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Szanowny Spiralu... ) 18.01.06, 23:08 Nie zamierzam bronic Imagiro, niechze on broni sie sam ... Wszakze uzywajac w wieku 21. opinii politykow amerykanskich z wiekow 18. - 19. popelniasz powazne naduzycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Szanowny Spiralu... ) 18.01.06, 23:10 On nie ma sie bronic, pomijajac to, ze tego nie potrafi. Dlaczego porwnanie ma byc naduzyciem ? Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Re: Szanowny Spiralu... ) 18.01.06, 23:24 Gdyz zwyczajnie jest nie na czasie... Kennst Du den Geist der Zeit??? W München tego nie ucza? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Szanowny Spiralu... ) 18.01.06, 23:29 luxi napisał: > Gdyz zwyczajnie jest nie na czasie... > > Kennst Du den Geist der Zeit??? > > W München tego nie ucza? Nie ucza. Ale ucza, ze stereotypy i uprzedzenia beda tak stare jak stara jest co najmniej cywilizacja. Niezaleznie od tego ktory jest czy bedzie wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Domagasz sie podjecia powaznej rozmowy?? 18.01.06, 23:37 Niestety - nie mam dzis zbyt wiele czasu na to... Naturalnie, stereotypy, uprzedzenia sa tak stare - jak cywilizacja. Wszakze stawianie na jednym podescie erotycznie "zorientowanych inaczej" - mimo ze intelektualnie chwalebne... Doprowadzilo juz do upadku kilku cywilizacji... Optuje zatem za wzorem: - tolerancja - TAK - calkowite rownouprawnienie i szacunek - NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Domagasz sie podjecia powaznej rozmowy?? 18.01.06, 23:39 luxi napisał: > Niestety - nie mam dzis zbyt wiele czasu na to... > Naturalnie, stereotypy, uprzedzenia sa tak stare - jak cywilizacja. > Wszakze stawianie na jednym podescie erotycznie "zorientowanych inaczej" > - mimo ze intelektualnie chwalebne... > Doprowadzilo juz do upadku kilku cywilizacji... Jakich mianowicie ? > Optuje zatem za wzorem: > - tolerancja - TAK ok > - calkowite rownouprawnienie co to znaczy "calkowite", a co "rownouprawnienie" ? >i szacunek - NIE. a dlaczegóz to ? Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Jak ja Cie lubie, K....o... 18.01.06, 23:50 spiral_architect napisał: > Jakich mianowicie ? Sumerowie, Grecja, Rzym. > > > > Optuje zatem za wzorem: > > - tolerancja - TAK > > a dlaczegóz to ? > - Ano dlategoz to , hloopcze, ze kazda cywilizacja promujaca wzorce osobowe, nie prowadzace do roz-plodnosci, przegra dlugofalowo z tymi bardziej plodnymi... Czy pisze moze cos niejasno , czy uproscic? Buenas noches (Jutro podejme dalsza dyskusje, cobys nie sugerowal , ze rejteruje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Jak ja Cie lubie, K....o... 18.01.06, 23:55 luxi napisał: > spiral_architect napisał: > > Jakich mianowicie ? > > Sumerowie, Grecja, Rzym. Z niecierpliwoscia czekam na przedstawienie jaki zwiazek mial upadek Sumerow, Grecji i Rzymu z tematem tu poruszonym > > > > > > > Optuje zatem za wzorem: > > > - tolerancja - TAK > > > > a dlaczegóz to ? > > > - Ano dlategoz to , hloopcze, ze kazda cywilizacja promujaca wzorce osobowe, > nie prowadzace do roz-plodnosci, przegra dlugofalowo z tymi bardziej plodnymi.. ?????????????????????????????????????????? Oczy mi wylazly z orbit. Ok. Ja jestem cywilizacja promujaca homoseksualizm. czujesz presje zeby stac sie homoseksualista ? > . > > Czy pisze moze cos niejasno , czy uproscic? Wszystko uprosc i odwiklaj. Jako rzecze Imagieroj, jam glupim burakiem. > > Buenas noches > > (Jutro podejme dalsza dyskusje, cobys nie sugerowal , ze rejteruje :)) Jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Nie kpij bez sensu :) 19.01.06, 00:01 W ten kanal nie zamierzam dac sie wpuscic :) Noch einen Paulaner trinken, sich für Morgen zum neuen Kampf bereit stellen lassen und nicht von deiner Partnerin unzufrieden sein :) buenas noches una vez más Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Nie kpij bez sensu :) 19.01.06, 00:04 Nic z tego co do Ciebie napisalem nie bylo kpina. Chetnie za to dowiem sie czegos nowego. Dobranoc zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
equus3 Re: Domagasz sie podjecia powaznej rozmowy?? 19.01.06, 00:05 Dlaczego nie chcesz mieć do mnie szacunku, Luxi? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:09 tych co nienawidza homo poszukaj sobie na innych forach ... ja wyrazam swoja opinie, a jesli mi tego nie wolno robic, to faszysta stajesz sie ty, buraku, nie ja ... jestes burakiem dla mnie (nie mysl, ze wyksztalcenie, ktorego jestes posiadaczem zwalnia cie od tego epitetu) .... i juz niedlugo zachlysniesz sie to swoja pseudowolnoscia, dla wszystkich i na zawsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:11 imagiro napisał: > tych co nienawidza homo poszukaj sobie na innych forach ... ja wyrazam swoja > opinie, a jesli mi tego nie wolno robic, to faszysta stajesz sie ty, buraku, > nie ja ... jestes burakiem dla mnie (nie mysl, ze wyksztalcenie, ktorego jestes > > posiadaczem zwalnia cie od tego epitetu) .... i juz niedlugo zachlysniesz sie > to swoja pseudowolnoscia, dla wszystkich i na zawsze ... To teraz wypowiedz sie rownie kwieciscie na temat dreczacego cie, jedynego problemu wkladania w otwory. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:13 ciebie fascynuje ten temat , nie mnie ... buraku Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:16 czyz nie napisalem "rownie kwieciscie" ? czyz ciagle nazywanie mnie "burakiem" nie wystawia TOBIE cenzury ? czyz ciagle nazywanie mnie "burakiem" nie jest dowodem emocji jakie sa teraz twoim udzialem o Posiadaczu Jedynej Slusznej Orientacji Muszacym Miec Zawsze Ostatnie Slowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:22 nie jest dowodem zadnej emocji, jedynie ponawiana proba uswiadomienia ci jakim pustakiem jestes czepiajac sie mnie ... jestes bojowkarzem glupoty, ktorej istoty nie pojmujesz, a tacy ludzie sa dla mnie wlasnie burakami ... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:28 wyjasnij mi istote tej glupoty O Nieomylny :) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:31 to byloby traumatycznym przezyciem dla ciebie ... lepiej zabawiaj sie z benderen_rodriguezem ... to platforma dla twych prostych fal myslowych ... a mnie daj juz spokoj ... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:34 A znalezc ci watek w ktorym piszesz "ja nikogo nie nazywam ***", gdzie po chwili jeden z forumowiczow przedstawia ci jak na dloni, ze jednak nazywasz ?nie po raz pierwszy i nie ostatni ? nie kul ogona, tylko pisz dlaczego jestem zachlysnietym pseudowolnoscia glupim burakiem. Smialo. Zniose ten cios Wielkiego Wodza :))), Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:46 znajdz sobie co chcesz, cytuj co chcesz, kochaj kogo chcesz w sposob jaki chcesz ... gowno mnie to obchodzi ... abys sie tylko ode mnie odessal z tymi swoimi ideami ... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:47 Dobranoc Wladco Forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:50 a na dobranoc sproboj przekonac swoja rybke w akwarium, ze jest inny swiat poza jej rzeczywistoscia w ktorej zyje ... jak ci sie uda, to moze podejme sie proby wutlumaczenia przyczyn twej glupoty ... pa Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:52 O pardon - Jedyny Władco Forum. Tak, jest inny swiat - taki w ktorym homoseksualizm nie jest choroba. Podejmij te proby, a nie po raz n-ty wywijasz tylko pogrozkami. Napisze ci wprost: nie stac cie nawet na podjecie prob "wyjasnienia mi mojej glupoty". Get it ? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:54 gowno mnie obchodzi co WHO uwaza za chorobe ... dla mnie to jest choroba Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:57 dlaczegoz to o Przemadry Wodzu ci homoseksualisci, nie ida do lekarza, lecz na miasto z paradami ? Tragifarse tu odstawiasz moj drogi Nieomylny. nie pojmujesz podstawowej rzeczy, ze jesli ktos czuje sie chory idzie ta chorobe leczyc. Szkoda ze nie masz akwarium - moglbys sie uczyc od swoich rybek. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 23:59 I mylisz homoseksualizm akceptowany przez "ego" z tym nieakceptowanym. Ale nie sadze, zeby ktorekolwiek z tych pojec, jak i zdolnosc rozroznienia ich bylo ci dane :) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 18.01.06, 22:56 cos w tym jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Z calym szacunkiem dla obrony praw mniejszosc 19.01.06, 00:04 przepraszam, ja tu [przejazdem, ale ty to chyba jakimś krypto-gejem jesteś. albo bardzo starasz się walczyćze zmianami, jakie w tobie zachodzą Odpowiedz Link Zgłoś