Dodaj do ulubionych

strata pracy

04.02.06, 17:30
nigdy nie sadzilam, ze mnie to spotka, a jednak spotkalo, czuje sie tak, ze
nie sposob tego opisac, i nie wiem wlasciwie dlaczego pisze...
Obserwuj wątek
    • kaaarolinkaa Re: strata pracy 04.02.06, 17:36
      zawsze po tego typu wydarzenich czujemy sie okropnie....to jest strata wiec nie
      dziwne ze boli....minie to uczucie na pewno i mam nadzieje ze szybko cos
      znajdziesz nowego. Pozdrawiam
      • czarnycharakter wlasnie: 04.02.06, 17:39
        dysponujesz przeciez takimi atrybutami jak mlodosc, wyksztalcenie, inteligencja,
        ambicja.

czch
    • agoniak Re: strata pracy 04.02.06, 17:41
      czuje sie niepotrzebna, bezsilna, dlawi mnie w gardle, nic nie ma sensu, po co
      byly studia, dlaczego te a nie inne?
      • czarnycharakter chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 17:46
        - jakie studia i jakie "oficjalne" powody ?

czch
        • agoniak Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 17:51
          powody - redukcja etatow, studia pedagogiczne - nie nadaje sie do pracy w
          szkole, aktualnie probuje sil za granica - nie wychodzi - usycham, czuje sie
          jakby bolal mnie kazdy kawalek ciala, dalej pisac mi ciezko
          • agoniak Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 17:51
            i nie wiem na co licze piszac tutaj...
            • czarnycharakter Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 17:58
              To niewazne czy wiesz, po co piszesz. Wazne, ze masz taka potrzebe. Samo
              wypowiedzenie problemu, bolu, zalu etc. przynosi czesto ulge; taki jest tego sens.

czch
              • agoniak Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 18:11
                powiedz, ze bedzie dobrze - bedzie, prawda?
                • yoosh Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 18:37
                  patrz sygnaturka.
                  • agoniak Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 18:41
                    wracam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka