rybcia44 Re: strach płacz 17.02.06, 19:52 pustka wokół,ciemny dom........nie ,nie jestem wykręcona...ale smutny jakis ten dzień..taki samotny Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: strach płacz 17.02.06, 19:54 Czas to zmienic tj nie bac sie wyjsc naprzeciw szczesciu, zacznij nautralnie od coffe z istota ludzka:) Warto Odpowiedz Link Zgłoś
buena.vista.sc Re: strach płacz 17.02.06, 19:59 Wlacz wszystkie lampy i jakas muzyczke. I rob palcowki na klawiaturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia44 Re: strach płacz 17.02.06, 20:01 to nie tak że nigdzie nie wychodzę,że jestem sama,akurat zdarzył taki dzień gdy nikt się nie odzywa,miłość daleko,wszyscy zajęci,a ja sama czuję dziwny niepokój,drżę,jakbym nie potrafiła jednego dnia spędzić samotnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: strach płacz 17.02.06, 20:04 Mam poobnie, ale tak jakos czuje Bliskosc, ta ciepłosc serca i mysli:P A ludzie zajeci sprawami, chorobami, praca, itp nie ma to jak we dwoje;00))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia44 Re: strach płacz 17.02.06, 20:09 no własnie nie ma to jak we dwoje...gorzej jak ta osoba na kilka dni znika z zycia ..wtedy nagle jakoś tak samotnie Odpowiedz Link Zgłoś