iwpal 26.02.06, 16:02 Mam nadzieje, ze obsceniczny list do mnie wysłałeś przez pomyłkę; jeżei dostanę jeszcze jeden, to składam na policji doniesienie o nękaniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_w_oleju [...] 26.02.06, 16:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: do 1zeus1 26.02.06, 16:50 iwpal napisała: > Mam nadzieje, ze obsceniczny list do mnie wysłałeś przez pomyłkę; > jeżei dostanę jeszcze jeden, to składam na policji doniesienie o nękaniu Popieram w calej rozciaglosci. Zreszta ten matjas_w_oleju to zapewne kolejna "postac" "zeusa". Tenze zeus ma najprawdopodobniej domowe IP - trudno przypuszczac by tyle czasu spedzal w kafejkach. Ale nawet jesli, nawet jesli to przesada, to namierzenie "go" bedzie tylko kwestia czasu. Ostatnimi czasy policja chetnie zajmuje sie takimi sprawami. Tak wiec zamiast kasowac maile "zeusa" i czytac jego obelzywe posty, mozna sprawe zalatwic znacznie sszybciej i sprawniej i byc moze raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju [...] 26.02.06, 17:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ball_bina Re: Zastanow sie czlowieku co ty wypisujesz... 26.02.06, 17:26 Przeciez na chcamstwo niejakiego zeusa nie ma zadnego usprawiedliwienia. W co chcialbys zamienic to forum i komunikacje pomiedzy ludzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Te gaska 26.02.06, 17:36 ball_bina napisała: > Przeciez na chcamstwo niejakiego zeusa nie ma zadnego usprawiedliwienia. W co > chcialbys zamienic to forum i komunikacje pomiedzy ludzmi? chcem sie z toba pokomunikowac. Czesc Balbina, co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Te gaska 26.02.06, 17:37 Nowłaśnie, zwracanie się "te Baśka czy Kaśka" wskazuje na Imagiro, Spirale i Ale:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Re: Te gaska 26.02.06, 17:43 rtz.rtz napisała: > Nowłaśnie, zwracanie się "te Baśka czy Kaśka" wskazuje na Imagiro, Spirale i > Ale:-) och! doprawdy? paluszek mi sie omsknal. I, i co teraz bedzie? Podmuchasz? Boli Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Te gaska 26.02.06, 17:44 Jesteś maksymalnie żałosna. Tworzyć nicki żeby siebie obrażać to trzeba być nienormalną. Ale Ty masz borderline:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Re: Te gaska 26.02.06, 17:46 rtz.rtz napisała: > Jesteś maksymalnie żałosna. Tworzyć nicki żeby siebie obrażać to trzeba być > nienormalną. Ale Ty masz borderline:-) I co z tego ze mam? Ty masz morde -lin i co, lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Te gaska 26.02.06, 17:46 A dodatkowo jesteś osobowością aspołeczną:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Re: Te gaska 26.02.06, 17:47 rtz.rtz napisała: > A dodatkowo jesteś osobowością aspołeczną:-) Dlaczego wycielas moj post z gory, powiedz, to wazne Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Re: Te gaska 26.02.06, 17:50 rtz.rtz napisała: > Ja nie wicinam, Ty masz urojenia:-) Raz, dwa, trzy za siebie. To ty masz urojenia. juz dwa wycielas. Taaaakie posty. Matkooo, taaaakie sliczne posty Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Te gaska 26.02.06, 17:51 Jesteś osobą chorą umysłowo Alu, Spiralo, Imagiro i inne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Re: Te gaska 26.02.06, 17:53 rtz.rtz napisała: > Jesteś osobą chorą umysłowo Alu, Spiralo, Imagiro i inne:-) Dobrze mi z moim umyslem. Umiesz grac w zydka? Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Te gaska 26.02.06, 17:54 Nie umiem. Jesteś chora i podobno codziennie ćpasz i chlejesz, a kiedyś chciałaś zrzucić to na mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Re: Te gaska 26.02.06, 17:59 rtz.rtz napisała: > Nie umiem. Jesteś chora i podobno codziennie ćpasz i chlejesz, a kiedyś > chciałaś zrzucić to na mnie:-) Nie chcialam wcale tylko mnie zmuszali, ale sie nie udalo, Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Te gaska 26.02.06, 18:00 Jesteś podobno narkomanką uzależnioną od amfetaminy i od alkoholu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Re: Te gaska 26.02.06, 18:02 rtz.rtz napisała: > Jesteś podobno narkomanką uzależnioną od amfetaminy i od alkoholu :-) zeby tylko. Kompocik w zylke to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Re: Te gaska 26.02.06, 18:05 rtz.rtz napisała: > To już ten etap? Jaki etap? kompot dawno amfa wspomagam. O mak coraz trudniej. Co za czasy cholera Odpowiedz Link Zgłoś
prawiepsycholog Re: do 1zeus1 26.02.06, 18:12 ja również otrzymuję takie listy i postanowiłamcoś z tym zrobić. Przesłałam go do redakcji, a jesli jeszcze raz cos takiego otrzymama od zeusa lub rtz, bo to jest jedna osoba, to zgłosze to na policję. teraz momentalnie można takiego człowieczka odkryć, on chyba sobie z tego nie zdaje sprawy. Wczoraj dostałam 107 listów. Ten człowiek jest chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju Re: do 1zeus1 26.02.06, 18:16 prawiepsycholog napisała: >> zdaje sprawy. Wczoraj dostałam 107 listów. Ten człowiek jest chory psychicznie. Zagrasz z nami w picipolo? Brakuje nam jednej Odpowiedz Link Zgłoś