czarnycharakter 03.03.06, 21:49 przestawiasz litery w Twoich postach ? Czy to dobre pytanie na tym forum? :-) czch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-a Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 03.03.06, 21:55 czarnycharakter napisał: > przestawiasz litery w Twoich postach ? Czy to dobre pytanie na tym forum? :-) > > czch wazna jest tresc..a nie rozklad liter.. Dlaczego Ty nie przestawiajac liter ,zadnej tresci nie wnosisz;))? Odpowiedz Link Zgłoś
nattashaa Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 03.03.06, 21:57 To jest dysleksja pozorowana. Jestem dyslektyczka i wiem co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter [...] 03.03.06, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: przykro alalu, ale p i e r d o l i s z 03.03.06, 22:02 czarnycharakter napisał: > zupelnie nie na temat. czy moze uwazasz, ze cos wnioslas ? > > czch nie wyrazaj sie brzydalu!!! Pani Alu,paskudo;))) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 czarny sie zdenerwał 03.03.06, 22:14 bo to nieporozumienie a czarny soczysty;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: czarny sie zdenerwał 03.03.06, 22:17 solaris_38 napisała: > bo to nieporozumienie > > a czarny soczysty;) raczej siarczysty;))) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 własnie 03.03.06, 22:29 to dokładniejsze okreslenie siarczysty czarny w czarnym sa całe pokłady gwałtownej indywidualności (wbrew pozorom że niby tylko czerń) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter solaris, boj sie Boga i Ojca Dyrektora !!! 03.03.06, 22:33 - i nie zaczynaj mnie czasem a n a l i z o w a c..... czch Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: solaris, boj sie Boga i Ojca Dyrektora !!! 04.03.06, 16:30 co za róznica czy analizuję czy nie... wszystko jest pzreciez i tak INNE nic mogę sobie wykoncypowac i zanalizowac nei przywiązuję się do moich fantazji o innych :) buźka Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 03.03.06, 22:04 Alu dziękuję za wyrozumiałośc ale i Ciebie tez przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
nattashaa Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 03.03.06, 22:05 Ty tak naprawde przepraszasz, ze zyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 03.03.06, 22:27 solaris_38 napisała: > Alu dziękuję za wyrozumiałośc ale i Ciebie tez przepraszam no wiesz co? ja tez Ciebie przepraszam ,w takim razie;)) za moje byki i byczki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nattashaa Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 03.03.06, 22:29 Jurne były:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Ala ty czegoś takiego ie robisz !! 04.03.06, 17:01 solaris_38 napisała: > ... jak błędy chcesz cos odemnie? powiedz smialo;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 nieszczęśna i nieszczęsni 03.03.06, 22:02 hmmm juz wiele razy o tym pisałam mysle szybciej i zawsze myslę o kilka zdań napzród a pisze mechanicznie i nie kontroluje tego ja NIE WIDZE TYCH BłEDóW to znaczy widze je ale dopiero za jakis czas kiedy pisze to widze to co CHCE napiasc i tak to czytam a jak już tego obrazu nie mam w umyśle tylko sama musze nieszczesna przeeczytać to co pisze to .. dramat gdyby tu był jakiś edytor teksotowy to bym miała pomoc a tak tylko sie wstydze ale nie moge sie oprzreć zeby nie pisac i nie chde poświecic tyle czasu aby sprawdzac litera po literze sory postaram sie jednak troszkę wiecej nad tym pracowac wiem że to straszne Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Uwielbiam, Solaris, 03.03.06, 22:10 i ona o tym wie. Ale, ciężko się czyta teksty z poprzestawianymi literkami :( Wnoszę o dbanie także o formę, automatyzmy czasem nie są dobre... Solaris? :* Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 ;) :) :) słodko mi 03.03.06, 22:12 ... (szczególnie jak się jest purystką językową :) :) :) as Blu ) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a :P 03.03.06, 22:13 uwierz mi, że nie chciałabyś czytać swojej ukochanej książki z literówkami... buzi Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 nie musze wierzyć - wiem 03.03.06, 22:16 czy jednak to zmienia moja pisownie ? wiedza to tylko początek drogi a mnie sie nawet nie chce wchodzić na nią taka dla mnie nie panującej nad pisownią TRUDNA Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Tu popre "jezykowo" blue :) 03.03.06, 22:18 Przekaz to w 2/3 tresc i w 1/3 forma. A blue_a - to mistrzyni formy-polszczyzny na tym forum (pisze to z uznaniem i bez ironii). Wnioski pozostawiam wszystkim: - takze Drogiej Solaris :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: Tu popre "jezykowo" blue :) 03.03.06, 22:19 miło mi... dziękuję... wypada tylko życzyć dobrej nocy i zniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
nattashaa Re: a ja jak zwykle ... 03.03.06, 22:34 maas lubi tanczyc, tak mawial byly admin:) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 wielka kulpa ale ... kurcze co z tego hłe hłe 03.03.06, 22:20 sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter Re: wielka kulpa ale ... kurcze co z tego hłe 03.03.06, 22:26 jak dobrze, ze nie zapomnialas "l" w tej kulpie... :-)) czch Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 :) 03.03.06, 22:32 czarny bo cie poczochram z tej kulpy :) idę tańczyć buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
nattashaa Re: ;) :) :) słodko mi 03.03.06, 22:15 Nie zycze sobie czatu pod moimi postami Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a :) 03.03.06, 22:17 Czy chat to znaczy napisać jedną linijkę? Piszę zwykle więcej, Solaris też, znacznie więcej. Żyjemy w wolnym kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
mao10 Re: ;) :) :) słodko mi 03.03.06, 22:17 solaris_38 napisała: ty....zdecydowanie na Begerowa mi wygladasz....zresz owies? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a tak na marginesie......kochasz mnie ciut? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter solaris, do jasnej anielki ! 03.03.06, 22:11 - przeciez to nie byl zarzut, tylko pytanie. czch Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 czarny Anielku 03.03.06, 22:13 alez ja czuję twoja sympatię :) jednak wiem żem winna i że to jakas forma niedbałosci której nie umiem pokonać Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: nieszczęśna i nieszczęsni 06.03.06, 17:27 solaris_38 napisała: > hmmm juz wiele razy o tym pisałam > > mysle szybciej i zawsze myslę o kilka zdań napzród a pisze mechanicznie i > nie kontroluje tego > ja NIE WIDZE TYCH BłEDóW > > to znaczy widze je ale dopiero za jakis czas > > kiedy pisze to widze to co CHCE napiasc i tak to czytam > > a jak już tego obrazu nie mam w umyśle tylko sama musze nieszczesna przeeczyta > ć > to co pisze to .. dramat > to mi wyglada na trans... myslalas kiedys o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 04.03.06, 05:59 Po sposobie pisania Solaris wnoszę, ze jest Ona po prostu kobietą z niesamowitym refleksem i niesamowicie T O L E R A N C Y J NA ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicz Re: O dziwo nie mamm świętej cierpliwości 04.03.06, 12:02 czytać Solaris! Teksty są rozwlekłe, mało zwięzłe nie wiadomo o co w nich chodzi.....no i te literówki wprawiają mnie o 'zawroty' głowy! Panna, przestań oszczędzać na elektryczności i zapal tę lampę, gdy piszesz..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicz Re: Powiadam! 04.03.06, 13:03 Nie zansz Ty Visi...i oby było Ci dane nigdy nie poznać....... Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: a kto cie prosil o recenzje, WISIU ? :-) 04.03.06, 16:08 czarnycharakter napisał: > j. Ty to kochasz tę Wisię .... :-))) Od lat niezmiennie i płomiennie. Ależ mi się rymło, cholera wkrotce będę lepsza od Solaris w pisaniu poetycznym jęzorem! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a kto cie prosil o recenzje, WISIU ? :-) 04.03.06, 17:13 czarnycharakter napisał: > j. ????dlaczego tutaj jest literka ;j? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter ales Ty ciekawska, alu-u !!! :-))) 04.03.06, 17:20 - moze mi s i e m paluszki poplataly... ? czch Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: ales Ty ciekawska, alu-u !!! :-))) 04.03.06, 17:39 czarnycharakter napisał: > - moze mi s i e m paluszki poplataly... ? > > czch no taka jestem;) 1000 razy to mowilam;) ale oklam mnie i zaprzecz ,ze to Ty.. Boje sie ludzi w obledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter tja, stylistycznie b. ciekawa konstrukcja 04.03.06, 19:26 ("ale oklam mnie i zaprzecz ,ze to Ty"), logika tejze przekracza zas znacznie moje skromne horyzonta myslowe... czch Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: tja, stylistycznie b. ciekawa konstrukcja 04.03.06, 19:30 czarnycharakter napisał: > ("ale oklam mnie i zaprzecz ,ze to Ty"), logika tegoze przekracza zas znacznie > moje skromne horyzonta myslowe...to jest nas dwoje..will nichts zu tun. > > czch Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter bladzisz, alu-u, bladzisz, lecz promyczek nadziei 04.03.06, 19:56 jeszcze widze... :-) ps Ich hab' noch sehr viel zu tun... czch Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Magia Solaris:)))))))) 04.03.06, 12:57 vicz napisała: > czytać Solaris! Teksty są rozwlekłe, mało zwięzłe nie wiadomo o co w nich > chodzi.....#### ............ Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o chooja. Bo i ruachachanie jets piaękne i nie ruachachanie jets paiękne i ruachachanie na pół gwizdkaka czeyli przaez bybułe też jaest paiękne i nawet chooj w kale jaest piaękny.... Luuudzieae! Czy wy nie widzieacie piaękna moajej duszy? No kiedy ktoś mnieae w kuńcu zaerżnie? Trzyamanie pipay w ciągłym, a paełnym rozwarciu tyż jaest piaękne ale nuży.... w koańcu Idae na tancae :) Jeaak ci leci Soalaris? Masz już kogoś? Lunar, powiadam, Lunar. Dwa w jednym. I cipkę przeczyścisz i palanta na prąciu podniesiesz Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 :)))))))) 04.03.06, 16:40 jak widze widzimy się :) i masz zmysł przesmiewczy całkiem celny ale ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Wietrzna kobieto 04.03.06, 16:37 ale mnei zaskoczyłas z tym refleksem .. sie zastanawiam czy ja mam :) trochę ciepła zawsze sie przyda dzięks :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 04.03.06, 19:28 czarnycharakter napisał: > przestawiasz litery w Twoich postach ? Najprostszym wyjasnieniem było by powiedziec,ze Solaris ma niepokolei w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 zgadzam się z pzredmówcą 05.03.06, 06:23 ale kto powiedział że po kolei to jedyne rozwiązanie kolej czasem nie jeżdzi Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 06.03.06, 17:20 A jakie bzdury wypisuje Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Solaris, dlaczego Ty wlasciwie uporczywie 06.03.06, 17:21 Aha, jeszcze Ala-a pytała mnie prywatnie, czy Ty jesteś Hansii czy nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś