Dodaj do ulubionych

luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na...

14.03.06, 19:53
życie w realu???
co Wam to daje, że jeszcze odrywacie się od ukochanego netu?

pozdrawiam, o zgrozo, netowo...
Obserwuj wątek
    • moc_ca Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:28
      iiiii ... tak Cię kocham, ... alfiko :)
      • lzeusl Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:29
        swoj swojego znajdzie:)
        nie mysl ze moj ulubiony serial to sami swoi:)
        • moc_ca Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:31
          lzeusl napisał:

> swoj swojego znajdzie:)
          > nie mysl ze moj ulubiony serial to sami swoi:)

Spadaj! Miśko.
          • lzeusl Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:32
            Kto to jest Miśka? Duzo mówisz a nie wiadomo
            • jula09 Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:57
              Na taki wątek jak najbardziej szkoda.
              10 sek. do tyłu z mojego życia.
              • alfika Re: cześć, julcia :) 15.03.06, 07:35
                a powiedz, ile czasu zajęło ci napisanie twojego posta? ...tak tylko pytam :)

wszak widzę, że siejesz pokój, kochasz ludzi, ba! nawet roślinki i zwierzęta
                i jesteś miłą, szczerą babką, od której niesie na odległość spokój, radość
                życia i spełnienie

nie myśl tylko, że nie postaram się oddać ci choć troszkę twojego straconego
                czasu :)
                przypomnę ci, robaczku, pewną złotą zasadę, która uchroni cię na przyszłość od
                przekonania, że tracisz czas na jakieś głupotki (paliłaś kiedyś? ...no,
                nieważne :))
                ta zasada to takie najprawdziwsze zaklęcie, które jeśli nauczysz się wymawiać
                we właściwej chwili, pomoże ci przebrnąć przez to pełne wyzwań życie - aż do
                samego... kresu

brzmi ono: JA, JULA09, SAMA WYBIERAM, NA CO POŚWIĘCAM CZAS I SAMA DECYDUJĘ O
                WSZYSTKIM, CO ROBIĘ, W KAŻDEJ CHWILI MOJEGO ŻYCIA - I JA SAMA JESTEM ZA TO
                ODPOWIEDZIALNA
                (jak również za uczucia, które w związku z tym przeżywam)

proste, prawda?
                :) a jakie milusie i skuteczne!
                nie namawiam, ale spróbuj :)
      • alfika Re: zawsze powtarzam,... 15.03.06, 07:37
        ...że to wszystko, co nas spotyka, to wina miłości :)
        i w naszych wyborach miłością, niczym innym, się kierujemy :)

ludzie są dobrzy z założenia, po prostu :)
        pozdrawiam!
        • scylla Re: zawsze powtarzam,... 15.03.06, 09:10
          Zawsze tak podchodzisz do życia?
          Zawsze zakładasz że ludzie są dobrzy?
          • alfika Re: jasne 15.03.06, 12:07
            tylko czasem zaślepia ich miłość własna -
            i ograniczają "tradycje rodzinne" ;)))

ps. a masz jakiś problem z moim podejściem?
            • nnatashaa Re: jasne 15.03.06, 12:09
              Juz sie przealfowałaś?
              • alfika Re: cześć, złotko :))))))))))))) 15.03.06, 12:22

• nnatashaa Re: cześć, złotko :))))))))))))) 15.03.06, 12:23
                  Czemu sie moc_ca tak czesto przealfowujesz?:)
                  • zorz_ponimirski [...] 15.03.06, 12:34
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • alfika Re: dziękuję ci - żorż się nazywasz? żorż :) 15.03.06, 13:01
                      za jakże wnikliwą psychoanalizę
                      i za zbadanie moich kiełków :))) - już wydrukowałam twój arcymądry post i na
                      pewno przy najbliższej okazji pokażę mojej pani dentystce :)
                      no i w imieniu wszystkich, którzy to widzą, jak donosisz - widzisz, jak dobrze,
                      że jesteś? :)
                      ale jak ci coś ścieka, to przepraszam najmocniej, ale będziesz musiał sam sobie
                      powycierać... no cóż, takie życie :)
                      • nnatashaa Re: dziękuję ci - żorż się nazywasz? żorż :) 15.03.06, 13:03
                        Po co ci dentystka? Szczęke wymieniasz na nowa?
                  • alfika Re: cześć, złotko :))))))))))))) 15.03.06, 12:35
                    bo jestem wszystkimi na tym forum :))))))))
                    każdy nowy nick i każdy stary nick - to ja:)
                    więc uważaj!
                    a teraz powoli, baaaaaardzo, ale to baaaardzo powoli zajrzyj za swojeeeee
                    leeeweee - ale rób to najciszej jak możesz i jaaaak najbaaaaardziej
                    nieznaaaaacznym ruuuuuchem głooooowy, pamiętaaaaj...
                    - leeeeweeee raaaaamię.... tylko się nie wystrasz...
                    - i mnie nie wystrasz, ma się rozumieć :)
                    • moc_ca Re: cześć, złotko :))))))))))))) 15.03.06, 13:30
                      Mnie już ręce opadły, alfiko. :-(
                      Widzę że jedynym sposobem na to indywiduum jest brak reakcji lub ...
                      opuszczenie tego forum. Ona przenickowuje się w tempie błyskawicznym
                      i wali na oślep ze wszystkich stron, nie uda się uniknąć jej kretyństw!
                      Na FoF jest jej skarga a w niej link do blogu o Grzesiu, żeby go cholera
                      wzięła :-), to jest prawdopodobnie przyczyna jej stanu. To przez niego jesteśmy
                      Annami Bystroń a dla niej (owej Bystroń) przeznaczone są obelgi ktorymi nas tu
                      raczy! No cóż, chora kobieta, ot i wszystko.
                      Że też gazeta.pl nie umie sobie z nią poradzić..???
                      pozdrawiam mocno!
                      pa!
                      • nnatashaa [...] 15.03.06, 13:35
                        • alfika Re: natka... 15.03.06, 13:48
                          jak najbardziej, w przeciwieństwie do ciebie, klikam w czerwony kosz
                          i póki będziesz pisywała obraźliwe posty do ludzi, to będę ten kosz zapełniała

natomiast posty w typie powyżej, o twoim zainteresowaniu moim uzębieniem :)
                          zostawiam, jak najbardziej - dlaczego nie miałabyś z siebie robić kretynki?
                          więc pisz śmiało
                          nasza nadzieja w Szakalu, a twoja w leczeniu

być może bezsens pisania tutaj, po usunięciu twoich arcybłyskotliwych postów,
                          zmusi cię do poszukiwania zajęcia gdzieś poza netem -
                          moze w gabinecie lekarza - twój wybór :)
                          • nnatashaa [...] 15.03.06, 13:50
                            • moc_ca Re: natka... 15.03.06, 13:56
                              heheheheheheh .. cha cha cha cha cha .... hihihihihihih ..
                              po prostu leżę na klawiaturze! :-))))))))
                              • nnatashaa [...] 15.03.06, 13:57
                      • alfika Re: mocca :) 16.03.06, 09:25
                        nie ma co opadać rąk :)
                        jest ok, a nataszą nie ma co sobie nerwów szargać, to jeszcze nie jest taki
                        kaliber kłopotów, jaki człowieka przygniecie - więc będzie dobrze
                        i tak się sprząta co głupsze wypowiedzi - i to jak szybko, haha :)
                        • nattasshaa [...] 16.03.06, 09:27
                          • alfika Re: o rany, nataszka :))) 16.03.06, 09:35
                            ty naprawdę kochasz moje posty, skoro je cytujesz... "niech wisi" to było o
                            twoim - hmm...jakże arcyinteligentnym pisaniu :)))) - i to cytujesz mnie w tym
                            samym wątku, tak bez żenady - bravo, girl :)))))))))))
                            to prawdziwie miejska mądrość!
                            ba, powiem więcej - to wręcz wielkomiejska mądrość!

ps. słyszałam, że u ciebie, w Wielkim Mieście, wszyscy mają lekko zwichrowane
                            podejście do tematu anny bystroń. To prawda?
                            • nattasshaa [...] 16.03.06, 09:37
                              • alfika Re: bravo, girl :))))))))))))) 16.03.06, 09:41
                                chyba ostatnio słowo "garkotłuk" wyczytałam jako dziecko w baśni o
                                kopciuszku :)))) ale czytaj, czytaj, to rozwija :))))))
                                no i wzbogaca słownictwo ;)

no i budzisz mi miłe wspomnienia, a o to bym cię nie podejrzewała :)
                                patrz, jak życie zaskakuje!
                                • nattasshaa Re: bravo, girl :))))))))))))) 16.03.06, 09:42
                                  Ja mam większosc miłych wspomnien:)
                                  • alfika Re: bravo, girl :))))))))))))) 16.03.06, 13:46
                                    to tak jak ja

tylko ja nie tworzę chorych wyobrażeń na temat prostytucji, usuwanych ciąż,
                                    szukania męża i samobójstw
    • mausi12 Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 15.03.06, 12:30
      Jak ci to przeszkadza to po co siedzisz na forum????Daj spokoj ludziom,a sama
      idz na spacer,to moze lepsze dla Ciebie.
      • nnatashaa Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 15.03.06, 12:32
        Przeciez ona musi być 24 na dobe, musi sprawdzac, czy nikt nie knuje przeciwko
        niej:)
      • alfika Re: witaj, myszko 15.03.06, 13:57
        wg Słownika Języka Polskiego:

"humor m IV, D. -u, Ms. ~orze
        1. blm
        «zdolność dostrzegania zabawnych stron życia, traktowanych zazwyczaj z
        wyrozumiałością i pobłażliwością; pogodny nastrój, wesołe usposobienie»
        Mieć poczucie, zmysł humoru."

...ja również serdecznie cię pozdrawiam i udanego popołudnia ci życzę :)

ps. natasza jest naszym forumowym trollem -
        wszelkie próby prowadzenia z nią rozmów mijają się z jakimkolwiek poczuciem
        sensu
        • nnatashaa Re: witaj, myszko 15.03.06, 14:02
          A ty jestes literacka Podstoliną:)
          • alfika Re: oj, kaska, jakie lektury za tobą! 15.03.06, 14:48
            ...ale wiesz, wolałabym być podstoliną niż dulską w twoim wydaniu :)

ps. będę teraz naprawdę wredna :)
            nikt z tego forum się z tobą nie ożeni, więc już nie baw się w kokietkę - a już
            szczególnie Mathiasa zostaw w spokoju :)
            • nnatashaa Re: oj, kaska, jakie lektury za tobą! 15.03.06, 14:51
              Chyba popełnie samobójstwo, ze nie zechcesz zmienic dla mnie płci pani mathias.

PS. nie szukam meza, pomimo, że jestem wolna. Ty natomiast zaczełas szukac meza
              nie majac nawet rozwodu:)
              • alfika Re: uważaj z tym pisaniem o samobójstwie, lala 16.03.06, 09:02
                niedawno wykańczałaś ludzi podejrzeniami o ich rzekome próby samobójcze, a tu
                proszę, takie zwierzenia...

ps. przejrzałaś mnie na wylot :))))))))))))))))))))))))))
                całe życie szukam męża :)))))))
                przeszukałam już nawet szafki w domu rodziców i co dzień szukam w biurku w
                pracy :))))))))

pisz śmiało i rośnij duża, lala :)
                • nattasshaa Re: uważaj z tym pisaniem o samobójstwie, lala 16.03.06, 09:23
                  Alfo, przyszpil jeszcze watek z najlepszymi radami na smutek. Tam wypowiedzial
                  sie Luty przeciez:) Będą na górze dwa cudowne wątki i jakże mądre:)
                  • alfika Re: uważaj z tym pisaniem o samobójstwie, lala 16.03.06, 09:29
                    nie mogę, bo się zdradzę w ten sposób, że jestem Szakalem :)))))))
                    a tak wiesz tylko ty i ja...

ale, ale... czyżby ci od wczoraj znowu przybyło literek w nicku? :))) no,
                    kochana, w tym tempie tycia w końcu nie zdążysz się logować zanim ci nicka nie
                    zablokujemy - ja, mocca, komandos, moja mama, twój tata, szakal, jabbur, no i
                    każdy inny, kogo zechcesz tu wpisać :)

a co to za heca z blogiem grzesia, który ci się nie podoba?
                    tak tylko pytam :)
                    • nattasshaa Re: uważaj z tym pisaniem o samobójstwie, lala 16.03.06, 09:30
                      Moze twój przyjaciel napisał tak nieciekaweego bloga, że musi go na samochodzie
                      zareklamować, nie wiem. Spytaj kolegi:)
                      • alfika Re: kurczę :) 16.03.06, 09:38
                        musisz mi podpowiedzieć, kto pisze tego bloga, skoro ty mu go reklamujesz :)

ps. lalka, nie ośmieszaj się, nie istnieje słowo "spytaj" - to takie... no
                        wiesz, słoma i te sprawy...
                        • nattasshaa [...] 16.03.06, 09:39
                          • alfika Re: widzę, że argumenty się skończyły :) 16.03.06, 11:29
                            jak na urojenia, to słabo coś... trzymam kciuki, żebyś jeszcze coś z siebie
                            wykrzesała poza inwektywami*

*być może w twoim Wielkim Mieście mówi się mordobicie :)
                            • nattasza Re: widzę, że argumenty się skończyły :) 16.03.06, 17:17
                              Komu na tym forum aż tak bardzo przeszkadza moje imie?
    • alfika Re: a wiesz, natuś 15.03.06, 13:03
      jakoś nie jest tak źle, jak byś chciała :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka