alfika 14.03.06, 19:53 życie w realu??? co Wam to daje, że jeszcze odrywacie się od ukochanego netu? pozdrawiam, o zgrozo, netowo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moc_ca Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:28 iiiii ... tak Cię kocham, ... alfiko :) Odpowiedz Link Zgłoś
lzeusl Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:29 swoj swojego znajdzie:) nie mysl ze moj ulubiony serial to sami swoi:) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:31 lzeusl napisał: > swoj swojego znajdzie:) > nie mysl ze moj ulubiony serial to sami swoi:) Spadaj! Miśko. Odpowiedz Link Zgłoś
lzeusl Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:32 Kto to jest Miśka? Duzo mówisz a nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 14.03.06, 21:57 Na taki wątek jak najbardziej szkoda. 10 sek. do tyłu z mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: cześć, julcia :) 15.03.06, 07:35 a powiedz, ile czasu zajęło ci napisanie twojego posta? ...tak tylko pytam :) wszak widzę, że siejesz pokój, kochasz ludzi, ba! nawet roślinki i zwierzęta i jesteś miłą, szczerą babką, od której niesie na odległość spokój, radość życia i spełnienie nie myśl tylko, że nie postaram się oddać ci choć troszkę twojego straconego czasu :) przypomnę ci, robaczku, pewną złotą zasadę, która uchroni cię na przyszłość od przekonania, że tracisz czas na jakieś głupotki (paliłaś kiedyś? ...no, nieważne :)) ta zasada to takie najprawdziwsze zaklęcie, które jeśli nauczysz się wymawiać we właściwej chwili, pomoże ci przebrnąć przez to pełne wyzwań życie - aż do samego... kresu brzmi ono: JA, JULA09, SAMA WYBIERAM, NA CO POŚWIĘCAM CZAS I SAMA DECYDUJĘ O WSZYSTKIM, CO ROBIĘ, W KAŻDEJ CHWILI MOJEGO ŻYCIA - I JA SAMA JESTEM ZA TO ODPOWIEDZIALNA (jak również za uczucia, które w związku z tym przeżywam) proste, prawda? :) a jakie milusie i skuteczne! nie namawiam, ale spróbuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: zawsze powtarzam,... 15.03.06, 07:37 ...że to wszystko, co nas spotyka, to wina miłości :) i w naszych wyborach miłością, niczym innym, się kierujemy :) ludzie są dobrzy z założenia, po prostu :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: zawsze powtarzam,... 15.03.06, 09:10 Zawsze tak podchodzisz do życia? Zawsze zakładasz że ludzie są dobrzy? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: jasne 15.03.06, 12:07 tylko czasem zaślepia ich miłość własna - i ograniczają "tradycje rodzinne" ;))) ps. a masz jakiś problem z moim podejściem? Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: cześć, złotko :))))))))))))) 15.03.06, 12:23 Czemu sie moc_ca tak czesto przealfowujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zorz_ponimirski [...] 15.03.06, 12:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dziękuję ci - żorż się nazywasz? żorż :) 15.03.06, 13:01 za jakże wnikliwą psychoanalizę i za zbadanie moich kiełków :))) - już wydrukowałam twój arcymądry post i na pewno przy najbliższej okazji pokażę mojej pani dentystce :) no i w imieniu wszystkich, którzy to widzą, jak donosisz - widzisz, jak dobrze, że jesteś? :) ale jak ci coś ścieka, to przepraszam najmocniej, ale będziesz musiał sam sobie powycierać... no cóż, takie życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: dziękuję ci - żorż się nazywasz? żorż :) 15.03.06, 13:03 Po co ci dentystka? Szczęke wymieniasz na nowa? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: cześć, złotko :))))))))))))) 15.03.06, 12:35 bo jestem wszystkimi na tym forum :)))))))) każdy nowy nick i każdy stary nick - to ja:) więc uważaj! a teraz powoli, baaaaaardzo, ale to baaaardzo powoli zajrzyj za swojeeeee leeeweee - ale rób to najciszej jak możesz i jaaaak najbaaaaardziej nieznaaaaacznym ruuuuuchem głooooowy, pamiętaaaaj... - leeeeweeee raaaaamię.... tylko się nie wystrasz... - i mnie nie wystrasz, ma się rozumieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: cześć, złotko :))))))))))))) 15.03.06, 13:30 Mnie już ręce opadły, alfiko. :-( Widzę że jedynym sposobem na to indywiduum jest brak reakcji lub ... opuszczenie tego forum. Ona przenickowuje się w tempie błyskawicznym i wali na oślep ze wszystkich stron, nie uda się uniknąć jej kretyństw! Na FoF jest jej skarga a w niej link do blogu o Grzesiu, żeby go cholera wzięła :-), to jest prawdopodobnie przyczyna jej stanu. To przez niego jesteśmy Annami Bystroń a dla niej (owej Bystroń) przeznaczone są obelgi ktorymi nas tu raczy! No cóż, chora kobieta, ot i wszystko. Że też gazeta.pl nie umie sobie z nią poradzić..??? pozdrawiam mocno! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa [...] 15.03.06, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: natka... 15.03.06, 13:48 jak najbardziej, w przeciwieństwie do ciebie, klikam w czerwony kosz i póki będziesz pisywała obraźliwe posty do ludzi, to będę ten kosz zapełniała natomiast posty w typie powyżej, o twoim zainteresowaniu moim uzębieniem :) zostawiam, jak najbardziej - dlaczego nie miałabyś z siebie robić kretynki? więc pisz śmiało nasza nadzieja w Szakalu, a twoja w leczeniu być może bezsens pisania tutaj, po usunięciu twoich arcybłyskotliwych postów, zmusi cię do poszukiwania zajęcia gdzieś poza netem - moze w gabinecie lekarza - twój wybór :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa [...] 15.03.06, 13:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: natka... 15.03.06, 13:56 heheheheheheh .. cha cha cha cha cha .... hihihihihihih .. po prostu leżę na klawiaturze! :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa [...] 15.03.06, 13:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: mocca :) 16.03.06, 09:25 nie ma co opadać rąk :) jest ok, a nataszą nie ma co sobie nerwów szargać, to jeszcze nie jest taki kaliber kłopotów, jaki człowieka przygniecie - więc będzie dobrze i tak się sprząta co głupsze wypowiedzi - i to jak szybko, haha :) Odpowiedz Link Zgłoś
nattasshaa [...] 16.03.06, 09:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: o rany, nataszka :))) 16.03.06, 09:35 ty naprawdę kochasz moje posty, skoro je cytujesz... "niech wisi" to było o twoim - hmm...jakże arcyinteligentnym pisaniu :)))) - i to cytujesz mnie w tym samym wątku, tak bez żenady - bravo, girl :))))))))))) to prawdziwie miejska mądrość! ba, powiem więcej - to wręcz wielkomiejska mądrość! ps. słyszałam, że u ciebie, w Wielkim Mieście, wszyscy mają lekko zwichrowane podejście do tematu anny bystroń. To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
nattasshaa [...] 16.03.06, 09:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: bravo, girl :))))))))))))) 16.03.06, 09:41 chyba ostatnio słowo "garkotłuk" wyczytałam jako dziecko w baśni o kopciuszku :)))) ale czytaj, czytaj, to rozwija :)))))) no i wzbogaca słownictwo ;) no i budzisz mi miłe wspomnienia, a o to bym cię nie podejrzewała :) patrz, jak życie zaskakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
nattasshaa Re: bravo, girl :))))))))))))) 16.03.06, 09:42 Ja mam większosc miłych wspomnien:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: bravo, girl :))))))))))))) 16.03.06, 13:46 to tak jak ja tylko ja nie tworzę chorych wyobrażeń na temat prostytucji, usuwanych ciąż, szukania męża i samobójstw Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 15.03.06, 12:30 Jak ci to przeszkadza to po co siedzisz na forum????Daj spokoj ludziom,a sama idz na spacer,to moze lepsze dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: luuudzie, jak Wam nie szkoda czasu na... 15.03.06, 12:32 Przeciez ona musi być 24 na dobe, musi sprawdzac, czy nikt nie knuje przeciwko niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: witaj, myszko 15.03.06, 13:57 wg Słownika Języka Polskiego: "humor m IV, D. -u, Ms. ~orze 1. blm «zdolność dostrzegania zabawnych stron życia, traktowanych zazwyczaj z wyrozumiałością i pobłażliwością; pogodny nastrój, wesołe usposobienie» Mieć poczucie, zmysł humoru." ...ja również serdecznie cię pozdrawiam i udanego popołudnia ci życzę :) ps. natasza jest naszym forumowym trollem - wszelkie próby prowadzenia z nią rozmów mijają się z jakimkolwiek poczuciem sensu Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: oj, kaska, jakie lektury za tobą! 15.03.06, 14:48 ...ale wiesz, wolałabym być podstoliną niż dulską w twoim wydaniu :) ps. będę teraz naprawdę wredna :) nikt z tego forum się z tobą nie ożeni, więc już nie baw się w kokietkę - a już szczególnie Mathiasa zostaw w spokoju :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: oj, kaska, jakie lektury za tobą! 15.03.06, 14:51 Chyba popełnie samobójstwo, ze nie zechcesz zmienic dla mnie płci pani mathias. PS. nie szukam meza, pomimo, że jestem wolna. Ty natomiast zaczełas szukac meza nie majac nawet rozwodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: uważaj z tym pisaniem o samobójstwie, lala 16.03.06, 09:02 niedawno wykańczałaś ludzi podejrzeniami o ich rzekome próby samobójcze, a tu proszę, takie zwierzenia... ps. przejrzałaś mnie na wylot :)))))))))))))))))))))))))) całe życie szukam męża :))))))) przeszukałam już nawet szafki w domu rodziców i co dzień szukam w biurku w pracy :)))))))) pisz śmiało i rośnij duża, lala :) Odpowiedz Link Zgłoś
nattasshaa Re: uważaj z tym pisaniem o samobójstwie, lala 16.03.06, 09:23 Alfo, przyszpil jeszcze watek z najlepszymi radami na smutek. Tam wypowiedzial sie Luty przeciez:) Będą na górze dwa cudowne wątki i jakże mądre:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: uważaj z tym pisaniem o samobójstwie, lala 16.03.06, 09:29 nie mogę, bo się zdradzę w ten sposób, że jestem Szakalem :))))))) a tak wiesz tylko ty i ja... ale, ale... czyżby ci od wczoraj znowu przybyło literek w nicku? :))) no, kochana, w tym tempie tycia w końcu nie zdążysz się logować zanim ci nicka nie zablokujemy - ja, mocca, komandos, moja mama, twój tata, szakal, jabbur, no i każdy inny, kogo zechcesz tu wpisać :) a co to za heca z blogiem grzesia, który ci się nie podoba? tak tylko pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nattasshaa Re: uważaj z tym pisaniem o samobójstwie, lala 16.03.06, 09:30 Moze twój przyjaciel napisał tak nieciekaweego bloga, że musi go na samochodzie zareklamować, nie wiem. Spytaj kolegi:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: kurczę :) 16.03.06, 09:38 musisz mi podpowiedzieć, kto pisze tego bloga, skoro ty mu go reklamujesz :) ps. lalka, nie ośmieszaj się, nie istnieje słowo "spytaj" - to takie... no wiesz, słoma i te sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
nattasshaa [...] 16.03.06, 09:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: widzę, że argumenty się skończyły :) 16.03.06, 11:29 jak na urojenia, to słabo coś... trzymam kciuki, żebyś jeszcze coś z siebie wykrzesała poza inwektywami* *być może w twoim Wielkim Mieście mówi się mordobicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nattasza Re: widzę, że argumenty się skończyły :) 16.03.06, 17:17 Komu na tym forum aż tak bardzo przeszkadza moje imie? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: a wiesz, natuś 15.03.06, 13:03 jakoś nie jest tak źle, jak byś chciała :) Odpowiedz Link Zgłoś