jasmine_flower 27.07.06, 21:20 5 "rzeczy" ktore Was (facetow) zraza gdy podchodzicie do dziewczyny po raz pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: To z innej strony... 27.07.06, 21:23 tu jest problem,ponieważ dawno wyrosłem z podrywu małolat.Po pierwsze zależy do czego jest mi potrzebna - jednorazowy seks, paplanie dla zajęcia czasu w przer- wie na papierosa, wymiana poglądów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnygda83 Re: To z innej strony... 27.07.06, 21:32 papieros, zadarty nos ;), unikanie kontaktu wzrokowego, waga wieksza od mojej ;), . Hmm... musze jescze pomyslec nad piatym :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: To z innej strony... 28.07.06, 09:43 Negatywne podejście, narzekanie, nieporadność, głupota czysta stołowa. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnygda83 Re: To z innej strony... 28.07.06, 11:09 hmm namyslilem sie :) jako piate - brak kobiecego zachowania / chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
virusti Re: To z innej strony... 28.07.06, 11:04 - palenie papierosów - brudne lub zaniedbane zęby/nieświeży oddech - problemy z higieną - u osóby spotkanych rano mozna to zobaczyc widzśc uszy i czoło - jeżeli sie świecą to są "wczorajsze" i nic bym nigdy nie chciał z kimś kto nie bierze rano prysznica - zarozumiałość - narzucanie się Odpowiedz Link Zgłoś