Dodaj do ulubionych

jak '"poznać się" na ludziach

05.10.06, 19:02
zawsze mam z tym problem,żle trafiam. Na początku wszystko pieknie,ładnie a
potem zaczyna się coraz gorzej i w efekcie zostaję sam.Wcale nie znam się na
kobietach i muszę mieć ich kilka,na wszelki wypadek,gdyby ktoraś z nich
chciała rozstać się ze mna.Nie mam czasu na bycie samym,ani na nagłe szukanie
kobiety, po prostu gromadzę je spokojnie przy okazji,że tak powiem. Zaczynam
się starzeć i przychodzą refleksje,że może coś ze mną jest nie tak.Tylko co.
Obserwuj wątek
    • patrycja033 Re: jak '"poznać się" na ludziach 05.10.06, 19:03
      wszystko OK, ja robie tak samo, tez zawsze mam przynajmniej trzech, zeby sie
      nie nudzic
    • shangri-la Re: Hih 05.10.06, 19:06
      "Gromadzisz kobiety" , aby zabrać je ze sobą w zaświaty?
      Masz już wybudowaną piramidkę? ;)

P.S. Ciekawa jestem , czy one są świadome , że będą musiały GROMADNIE i
      rytualnie dotrzymać Ci towarzystwa?;)
    • patrycja033 PS. 05.10.06, 19:07
      moze brak ci umiejetnosci oceny i zle trafiasz np. z powodu sluchania
      takiego ...szona jak anna b.? pomys o tym
    • maureen2 Re: jak '"poznać się" na ludziach 05.10.06, 19:09
      kiedyś bylem u psychologa, powiedział mi,że jestem normalnym facetem. Zwątpiłem
      bo nie od każdego faceta odchodzą kobiety.
      • patrycja033 Re: jak '"poznać się" na ludziach 05.10.06, 19:10
        a moze jestes moralnym sadysta i dlatego odchodza?
        • blackforever Re: jak '"poznać się" na ludziach 06.10.06, 20:23
          a może to one się na tobie poznają i dlatego odchodzą.
      • shangri-la Re: Czyli jednak lojalnie uprzedzasz je ... 05.10.06, 19:11
        ...o smutnej GROMADNEJ wycieczce do piramidki?:)
        Cóż, wobec tego mądre kobiety, skoro wolą odejść INDYWIDUALNIE:)
        • patrycja033 [...] 05.10.06, 19:12
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • maureen2 Re: Czyli jednak lojalnie uprzedzasz je ... 05.10.06, 19:17
          one nie wiedzą o sobie,mam nadzieję. Chociaż tworzą pewną gromadkę. Pozwala mi
          to uniknąć nieuchronnej monotonii każdego związku,witają mnie z radością i tęs
          knotą w oczach,jestem dla nich dobry.
          • shangri-la Re: Czyli jednak lojalnie uprzedzasz je ... 05.10.06, 19:21
            Dobry jesteś , jeśli im płacisz za tą "tęsknotę w oczach".....ech
            • maureen2 Re: Czyli jednak lojalnie uprzedzasz je ... 05.10.06, 19:24
              otrzymują to czego potrzebują
              • shangri-la Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 05.10.06, 19:26
                Swego czasu pisałam o takim amoralnym forum na którym bywają cichodajki....może
                tam poszukaj, zaoszczędzisz trochę kasy na ozdobienie piramidki:))))
                • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 22:59
                  shangri-la napisała:

> Swego czasu pisałam o takim amoralnym forum na którym bywają
                  cichodajki....może
                  > tam poszukaj, zaoszczędzisz trochę kasy na ozdobienie piramidki:))))

jako jedna z adminek forum na którym bywają "cichodajki" mam jedną refleksję -
                  czy każdy musi opowiadać o "dawaniu" innym by nie zaslużyć na
                  miano "cichodajki"?
                  już uczestnicy niemal każdego gazetowego forum wiedza o twoim "zwiazku" z
                  jednym z forumowiczów... czy to droga by nie posiadać etykietki "cichodajki";
                  trzeba głośno o tym mówić? to słuszniejsza życiowa postawa?
                  teraz wiemy już o twoim kolejnym "związku"
                  cudowna internowela niecichodajki

• white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:01
                    kat_maj napisała:

> jako jedna z adminek forum na którym bywają "cichodajki" mam jedną refleksję -

> już uczestnicy niemal każdego gazetowego forum wiedza o twoim "zwiazku" z
                    > jednym z forumowiczów... czy to droga by nie posiadać etykietki "cichodajki";
                    > trzeba głośno o tym mówić? to słuszniejsza życiowa postawa?
                    > teraz wiemy już o twoim kolejnym "związku"
                    > cudowna internowela niecichodajki

Jako admin nie mialabys raczej prawa w ten sposob napisac, a jezeli jest
                    inaczej, powinni cie usunac ze stanowiska
                    • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:04
                      white.devil napisała:

> Jako admin nie mialabys raczej prawa w ten sposob napisac, a jezeli jest
                      > inaczej, powinni cie usunac ze stanowiska

proszę o rozwinięcie tej złotej myśli
                      • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:05
                        kat_maj napisała:

> proszę o rozwinięcie tej złotej myśli

Prosciej sie przeciez nie da, a elaboratow nie ma sensu na ten temat pisac
                        • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:06
                          white.devil napisała:

> Prosciej sie przeciez nie da, a elaboratow nie ma sensu na ten temat pisac

nie prosze o prościej tylko o rozwinięcie i argumenty
                          • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:07
                            kat_maj napisała:

> nie prosze o prościej tylko o rozwinięcie i argumenty

Najprosciej, lamiesz "netykiete"
                            • white.devil PS. 06.10.06, 23:07
                              ja nie jestem adminem, wiec moge sobie na to pozwolic
                            • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:14
                              aw którym konkretnie momencie???/
                              • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:15
                                kat_maj napisała:

> aw którym konkretnie momencie???/

w samej tresci, nie wazne, ze nie uzylas epitetow, jako admin, ktory wypowiada
                                sie na temat netykiety, nie powinien urzadzac "wycieczek osobistych"
                                • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:18
                                  najłagodnej jak mogłam odpowiedziałam na wycieczki osobiste tej pani
                                  znacznie bardziej obrażliwe
                                  • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:19
                                    kat_maj napisała:

> najłagodnej jak mogłam odpowiedziałam na wycieczki osobiste tej pani
                                    > znacznie bardziej obrażliwe

A kogo to obchodzi?
                                    • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:23
                                      mi wystarczy że ja mam poczucie zachowania relatywnej delikatności przy
                                      jednoczesnym wyrażeniu własnej opinii na temat postów tej pani; Twoje
                                      obchodzenie mnie nie obchodzi
                                    • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:28
                                      white.devil napisała:

> kat_maj napisała:
                                      >
                                      > > najłagodnej jak mogłam odpowiedziałam na wycieczki osobiste tej pani
                                      > > znacznie bardziej obrażliwe
                                      >
                                      > A kogo to obchodzi?

skoro 'a kogo to obchodzi' to po co sie wcinasz. głupio do tego.
                                • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:20
                                  white.devil napisała:

> kat_maj napisała:
                                  >
                                  > > aw którym konkretnie momencie???/
                                  >
                                  > w samej tresci, nie wazne, ze nie uzylas epitetow, jako admin, ktory
                                  wypowiada
                                  > sie na temat netykiety, nie powinien urzadzac "wycieczek osobistych"

Katka, pożyczę Ci trochę popiołu do posypywania głowy :) a może chcesz worek
                                  żwiru do klęczenia?
                                  wiem już dlaczego lubie nasze forum. admini w liczbie 124 i pół maja takie same
                                  prawa jak inni :)
                                  • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:28
                                    Co znaczy nasze forum? Czy staz decyduje o jakiejs tam przynaleznosci, wiek,
                                    plec, czy moze przekonania religijne?
                                    • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:32
                                      nasze forum = forum stworzone przez nas
                                      prościej nie mozna
                                      • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:33
                                        kat_maj napisała:

> nasze forum = forum stworzone przez nas
                                        > prościej nie mozna

Kogo to obchodzi, kto je stworzyl. taki mieli wtedy zakres obowiazkow
                                        • gaudia Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:35
                                          white.devil napisała:
                                          > Kogo to obchodzi, kto je stworzyl. taki mieli wtedy zakres obowiazkow

]forum jest prywatne, powstało z potrzeby serca, nie z obowiązku:)

white - więcej usmiechu:)
                                          • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:36
                                            gaudia napisała:

> ]forum jest prywatne, powstało z potrzeby serca, nie z obowiązku:)

Ale w zwiazku z tym ktos chyba jest jego wlascicielem

> white - więcej usmiechu:)

jestem osczedna
                                            • gaudia Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:38
                                              white.devil napisała:
                                              > Ale w zwiazku z tym ktos chyba jest jego wlascicielem

zalozycielem jest nasza juz dobra znajoma, ktorej jestesmy wdzieczni

> > white - więcej usmiechu:)
                                              >
                                              > jestem osczedna

a wiesz, to ciekawe, bo jesli chodzi o uśmiech - to ja lubie być rozrzutna:)
                                              • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:40
                                                gaudia napisała:

> zalozycielem jest nasza juz dobra znajoma, ktorej jestesmy wdzieczni

Mialam na mysli wlasciciela akcji, nie jakas tam zalozycielke forum psychologia

>
                                                > > > white - więcej usmiechu:)
                                                > >
                                                > > jestem osczedna
                                                >
                                                > a wiesz, to ciekawe, bo jesli chodzi o uśmiech - to ja lubie być rozrzutna:)

Twoja sprawa
                                                • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:49
                                                  white.devil napisała:

> gaudia napisała:
                                                  >
                                                  > > zalozycielem jest nasza juz dobra znajoma, ktorej jestesmy wdzieczni
                                                  >
                                                  > Mialam na mysli wlasciciela akcji, nie jakas tam zalozycielke forum
                                                  psychologia
                                                  >
                                                  > >

dziecko drogie, może jakieś lekcje czytania ze zrozumieniem? w którym miejscu
                                                  Kat napisała, że jest adminka forum psychologia? w którym momencie ktos
                                                  napisał, że nasze forum to owo właśnie. litości. spróbuj może przeczytac
                                                  jeszcze raz. to naprawde nie jest takie trudne. slowo. myslenie boli tylko na
                                                  poczatku a i to tylko tych ktorym myslenie obce. odwagi kochanie.
                                                  • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:50
                                                    ganesza napisała:

> dziecko drogie, może jakieś lekcje czytania ze zrozumieniem? w którym miejscu
                                                    > Kat napisała, że jest adminka forum psychologia? w którym momencie ktos
                                                    > napisał, że nasze forum to owo właśnie. litości. spróbuj może przeczytac
                                                    > jeszcze raz. to naprawde nie jest takie trudne. slowo. myslenie boli tylko na
                                                    > poczatku a i to tylko tych ktorym myslenie obce. odwagi kochanie.

czysbym poruszyla drazliwy temat, ze probujesz rozmawiac w sposob
                                                    protekcjonalny?
                                                  • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:54
                                                    white.devil napisała:

>
                                                    > czysbym poruszyla drazliwy temat, ze probujesz rozmawiac w sposob
                                                    > protekcjonalny?

a poruszylas w ogole jakis temat?
                                                  • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:55
                                                    ganesza napisała:

> white.devil napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > czysbym poruszyla drazliwy temat, ze probujesz rozmawiac w sposob
                                                    > > protekcjonalny?
                                                    >
                                                    >
                                                    > a poruszylas w ogole jakis temat?

Czy potrafisz zadawac sensowne pytania?
                                        • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:37
                                          white.devil napisała:

> kat_maj napisała:
                                          >
                                          > > nasze forum = forum stworzone przez nas
                                          > > prościej nie mozna
                                          >
                                          > Kogo to obchodzi, kto je stworzyl. taki mieli wtedy zakres obowiazkow

a potrafisz napisać coś więcej niż 'kogo to obchodzi'? . rozumiem, ze nawet
                                          papugę można nauczyć kilku słow, ale może od człowieka można wymagać ciut
                                          więcej? nie można ? od pani nie można? to współczuję. szczerze bardzo.
                                          • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:38
                                            ganesza napisała:

> to współczuję. szczerze bardzo.

kto powiedzial, ze ja oczekuje Twojego wspolczucia?
                                            • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:39
                                              white.devil napisała:

> ganesza napisała:
                                              >
                                              > > to współczuję. szczerze bardzo.
                                              >
                                              > kto powiedzial, ze ja oczekuje Twojego wspolczucia?

kłopoty z czytaniem? czyzbym napisała, ze oczekujesz???
                                              • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:41
                                                ganesza napisała:

> kłopoty z czytaniem? czyzbym napisała, ze oczekujesz???

W takim razie po co mi wspolczujesz?
                                                • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:44
                                                  white.devil napisała:

> ganesza napisała:
                                                  >
                                                  > > kłopoty z czytaniem? czyzbym napisała, ze oczekujesz???
                                                  >
                                                  > W takim razie po co mi wspolczujesz?

ze szczerego serca. taka dobra jestem :) a ty robisz tylko to czego sie od
                                                  ciebie oczekuje? ponownie wspólczuję. nawet bardziej.
                                                  • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:46
                                                    ganesza napisała:

> ze szczerego serca. taka dobra jestem :) a ty robisz tylko to czego sie od
                                                    > ciebie oczekuje? ponownie wspólczuję. nawet bardziej.

Dobroc nie polega na wspolczuciu. Brytole odrozniaja I feel you i I feel for
                                                    you na przyklad
                                                  • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:53
                                                    white.devil napisała:

>
                                                    > Dobroc nie polega na wspolczuciu. Brytole odrozniaja I feel you i I feel for
                                                    > you na przyklad

jestem pod wrażeniem. ta znajomośc języka obcego. ja biedna z trudem tylko po
                                                    polskiemu potrafię.
                                                    ale, ale, jakos tak nie odpowiedzialas na pytanie czy ty zawsze tylko to czego
                                                    ktos od ciebie oczekuje :)
                                                  • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:55
                                                    Tu nie chodzi o znajomosc jezyka, lecz o zrozumienie. Wiem, ze liczysz na to,
                                                    ze spytam w ilu jezykach mowisz, lecz mnie to nie obchodzi
                                                  • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:58
                                                    to już jesteśmy w stanie same "wydedukować"
                                                    analiza twoich wypowiedi jest naprawdę niezwylke łatwym zadaniem
                                                  • gaudia Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:59
                                                    Kat, Ganesz, chodźmy stąd

tu wieje deprechą ciężką na kilometr

brrrr
                                                  • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 07.10.06, 00:01
                                                    gaudia napisała:

> Kat, Ganesz, chodźmy stąd
                                                    >
                                                    > tu wieje deprechą ciężką na kilometr
                                                    >
                                                    >
                                                    > brrrr

Czy masz uprawnienia do diagnozowania depresji?
                                                  • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 07.10.06, 00:04
                                                    a jeśli tak to???
                                                    no tak i tak cię to nie obchodzi lub ewentualnie zapomnisz treści pytania
                                                    EOT
                                                  • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 07.10.06, 00:06
                                                    kat_maj napisała:

> a jeśli tak to???
                                                    > no tak i tak cię to nie obchodzi lub ewentualnie zapomnisz treści pytania
                                                    > EOT

jezeli nie jestes psychiatra, to nie masz uprawnien
                                                  • kat_maj Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 07.10.06, 00:08
                                                    a skąd wiesz, ze nie jestem???
                                                    to wirtual
                                                    nic nie wiesz
                                                    i tym (nie)optymistycznym akcentem ......
                                                  • 1czarodziejka Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 07.10.06, 00:16
                                                    no cóz...po raz kolejny muszę zgodzic się z teorią, która zakłada, że
                                                    psychologia zajmują się jedynie ci, którzy mają ze soba problemy....a przy
                                                    okazji czasem uda im się pomóc innym...
                                                  • zielonarzeka Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 07.10.06, 23:16
                                                    dziewczyny pocałujcie się
                                    • gaudia Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:32
                                      white.devil napisała:

> Co znaczy nasze forum? Czy staz decyduje o jakiejs tam przynaleznosci, wiek,
                                      > plec, czy moze przekonania religijne?

w przypadku forum, o którym mowa decyduje znajomosc większosci uczesników w
                                      realu, serdeczna znajomosc, pomoc i sympatia. Mamy prawo identyfikowac się z
                                      tym miejscem:)
                                      Jestesmy w roznym wieku, roznej płci, z roznych miejsc na swiecie, mamy rozne
                                      przekonania religine:)

Łączy nas poczucie humoru

• white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:34
                                        to jest wirtual, nie real. Nikogo nie obchodza kontakty osobiste
                                        • phimamdosc no proszę, jak miło. siekierę przyniesłam. rzucać? 06.10.06, 23:46
                                          dla Ciebie może wirtual. widać.
                                          jakieś to takie niemiłe, bo niezrozumiane pewnie i rzucające się na wszystko co
                                          sympatyczniejsze i co bardziej z uśmiechem jest.

nasze forum spotyka się bardzo często, w różnych miastach, na imprezach zarówno
                                          rodzinnych jak i wyjściowych typowo koleżeńskich.
                                          więź jest przyjacielska i jak najbardziej przez to osobista.
                                          jest zwyczajnie interesująco i kulturalnie.
                                          i z zachowaniem wszelkiej uwagi na dobro drugiego człowieka.

:)))
                                          [dziewczyny, ja naprawdę mam gorączkę :)]

reasumując - oburzona jestem opiniami tutejszymi.
                                          nie sądziłam, że forum forum-owi [pozwolę sobie na takie cuś] może być wirusem.
                                          myślałam, że kroczymy razem w świat wirtualny, coby wywlekać się za kołnierz do
                                          reala, poznawać razem życie i drogą iść wspólną, bo i tak wszyscy skończymy w
                                          jednym miejscu.

na forum "O randkach z internetu"

howgh :))))

dobranoc.

• white.devil Re: no proszę, jak miło. siekierę przyniesłam. rz 06.10.06, 23:48
                                            A kogo obchodza wasze imprezy. I tak na zadna z nich bym nie chciala isc. Poza
                                            tym, do rozmow prywatnych sluza komunikatory, nie forum ( co jest w netykiecie,
                                            moze inaczej napisane9
                                            • kat_maj Re: no proszę, jak miło. siekierę przyniesłam. rz 06.10.06, 23:52
                                              skoro cie nic nie obchodzi to wytłumacz mi tak prosto jak tylko się da: po huk
                                              odpowiadasz wciąż na posty???
                                              masochizm?
                                              jakieś inne problemy?
                                              to w końcu foru, "psychologia"
                                              opowiedz nam o tym
                                              • white.devil Re: no proszę, jak miło. siekierę przyniesłam. rz 06.10.06, 23:54
                                                Jako admin powinnac raczej zapytac po co
                                                • ganesza Re: no proszę, jak miło. siekierę przyniesłam. rz 06.10.06, 23:55
                                                  white.devil napisała:

> Jako admin powinnac raczej zapytac po co

świetnie. to oświeć nas po co :)
                                                  • white.devil Re: no proszę, jak miło. siekierę przyniesłam. rz 06.10.06, 23:57
                                                    ganesza napisała:

> white.devil napisała:
                                                    >
                                                    > > Jako admin powinnac raczej zapytac po co
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > świetnie. to oświeć nas po co :)

Nie pamietam jak brzmialo pytanie:)

• kat_maj Re: no proszę, jak miło. siekierę przyniesłam. rz 06.10.06, 23:56
                                                  o la la - forma pytan pani nieodpowiada
                                                  no ale jako admin zapytała: po huk?
                                                  i co dalej z tym zamierzasz zrobić?
                                                  • ganesza Re: no proszę, jak miło. siekierę przyniesłam. rz 07.10.06, 00:01
                                                    Katka, idziemy. mojej ulubionej shangri nie ma. a na rozmowy z kims kto nie
                                                    potrafi z sensem zdania napisac i cierpi na skleroze szkoda czasu.
                                    • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:34
                                      white.devil napisała:

> Co znaczy nasze forum? Czy staz decyduje o jakiejs tam przynaleznosci, wiek,
                                      > plec, czy moze przekonania religijne?

a to trzeba już sprawdzić organoleptycznie :)
                                      • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:35
                                        ganesza napisała:

> a to trzeba już sprawdzić organoleptycznie :)

to jest net, nie myl z rzeczywistoscia
                                        • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:38
                                          white.devil napisała:

> ganesza napisała:
                                          >
                                          > > a to trzeba już sprawdzić organoleptycznie :)
                                          >
                                          > to jest net, nie myl z rzeczywistoscia

a jeśli lubię?
                                          • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:39
                                            ganesza napisała:

> a jeśli lubię?

To masz osobowosc pograniczna
                                            • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:41
                                              white.devil napisała:

> ganesza napisała:
                                              >
                                              > > a jeśli lubię?
                                              >
                                              > To masz osobowosc pograniczna

aj waj. jak uczenie. jestem pod wrażeniem :) a potrafisz napisac coś z sensem i
                                              na temat? ot taka niewinna ciekawość mnie dopadła...
                                              • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:43
                                                ganesza napisała:

> white.devil napisała:
                                                >
                                                > > ganesza napisała:
                                                > >
                                                > > > a jeśli lubię?
                                                > >
                                                > > To masz osobowosc pograniczna
                                                >
                                                >
                                                > aj waj. jak uczenie. jestem pod wrażeniem :) a potrafisz napisac coś z sensem
                                                i
                                                >
                                                > na temat? ot taka niewinna ciekawość mnie dopadła...

Co mam Ci powiedziec, ze jeszcze nigdy nie bylam az tak narabana, zeby mi sie
                                                net z realem popierolil?
                                                no nie bylam:)
                    • ganesza Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:12
                      white.devil napisała:

> kat_maj napisała:
                      >
                      >
                      > > jako jedna z adminek forum na którym bywają "cichodajki" mam jedną reflek
                      > sję -
                      >
                      > > > cudowna internowela niecichodajki
                      >
                      > Jako admin nie mialabys raczej prawa w ten sposob napisac, a jezeli jest
                      > inaczej, powinni cie usunac ze stanowiska

z łaski swojej nie mów nam kto może być adminem na naszym forum
                      • white.devil Re: Dobry człowiek z Ciebie , hih 06.10.06, 23:13
                        ganesza napisała:

> z łaski swojej nie mów nam kto może być adminem na naszym forum

przeciez moge mowic, co i sie poodoba, nikogo nie pomawiam przeciez

• aga12322 Re: Czyli jednak lojalnie uprzedzasz je ... 05.10.06, 21:05
            Ale numer,po prostu nie wierzę w to co czytam! Ciekawy facet z Ciebie,faktycznie
            DOBRY,no uśmiać się można
    • patrycja033 szmato anno b. 05.10.06, 19:16
      juz wszyscy poszli , nawet z konta maureen2 teraz korzystasz
    • shangri-la Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:18
      Weż ze sobą patrycję, ale sie rozczarujesz , bo to naprany wampir, hih
      Z nią/nim już jest i tak bardzo żle....długie bezrobocie, proces sądowy w
      niedalekiej przyszłości, wzrok słabnący od przesiadywania przed kompem.....no i
      dwa lata bez kompa i kina w perspektywie, hih
      • maureen2 Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:22
        nie wiem jak ona wygląda, jakie ma upodobania, jej posty nie utkwiły mi w pa-
        mięci.Chętnie poznałbym ją osobiście.
        • shangri-la Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:24
          Przecież dla Ciebie nie ma znaczenia jak kobieta wygląda i KIM jest , tak jak i
          to czego pragnie i o czym marzy......
          Ty idziesz na ILOŚĆ;)))
          • maureen2 Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:28
            jestem rownież estetą i wybieram,mam swój gust,upodobania.Możan powiedzieć kone
            serem. I mimo wszystko odchodzą.
            • shangri-la Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:34
              Mówiłam , że są zbyt mądre na "gromadny" sąd Ozyrysa;)
              Szukaj moralnych inaczej idotek....Świat wg sigli i Randki w internecie.
              Sukces gwarantowany!:)
              Jak jeszcze sypniesz kasą....będą się biły o kolejkę ;)
              • maureen2 Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:41
                dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach, a pieniądze to nie jest to co trzyma
                przy mnie kobiety. Skoro mówisz,że ona jest długo bezrobotna,ma jakiś proces,
                to może szuka sposnsora,ale to nie jest mój problem. w dalszym ciągu nie wiem
                dlaczego one mnie zostawiają. Może zbyt mało czasu im poświęcam,chociaż staram
                się.
                • shangri-la Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:43
                  Mahomet zaliczał je zgodnie z kolejką.
                  Skoro idziesz w jego ślady, bierz przykład ze swojego wielkiego poprzednika, hih
                  • maureen2 Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:45
                    Mahomet,sąd Ozyrysa, to chyba nie te forum
                    • shangri-la Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:47
                      A jest takie dla bigamistów?
                      Więc proponuję, abyś tam zasięgał porad w sprawie problemów z "nagromadzonymi
                      kobietami";)
                      • maureen2 Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:49
                        ja nie jestem bigamistą. Ile masz IQ ?
                        • shangri-la Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:51
                          Myślę,że zdążyłeś się zorientować , czytając moje posty od kilku miesięcy:)
                          • shangri-la Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:53
                            ....nawet POLIGAMIA, bo licho Cię wie, ile ich "nagromadziłeś"
                          • maureen2 Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:55
                            rzadko czytam te posty, nie utkwily mi w pamięci, nie przyciągaly mojej uwagi,
                            to tak jak z kobietami,lubię inteligentne,pociągające kobiety. Może ja z czasem
                            staję się nudny. Do tej pory żadnej nie porzuciłem,no może z małym wyjątkiem
                            • shangri-la Re: Maureen.....! 05.10.06, 19:59
                              Nie bajeruj.....:)
                              Dlatego zamiast iść na Single lub Randki wciąż prowadzisz dialog ze mną, chociaż
                              nie widzisz żadnych oznak współczucia dla Twojego "problemu"?:)))))
                              • maureen2 Re: Maureen.....! 05.10.06, 20:22
                                ja oczekuję porady, proby przynajmnie rozwiązania mojego problemu,a nie propo
                                zycji umówienia się z patrycją,rozmów o sądzie Ozyrysa,Mahomecie,bezrobociu i
                                jakiejśc sprawie w sądzie,ani tym bardzie współczucia. Czy tu bywają profesjo
                                naliści ? Dlaczego one mnie zostawiają,przecież małżeństwo niczego by nie zmie
                                niło,bewnie też by odeszly.
                                • shangri-la Re: Maureen.....! 05.10.06, 20:26
                                  Kurcze....zaraz się po-pła-czę (!) nad Twoim smutnym losem.....:(
                                  • maureen2 Re: Maureen.....! 05.10.06, 20:30
                                    może potrzebne wsparcie, mocne ramię,otarcie łez,czułe muśnięcia.Naprawdę jes-
                                    tem dobry dla kobiet.
                                    • shangri-la Re: Oj, szkoda....:( 05.10.06, 20:33
                                      maureen2 napisała:

> może potrzebne wsparcie, mocne ramię,otarcie łez,czułe muśnięcia.Naprawdę jes-
                                      > tem dobry dla kobiet.

....bo już spotkałam MóJ IDEAł;)
                                  • shangri-la Re: A może byś tak zaczął ...... 05.10.06, 20:31
                                    ....po kolei:)
                                    Proponuję na początek MIłOŚĆ a o małżeństwie podejmiesz decyzję nieco póżniej OK?:)
                                    • maureen2 Re: A może byś tak zaczął ...... 05.10.06, 20:32
                                      przecież ja je kocham,to widać,one to widzą i są tego pewne.
                                      • shangri-la Re: Miałam na myśli..... 05.10.06, 20:35
                                        maureen2 napisała:

> przecież ja je kocham,to widać,one to widzą i są tego pewne.

Miłość prawdziwą, czytaj MONOGAMICZNĄ:)
                                        • maureen2 Re: Miałam na myśli..... 05.10.06, 20:41
                                          miłość monogamiczna ? czy jest coś takiego,czy to ma cos wspólnego z moim pro
                                          bleme, ja kocham każdą oddzielnie i po jakimś czasie to się kończy,może to na
                                          turalna kolej rzeczy,tylko,że kobiecie kończy się ona szybciej niż mnie i to
                                          zawsze,a trudno tu mówić o przypadku.
                                          • shangri-la Re: Miałam na myśli..... 05.10.06, 20:43
                                            Sorry, ale chciałabym Ci zadać niedyskretne pytanie....ile masz lat?
                                            Odnoszę wrażenie, że jakoś niewiele:(

P.S. Nie musisz odpowiadać, hih
                                            • maureen2 Re: Miałam na myśli..... 05.10.06, 20:48
                                              napisałem w pierwszym poście,że zaczynam się starzeć. Przez te lata doświadczeń
                                              z kobietami przynajmniej ktoraś powonna oszaleć na zabój, a nie zostawiać mnie
                                              W czym jest problem ?
                                              • shangri-la Re W Tobie...... 05.10.06, 20:52
                                                ...z przykrością stwierdzam, że problem tkwi w Twoim niefrasobliwym stosunku do
                                                drugiego człowieka, bo kobieta JEST CZłOWIEKIEM a nie przedmiotem, które
                                                "gromadzisz"(!)
                                                • gszesznica nikt nikogo nie pozna 05.10.06, 20:58
                                                  tak do konca:)
                                                  • amaroola Re: nikt nikogo nie pozna 08.10.06, 03:38
                                                    gszesznica napisała:

> tak do konca:)

einsam durch nebel zu wandern
                                                    Leben ist Eisamkeit
                                                    Kein Mensch kennt den Andern
                                                    Jeder ist allein

czy to o to Ci chodzilo gszesznico??
                                                • maureen2 Re: Re W Tobie...... 05.10.06, 21:01
                                                  kobiety są też ludżmi,kocham je, obdarzam czułością,daję wsparcie,ktorego tak
                                                  potrzbują,są wdzięczne,zakoczane,kochają,tęsknią,a potem odchodzą,bez powodu,
                                                  ot tak sobie,czasami płaczą,mają jakiś żal,tylko nie wiem o co. Nie jest to
                                                  problem ozyrysa,ani mantry czy kabały.
              • jesienny_ludzik Hello, shangri-la 06.10.06, 22:59

Jak się masz? Co skłania Cię w piątkowy, piękny wieczór nazywać brzydko
                koleżanki z dwóch forów, które nota bene mają po * (jest to znak uznania
                moderatorów)?

Zamieniam się w słuch...
              • phimamdosc Shangri-la 06.10.06, 23:06
                Nie przyszło Ci do głowy, że kogoś obrażasz?
    • maureen2 Re: jak '"poznać się" na ludziach 05.10.06, 22:05
      co ze mną jest nie tak ?
    • matkaterenia Re: jak '"poznać się" na ludziach 06.10.06, 07:52
      Kobiety placza bo sa bardziej emocjonalne-nie racjonalne.
      Wyczuwaja klamstwa i bigamie,wiedza czujac ze sa oszukiwane-podswiadomie
      wiedza,mozliwe ze nawet twoja mowa ciala cie zdradza gdy pytaja cie o wiernosc.

Nie wiem czy wiesz ze bycie wiernym, dla kobiety jest czyms istotnym.
      A dobra dla nich moze byc i mama lub wujek-nie jestes wcale czyms specjalnym w
      swojej dobroci

• solaris_38 przybytek 06.10.06, 17:24
      wszystko z tobą w porządku
      taki troche łąkomczuszek :)
      w tym przejawia sie twoja miłośc do życia

ale łakomczuchy niestety płacą za nadmierne w stosunku do potrzeb nadmiary

problem jednak jest bo skoro kobiety odchodzą to widac nei sa szczęśliwe
      one nie sa złe i niewierne

one sa niezaspokojone

kobieta dla pełni potrzebuje bowiem CAłEGO faceta

a ty bez zaspokojonej kobiety tez będziesz ZAWSZE neizaspokojony i czegoś
      będzie brakowac
      inaczej byś nie pisał ;)
    • blue_as_can_be Re: jak '"poznać się" na ludziach 06.10.06, 20:19
      gromadzenie zapasów w tym przypadku to strata czasu. jest objawem lęku, a nie
      zapobiegliwości. rozmienianie się na drobne w wielkich sprawach nie ma sensu -
      one są zerojedynkowe, wszystko albo nic. i tylko "wszystko" ma wartość.

proponuję nauczyć się emocjonalnej samodzielności. szczęśliwe bycie samemu jest
      piękną sztuką, niewiele innych jej dorównuje.
    • patrycja033 shangri la 06.10.06, 21:58
      skad pomysl z bezrobociem i wyrkiem? chyba myslalas o sobie piszac te slowa
    • wichrowe_wzgorza Re: jak '"poznać się" na ludziach 06.10.06, 22:33
      Jak? ludzi trzeba poznawac, zeby wiedziec, ot
    • floksja Re: jak '"poznać się" na ludziach 06.10.06, 23:41
      przejelam sie taka wypowiedzia mezczyzny 'Musze miec ich kilka ,na wszelki
      wypadek,gdyby ktoras z nich itd... " Wiesz ja tez chce miec kogos i byc z kims
      z milosci A TY CHCESZ MIEC KOBIETE Z WYRACHOWANIA ! NA ROZUM ! i dziwisz sie ze
      jej nie masz ?
    • white.devil Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:18
      kogo, kto wchodzi na to forum interesuje jakas tam shangri-la? takie sprawy
      zalatwia sie na privie
      • white.devil Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:19
        white.devil napisała:

> kogo, kto wchodzi na to forum interesuje jakas tam shangri-la? takie sprawy
        > zalatwia sie na privie

mialo byc obchodzi
        • 1czarodziejka Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:22
          white.devil napisała:

> white.devil napisała:
          >
          > > kogo, kto wchodzi na to forum interesuje jakas tam shangri-la? takie spra
          > wy
          > > zalatwia sie na privie
          >
          > mialo byc obchodzi

a kogo to obchodzi????
          • white.devil Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:24
            1czarodziejka napisała:

> white.devil napisała:
            >
            > > white.devil napisała:
            > >
            > > > kogo, kto wchodzi na to forum interesuje jakas tam shangri-la? taki
            > e spra
            > > wy
            > > > zalatwia sie na privie
            > >
            > > mialo byc obchodzi
            >
            > a kogo to obchodzi????

Patrza na Ciebie... przepraszam... juz od dawna nie moga patrzec, dlatego nie
            odzywaja sie
            • kat_maj Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:30
              wciąż mnie zastanawia czemu zatem ty wciaż tu .....
              • white.devil Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:32
                kat_maj napisała:

> wciąż mnie zastanawia czemu zatem ty wciaż tu .....

jak to dlaczego? od samego poczatku mojego istnienia na forum mam ochote Cie
                stad wyrzucic
                • kat_maj Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:37
                  to krótkie to istnienie
                  chcieć nie znaczy móc
                  tym razem wręcz udało ci sie mnie rozbawić
                  • white.devil Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:39
                    kat_maj napisała:

> to krótkie to istnienie
                    > chcieć nie znaczy móc
                    > tym razem wręcz udało ci sie mnie rozbawić

Takich planow akurat nie mialam, ale milo, ze udalo mi sie poprawic Ci nastroj
                    • kat_maj Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:42
                      rozbawienie nie oznacza poprawy nastroju
                      na mój nastrój nie ma wpływu to co wypisujesz
                      i chwała
                      • white.devil Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:43
                        kat_maj napisała:

> rozbawienie nie oznacza poprawy nastroju
                        > na mój nastrój nie ma wpływu to co wypisujesz
                        > i chwała

Nie reaguje na Twoje zaczepki, jak wiekszosc obecnie.
                        • kat_maj Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:45
                          włąsnie dałaś wyraz temu
                          poza tym ta większość nie reagowała na moje tylko twoje zaczepki (jeśli nie
                          zauważyłaś)

i już jednak
                          EOT
                        • 1czarodziejka Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:45
                          white.devil napisała:

> kat_maj napisała:
                          >
                          > > rozbawienie nie oznacza poprawy nastroju
                          > > na mój nastrój nie ma wpływu to co wypisujesz
                          > > i chwała
                          >
                          > Nie reaguje na Twoje zaczepki, jak wiekszosc obecnie.

wiekszość obecnie prawdopodobnie śpi...czyli spędza czas bardziej produktywnie
                          niz ty...
                          • white.devil Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:46
                            nie tobie oceniac
                            • 1czarodziejka Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 00:57
                              white.devil napisała:

> nie tobie oceniac

a kogo to obchodzi?
    • maureen2 Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 03:10
      w dalszym ciągu nie odpowidziały mi na pytanie, co ze mną jest nie tak i co z
      tym zrobić.
      • megalomanka Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 13:18
        być może kochając całą gromadkę kobiet, nie kochasz żadnej nich:D skoro odchodzą, to jednak nie dajesz im tego, czego potrzebują. co z tym zrobić? to proste. zakochaj się w jednej, oszalej na jej punkcie. najlepiej w takiej, z którą coś jest nie tak (gromadzi facetów na wszelki wypadek, a oni, nie wiedzieć czemu, kochają, tęsknią i... odchodzą od niej bez powodu, mimo że tak się stara ich wszystkich wspierać i dawać im wszystkim to, czego potrzebują).
        • maureen2 Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 13:26
          wszystkie moje kobiety mówią,że jestem ich jedynym męzczyzną,tęsknią,wyczekują
          nie przypuszczam,aby był oprocz mnie ktoś inny. Nie spotkalem dotychczas kobie
          ty,która gromadziłaby męzczyzn
          • megalomanka Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 13:36
            :) sam sobie odpowiedziałeś w czym tkwi problem. jestes dla nich jedyny, a każda z nich jest dla ciebie tylko jedną z wielu. brak równowagi.
            czy aby na pewno nie spotkałeś? może jedynie ukrywały to skrzętnie podobnie jak ty (wszak żadna z twojej gromadki nie wie o istnieniu reszty haremu)
            • maureen2 Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 13:41
              to niemożliwe,aby coś przede mną ukrywały, a tym bardziej innych męzczyzn,nicze
              go im przy mnie nie brakowało, a mimo to odchodziły
              • anbale Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 13:49
                Ludzie na ogół odchodzą wtedy gdy czują się niechciani, niekochani,
                niepotrzebni, albo się znudzą.
                Ciekawe jak ty gromadzisz te kobiety, jakoś nie bardzo to sobie wyobrażam. Może
                tylko wydaje Ci się, że są akurat koło Ciebie zgromadzone, albo po prostu śnisz
                na jawie?
                • maureen2 Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 13:54
                  po prostu utrzymję kontakty z wieloma kobietami,ktore o sobie nie wiedzą, są
                  one jak najbardziej realne,namacalne też.
                  • anbale Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 15:45
                    to może wydaje Ci się, że jesteś świetny, słyszysz tylko to, co chcesz usłyszeć,
                    nic specjalnego w sumie nie masz do zaoferowania, nie angazujesz się nigdzie na
                    tyle, że komuś na Tobie zaczeło zależeć, nie starasz się, jesteś rozporoszony etc.
                    Może sam sobie tego wszystkiego nawet nie uświadamiasz.
                    Może jesteś po prostu nudny na dłuższą metę, albo dajesz wyczuć, że jesteś
                    marynarzem wędrującym po portach. Przyczyn może być setki, ale raczej nie jest
                    to spisek zgromadzonych kobiet
              • megalomanka Re: jak '"poznać się" na ludziach 07.10.06, 13:53
                eee no... to już ustaliliśmy. brakowało równowagi. byłeś dla nich jedyny, każda z nich pewnie chciała być jedyną dla ciebie (no jakies dziwne te baby są!). widać tego im brakowało.
                a swoją ścieżką na tym świecie wszystko jest możlwe:>
    • shangri-la Re: Wow, Mau! hihihihii 08.10.06, 15:44
      Widzę , że urządziłeś tutaj Sabat! W piątek??????? :)))
      A nie mówiłam Ci, że się tu zlecą?:))))

A tak poważnie, szanowne moralne inaczej.....
      Przeglądając pobieżnie Wasze wpisy w powyższym wątku ( sorry, ale szkoda mi
      czasu na dokładne czytanie postów bez treści) zaczynam powoli Was rozumieć;)
      Jednym słowem , piękne dzieki za ten Sabat, bo teraz chyba rozumiem , dlaczego z
      taką determinacją i nienawiścią w każdym słowie swoich komentarzy broniłyście
      wampira, chociaż każda średniointeligentna osoba na forum nie ma wątpliwości ,
      że on jest netową kanalią.(!)
      Zaczynam rozumieć, dlaczego jedna z Was systematycznie tu wpadała , aby mi
      "dokopać" jako Kopernik, ech...
      Zaczynam rozumieć, Wasze oburzenie po moim wątku MORALNE DNO.....słusznie
      wydedukowałyscie, że to o Was ( ale nie tylko o Was pisałam;)
      Wy po prostu nie macie swojego własnego życia i jesteście skrajnie, po babsku
      zazdrosne......
      Najpierw zazdrościłyście mi , że wampir dostał obsesji na moim punkcie , chociaż
      to akurat możecie sobie każda po kolei zafundować, bo on idzie na ilość a jego
      jedyne kryteria to wiek około czterdziestki i ustabilizowana sytuacja materialna ;)
      Teraz zazdrościcie mi , bo poznałam interesującego i monogamicznego(!) mężczyznę
      i otwarcie piszę o tym , że jestem szcześliwa.
      Cóż, szukajcie....a nawet jeśli nie znajdziecie, bo na necie na jednego takiego
      jak mój facet przypada dziesięciu wampirów, to przynajmniej nie będziecie
      marnować czasu na nienawistne , złośliwe teksty a zajmiecie się
      samodoskonaleniem w szerokim tego słowa znaczeniu;)
      Czego serdecznie Wam życzę;)
      • maureen2 Re: Wow, Mau! hihihihii 08.10.06, 15:51
        jak było w górach w ten weekend, co u wampira ?
        • shangri-la Re: Wow, Mau! hihihihii 08.10.06, 15:56
          Ten weekend spędziliśmy w moim pięknym mieście (wiesz dobrze którym, bo byłeś
          wtedy na forum:)
          A osobniki z przerośniętymi kłami lepiej niech się trzymają z daleka ode mnie....(!)
          • maureen2 Re: Wow, Mau! hihihihii 08.10.06, 15:58
            w Toruniu ?
            • shangri-la Re: Wow, Mau! hihihihii 08.10.06, 16:00
              Uhm.....faktycznie starzejesz się;)
              Pamieć już nie ta:(
              Ale wciąż biadolisz o tym swoim haremie....i nie chcesz dorosnąć:))))
              • maureen2 Re: Wow, Mau! hihihihii 08.10.06, 16:02
                nie wiem,czy mieliśmy okazję kiedykoliwek się poznać, ale nic nie stoi na
                przeszkodzie
                • shangri-la Re: Wow, Mau! Stoi, hihihi 08.10.06, 16:05
                  Stoi...ponieważ w przeciwieństwie do Ciebie jestem zwolenniczką związków
                  monogamicznych i dołączenie do Twojego haremu mnie nie kręci;)
                  • patrycja033 Re: Wow, Mau! Stoi, hihihi 08.10.06, 16:14
                    shangri-la napisała:

> Stoi...ponieważ w przeciwieństwie do Ciebie jestem zwolenniczką związków
                    > monogamicznych i dołączenie do Twojego haremu mnie nie kręci;)

prostytutka i monogamistka... conajmniej dziwne
    • inseg Re: jak '"poznać się" na ludziach 08.10.06, 19:15
      Jeśli wiatr dmucha we wszystkich kierunkach świata naraz nigdzie do
      żadnego portu nie dopłyniesz ... tak szybko

puch marny squaw
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43224
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka