Dodaj do ulubionych

Ide na Irak

IP: *.tpl.toronto.on.ca 19.03.03, 20:43
Opisze sie.Mam 142 cm wzrostu,137 kg wagi.Duuuzy nos i wylupiaste oczy.Mam trzy zeby.Jeden na dole i dwa
na gorze.Mam tez miekkiego palanta.Pojade przestraszyc Sadama.Ostetnio zdradzilem moja stara.Zrobilem to
sobie sam.W oczekiwaniu na wyjazd bede cierpliwie tkwil przed ekranikiem komputerka.Nikt mnie nie kocha, nie
mam przyjaciol.Jestem leniwy.Jak ktos ma podobne przypadlosci, niech sie odezwie.
Komandos
Obserwuj wątek
    • basia! Re: Ide na Irak 19.03.03, 21:09
    • Gość: Komandos Re: Ide na Irak IP: *.tpl.toronto.on.ca 19.03.03, 21:15
      Pani Basia tez idzie nz Irak?
      • basia! Re: Ide na Irak 19.03.03, 21:21
        chciałam przemilczeć decyzję ;)
    • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 21:30
      Dlaczego przemilczec.Taka jest niestety nasza smutna szara rzeczywistosc.Zyjemy w abstrakcjii.Pracuje bardzo
      ciezko nad tym by dorownac wytwornym forumowiczom.
      • basia! Re: Ide na Irak 19.03.03, 21:37
        a nie ,chodzi o przypadłości wymienione przez Ciebie,no nie mam takich :)
        chyba że lenistwo,taką przypadłość mam:)
        • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 21:41
          Ja tez tylko pochwalilem sie.Czyms trzeba, prawda?Ciekaw jestem, jacy sa ci, bedacy na tym forum miesiacami?
          • basia! Re: Ide na Irak 19.03.03, 21:45
            łagodni są... jak baranki ?
            • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 21:51
              Nie! Bardzo wybuchowi, konfliktowi.Przeciez tu tyle wulgaryzmow.Ale ja chce tylko postraszys Sadama.Zrobie z
              siebie nawet wiekszego potworka by wzbudzic usmiech na twarzy najbardziej zajadlych dyskutantow.
              • basia! Re: Ide na Irak 19.03.03, 21:56
                aaa...więc jak wilki w owczej skórze są?
    • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 22:08
      Opisywacze przygod, podejrzewam ze sa soba.A ja ide na Irak.Mysle ze Sadam uzyska azyl w kraju nad
      Wisla.Szkoda ze Sadam nie zaglada na Forum Gazety.Tu by sie naprawde..........zesral ze smiechu.
      • basia! Re: Ide na Irak 19.03.03, 22:25
        pooglądam i posłucham przystojniaczka Busha w tv ,Sadam też pewnie będzie
        oglądał
        • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 22:28
          Niech Pani uwaznie patrzy.Ja tez tam bede.W trzecim rzedzie od gory.Ten z trzema zebami.Kiwne reka do Pani.
          • basia! Re: Ide na Irak 19.03.03, 22:32
            będę wypatrywać :) a przywieź chociaż garść piachu na pamiątkę
            • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 22:38
              Obiecuje.Nie bede strzelac, chyba ze z kapiszonow.Ale straszyc to tak.Mam wyglad prawdziwego
              komandosa.Bajkowy bojownik.
    • Gość: ryba Re: Ide na Irak IP: *.blueyonder.co.uk 19.03.03, 22:37
      Zapomniales dopisac ze masz 45 lat, lubisz wypic, i idziesz na Irak bo nie
      pozostalo ci nic innego do zrobienia w twoim zyciu...
      • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 22:51
        Nie zabciu.Mam 23 lata.Nie jestem zboczony.I jestem abstynentem 100%.Teraz wyzwij mnie.
        • Gość: ryba Re: Ide na Irak IP: *.blueyonder.co.uk 19.03.03, 22:55
          komandos57 napisał:

> Nie zabciu.Mam 23 lata.Nie jestem zboczony.I jestem abstynentem 100%.Teraz
          wyzw
          > ij mnie.

No tak, 100% abstynent. Ty naprawde potrzebujesz pomocy...
          • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 23:00
            Ale nie od Ciebie.Wybacz.Ty pomoz sobie. Wyobraz sobie ze moi rodzice sa tysiace kilometrow ode mnie.Oni zdali
            mnie na wlasny los, wiec TY tez to zrob.
    • basia! Re: Ide na Irak 19.03.03, 23:16
      aaa.. dobranoc zapomniałam powiedzieć
      • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 23:22
        Tez spokojnej nocy, pani Basiu.Rybcia, tez spij spokojnie.Zasnij.Nie slecz przed ekranikiem.Twoj komandos bedzie
        czuwal nad Toba.Moge wiele zdzialac tymi trzema zebami, naprawde.Dobranoc.
        • joanna_1 Re: Ide na Irak 19.03.03, 23:31
          Trzy zęby sa ok, jeden z nich do otwierania piwa na pewno sie nada.
          Ale spać nie możesz, prawdziwy komandos nie zmruzy oka nawet na chwilę.
          • Gość: ryba Re: Ide na Irak IP: *.blueyonder.co.uk 19.03.03, 23:38
            joanna_1 napisała:

> Trzy zęby sa ok, jeden z nich do otwierania piwa na pewno sie nada.
            > Ale spać nie możesz, prawdziwy komandos nie zmruzy oka nawet na chwilę.

Asiu, on klamie, on nie ma zadnych zebow...
            • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 23:42
              Masz racje, wykruszyl mi sie ten na dole.Mam dwa brazowe na gorze.Pozdrawiam
            • joanna_1 Re: Ide na Irak 19.03.03, 23:49
              Pal sześć te zęby, ale spójrz na wagę. Jak sie rozpędzi i przyfastryguje to jak
              rozpedzony tir. Lepiej nie zadzierać.
              Poza tym tak życzliwie dobrej nocy życzy...

• komandos57 Zobaczymy. 19.03.03, 23:57
                Ciesze sie ze tak fajnie sie ta pogawedka konczy.Nie katujcie sie sami.Zycie da nam samo w kosc.Pozdrawiam.Wasz
                czuwajacy nad wami komandos.O, nastepny zabek sie mi wykruszyl.Pa.
                • joanna_1 Re: Zobaczymy. 20.03.03, 00:05
                  Życie nam daje w kość we własciwych dla siebie momentach, szkoda tylko że nie
                  konsultuje tego wcześniej z nami...
                  Cześc jak czapka, czuwaczu -Komandosie.
                  A tego ząbka to moze na distal jakis, szkoda ... moze się jeszcze przydać
                  wapniaczek.
          • komandos57 Re: Ide na Irak 19.03.03, 23:41
            A kto powiedzial ze ide spac?Jestem na czatach.Niczym chomik.U mnie nie ma jeszcze 6.Aczkolwiek
            pozdrawiam.Jestem komandosem sam dla siebie.Walcze z noromalnymi ludzkimi slabosciami.Irak to pestka przy
            problemach forumowiczow.Dobranoc
    • komandos57 Re: Ide na Irak 20.03.03, 00:09
      Dobranoc.Jak przezyje to odezwe sie.Teraz jestem gotowy walczyc.Pa WSZYSTKIM.
    • komandos57 Re:Bede tarcza ochronna Sadamowi. 20.03.03, 20:25
      Tylko sie odezwalem wczoraj i juz wojna.Cos w tym jest.Jade.Przygotowalem pampersy na wypadek
      ...........Pierwsze pociski i juz stracilem ostatni zab.Teraz jest o.k.A wy juz wykopaliscie jamki pod swoimi
      domkami?Nie zapomnijcie o sporzadzeniu portretu opisowego-oczywiscie mojego.Moj portret doda wam sily by
      przetrwac.Pamietajcie-KOMANDOS z WAMI.Przeciagnijcie tez kabelki do komputerka by moc czytac moje i innych
      cudowne wiesci dziwnej tresci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka