ewa0581 15.11.06, 19:33 Co sądzicie o facecie,który ma 34 lata i zbiera pluszaki?Jest to normalne?Bo nie wiem co o tym sądzić.Półka w aucie jest również nimi wypełniona,zaznaczam,ze nie ma dzieci i autem też żadnych nie wozi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gszesznica Re: maskotki 15.11.06, 19:42 nie widze w tym nic dziwnego,moze to jego hobby,jak zbieranie znaczkow.. -A ma jakies dziwne objawy w zachowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa0581 Re: maskotki 15.11.06, 21:56 To nie jest hobby!I to mi się wydaje dlatego takie dziwne.Wozić autem,żeby jeszcze je wszyscy oglądali.To włąsnie jest dla mnie podejrzane.Może to są m.in.objawy... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: maskotki 16.11.06, 14:30 tak pedofil z misiofilem w jednym, a że pluszaki są martwą naturą, to jeszcze dodatkowo nekrofil Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: maskotki 16.11.06, 14:28 co jest normalne, a co nie - nieważne, co ktoś lubi, czym nie krzywdzi innych - ważne, by ustalić: ten jest normalny, ten nie, ta jest zdrowo rąbnięta, a tamta mniej ...łomatko, naprawdę nie szkoda życia na takie kretyńskie rozważania??? nie mam zamiaru sądzić o tym facecie ma ochotę to zbiera i nikomu nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: maskotki 16.11.06, 14:44 przecież o czymś trzeba dyskutować na FP, ja na przkład lubię lalki Barbie, siedzą u mnie na kanapie. Gdy przychodzą żywe, to lalki szbyko chowam. Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: maskotki 16.11.06, 16:41 Lalki Barbie chowasz ? Dlaczego? Lepsze lalki Barbie niż żywe Barbie.. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: maskotki 16.11.06, 16:47 lubię piękne rzeczy,jestem koneserem. Kobiety nie lubią konkurencji,dbam,aby dobrze czuły się w moim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: maskotki 16.11.06, 18:45 maureen2 napisała: > lubię piękne rzeczy,jestem koneserem. > Kobiety nie lubią konkurencji,dbam,aby dobrze czuły się w moim towarzystwie. No tak, ale Twoje Barbie cierpią.. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: maskotki 16.11.06, 22:06 To tak jak moje pluszowe misie. Jak zasłużą, to je kiedyś wezmę na przejażdżkę samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: maskotki 17.11.06, 15:06 > one są zadowolone i szczęśliwe niech zgadnę.. Ty to wiesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: maskotki 17.11.06, 23:50 wiem, w moim towarzystwie nie mogą czuć się inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: maskotki 16.11.06, 22:09 normalny to pewnie i jest,ale na moje oko to dosc zalosny widok,no chyba ze robi to dla jaj. To swiadczy tez w pewien sposob o charakterze jego umyslu,taki pluszakowy on jest. ps. a tak na powaznie to nigdy nie wiadomo co sie pod takimi "pluszakami" kryje,moze on widzi w nich okrutne potwory albo dusze zmarlych,chuj go wie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta5001 Re: maskotki 16.11.06, 22:26 Przecież mężczyzna nie kupuje dla siebie pluszaków. Każdy pluszak to prezent od kolejnej dziewczyny, trudno takiego pluszaka rzucić w kąt. Najczęściej taki pluszak jeżdzi samochodem dopóki nie wyrzuci go kolejna dziewczyna i nie postawi/powiesi nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: maskotki 16.11.06, 22:28 jak to prezenty od dziewczyn to sam bym je wozil samochodem bo to bardzo dobrze o facecie swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ogon_trolla Re: a misiaczki na motorze? 17.11.06, 16:28 moj znajomy ma motorek eh marzenie:)))) i na tylnym siedzeniu perfekt zamocowane miski czarne i szare kilka fajnych sztuczek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator55 Re: maskotki 18.11.06, 01:30 podświadomość się kłania ( a właściwie zbiór osobowości ). poczytaj o wewnętrznym dziecku, a zmieni się tobie myślenie. a dlaczego facety bawią się kolejką?- wewnętrzne dziecko należy nakarmić. podświadomość to takie małe dziecko, które łatwo wierzy i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam królik 18.11.06, 02:23 Mam w dupie podświadomość...i krolika Jest w naszym domu taki zwierz co królik się zwie gdy jest żle i łózko dzielimy na czesci dwie wchodzi miedzy nami i kłapie uszkami strzela na lewo i prawo czarnymi oczkami i czeka... póki którys z nas nie wybuchnie... śmiechem Bo królik to taki zwierz co gdy jest źle mówi do nas obogja -zwierz się zwierz więc wszyscy troje w szerokim łózku zwierzamy sie czasami i królka mam w dupie ale to inna bajeczka Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: królik 18.11.06, 12:52 poprosze adamie o wierszyk nt krolika w dupie, bardzo chetnie przeczytam mam pytanie, a moze on te zabawki jakos ponazywal i wbija w nie igly, bo to wtedy inna historia Odpowiedz Link Zgłoś