myslewiecjestem 15.05.03, 19:29 Czy pamietacie jakies fakty zwiazane z numerem 23 ? Cokolwiek by to nie bylo. oto link dla zainteresowanych magia liczb, a w szczegolnosci 23-ka. afgen.com/numbr23b.html Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Y. Re: 23 IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 20:21 pamiętam jakis fakt...23 to dzień moich urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Michael Jordan.........;)))) 15.05.03, 21:00 Dzieki, ale prosze o wiecej. O Jordanie wiedzialem juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina o kurka wodna IP: *.d1.club-internet.fr 15.05.03, 21:07 od samego poczatku jestem przeswiadczona bo tak czytam !!!! ze nazywasz sie mysliwiecjestem !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yotta Re: o kurka wodna IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 21:18 acha, jeśli chodzi ci o dopisanie czegoś do listy to rzeczywiście data moich urodzin średnio się nadaje ha, ha 23 bodajże zmarł salvador dali Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: o kurka wodna 15.05.03, 21:21 Gość portalu: Yotta napisał(a): > acha, jeśli chodzi ci o dopisanie czegoś do listy to rzeczywiście data moich > urodzin średnio się nadaje ha, ha > > 23 bodajże zmarł salvador dali a zagladnales to tego linku co podalem ? to niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: o kurka wodna IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 21:30 changnęłam tego salvadora no 23 i w dodatku january czyli tak jak ja sorry ze tak engliszuje ale to wszytsko po engliszu było do linku zaglądnęłam zapamietałam, że 666 2 / 3 = .666... This stuff can be dangerous. no wiedziałam z góry! pod złą gwiazdą się urodziłam! aaaa! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: o kurka wodna 15.05.03, 21:33 Gość portalu: Y. napisał(a): > changnęłam tego salvadora no 23 i w dodatku january czyli tak jak ja > sorry ze tak engliszuje ale to wszytsko po engliszu było > do linku zaglądnęłam > zapamietałam, że > > 666 2 / 3 = .666... This stuff can be dangerous. > > no wiedziałam z góry! > pod złą gwiazdą się urodziłam! > aaaa! Nie poddawaj sie. Znajduj numery. Tam jest odpowiedz. > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yotta Re: o kurka wodna IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 21:49 wiele jest odpowiedzi tarot też jest jakąś odpowiedziom miało byc spotkanie? miało wyszedł trzy razy wisielec pod rząd? wyszedł było spotkanie? było było fajnie? suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper wisielec? jaki wisielec??? przeciez było suuper a co potem było? .................. .................. dawno aż tak "nie trzasło" mną o posadzkę pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: o kurka wodna IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 11:03 ja tylko powiem o co mi chodziło z tym tarotem tarot, numerologia ... chodziło mi o to, że jest jeszcze coś poza tym, że 1+1=2 I własnie dziwne, trochę pozaracjonalne zjawiska, czasem na to wskazują. Przykładowo tarot, który przewiduje przyszłe zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: o kurka wodna 15.05.03, 21:30 Gość portalu: Yotta napisał(a): > acha, jeśli chodzi ci o dopisanie czegoś do listy to rzeczywiście data moich > urodzin średnio się nadaje ha, ha > > 23 bodajże zmarł salvador dali jest !!! sprawdzilem. zmarl 23 stycznia. ale to nie koniec. data jego smierci jest : 01.23.89. i tu niespodzianka. dodajmy wszystkie cyfry wiec : 0+1+2+3+8+9 = 23 !!!! Tak, wiedzialem ze ten czarodziej to wymyslil. Szukajcie dalej. Dzieki za Salvadore. Piekny przyklad. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: o kurka wodna 15.05.03, 21:20 Gość portalu: Malwina napisał(a): > od samego poczatku jestem przeswiadczona bo tak czytam !!!! ze nazywasz sie > mysliwiecjestem !!!!!!! a ty lepiej uciekaj przepioreczko w proso. Malwina, znajdz mi cos o ... jot23. prosze. ty tak wszystko wiesz. pleassssssssssssssssssss. juz ci wybacze ten atak na moja proteze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: o kurka wodna IP: *.d1.club-internet.fr 15.05.03, 21:30 jak bedziesz taki pamietliwy to cie zolc zaleje a ladna ta proteza ? hamerykanska ? keep smiling ? nie mam 23 u mnie jest 22 (co za zabobony !) Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Hehehe.... 15.05.03, 21:57 maly.ksiaze napisał: > Ja też tak dłuugo dłuuuugo myślałem! No i co wymysliles mk ? Podziel sie z nami. Nie dawaj na zdjecia bez ... twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: Hehehe.... 15.05.03, 21:59 Nie wymysliłem - myślałem (tzn. wydawało mi się), że Twój trudnydoprzeczytanianick czyta się: mysliwiecjestem. Bombowiecjestem, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Hehehe.... 15.05.03, 22:01 maly.ksiaze napisał: > Nie wymysliłem - myślałem (tzn. wydawało mi się), że Twój > trudnydoprzeczytanianick czyta się: mysliwiecjestem. > > Bombowiecjestem, > > mk. nie wygrasz ze mna na przeinaczanie slow: ciebie, mk moznaby czytac... MaKowiecjestem Odpowiedz Link Zgłoś
samoglow Matrix!!!!!!!! 23.05! 15.05.03, 21:57 uffff. zastanawiałem się o co Ci kurde chodzi dzisiaj zasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yotta Re: 23 IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:27 na pewno dałam się "wkopać" w coś czego nie rozumiem jak to ja najpierw działam, później myślę to jakaś podpucha była? spewnością hmmm no cus.. Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: 23 15.05.03, 23:28 Gość portalu: Yotta napisał(a): > na pewno dałam się "wkopać" w coś czego nie rozumiem jak to ja > najpierw działam, później myślę > to jakaś podpucha była? > spewnością > > hmmm > > no cus.. > a do do kogo bylo ? bo ze o Tobie to wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: 23 IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 11:52 Ja wziąłam dosłownie to co napisałeś w swoim poście. A jak widzę inni szukają" drugiego dna". (Kurcze, o co mu naprawdę chodziło!?!) Kiedyś wywsłałam znajomemu teścik, który polegał na dodawaniu licz. A następnie powiedzeniu narzędzia i koloru tego narzędzia (pierwsze skojarzenie). Zazwyczaj większość osób wymieniała to samo narzędzie i tego samego koloru. I to było zaskoczeniem dla osoby przeprowadzającej ten teścik. Ale wracając do rzeczy. Wysłałam znajomemu ten teścik ale bez końcówki. Jakoś tak wyszło, zostały same liczby. A że wcześniej miałam mu też posłać mój numer gadu-gadu. To on zaczął kombinować. Co to za zagadka? No ale nic mu nie wyszło z tego kombinowania, bo to nie była żadna zagadka tylko błąd przy wysyłaniu maila! Także do tych co kombinują uważajcie, bo możecie przekombinować czasem ;-) p.s pozdrówka Michałku jakbys tu czasem trafił, no to o Tobie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: 23 IP: *.net 16.05.03, 01:07 Szkoda, że link nie w ojczystym języku .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx A ja wiem! 16.05.03, 01:21 Autor wątku ma skończone 23 lata i nazywa się: mysliwyjestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta-o Re: 23 IP: *.proxy.aol.com 16.05.03, 05:27 a slynne onegdaj za komuny J23 (najtanszy belt z kwasem siarkowym) ile to krwi polskiej napsul!!! 6666666 > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: 23 IP: *.man.polbox.pl 16.05.03, 12:35 hm .. liczba 23 i zasada piatek jest ciekawą ... no wlasnie 23 mozna doszukac sie w wielu miejscach , tak samo jak innych liczb jak sie szuka za bardzo to mozna skonczyc jak glowny bohater w swoja droga slabym filmie o tytule oczywiscie 23 , ktory dwojka puscila 23 myslewiecjestem czytales " oko w piramidzie " Roberta Shea i R Wilsona ? Odpowiedz Link Zgłoś