kryskaedka 10.04.07, 12:48 Kochajmy sie wzajemnie.. obdarowujmy usmiechem i dobrym słowem.. czy to brzmi głupio? bo złosliwosci ludzkie widze ciagle.. jaka jest tego przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.l Re: miłość 10.04.07, 12:51 kryskaedka napisała: > Kochajmy sie wzajemnie.. obdarowujmy usmiechem i dobrym słowem.. czy to brzmi > głupio? bo złosliwosci ludzkie widze ciagle.. jaka jest tego przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: miłość 10.04.07, 12:51 bo złosliwosci ludzkie widze ciagle.. jaka jest tego przyczyna? ze ten sie lubi co sie czubi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: miłość 10.04.07, 13:18 to wiem ...dingdondingdong...forumowo ..ale czasem to wyłazi jakas mędziocha z nas i dopiekamy koledze ..dla jaj np. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: miłość 10.04.07, 13:32 słyszę, słyszę. Ale lubimy czasem dokuczyć, co? Tak niewinnie, niegroźnie. Na czuja Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: miłość 10.04.07, 13:37 ale przyznam sie ze jak dokuczam to dla jaj..naprawde..no chyba ze mnie ktos nie lubi i celowo wytyka mi moje bledy.. no to sie bronie atakiem (czasem)..ale tak sztuka dla sztuki byle by wcisnac komus szpile.. znam takiego jednego goscia co na dziendobry przytyk robi.. wspólczuje jego zonie Odpowiedz Link Zgłoś
medea50 Re: miłość 11.04.07, 21:07 Kochaj blizniego swego jak siebie samego. Z doswiadczenia wiem ,ze czesto dobroc jest raczej naduzywana a nie odwzajemniana.Nie zawsze inni nas rozumieja,a nie przyzwyczajeni do usmiechu,boja sie go.A jezeli twoje dobre intencje sa niezrozumiane jak czesto masz ochote sie z nich tlumaczyc? Tyle milosci mozesz dac innemu ile on jest w stanie przyjac. Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: miłość 11.04.07, 21:23 ciekawe czy sa ludzie co poziom milosci, ktory sa w stanie przyjac maja prawie zerowy? to jakies wynaturzenie chyba jest? Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_dla_ogorka Re: miłość 11.04.07, 21:25 kryskaedka napisała: > ciekawe czy sa ludzie co poziom milosci, ktory sa w stanie przyjac maja prawie > zerowy? to jakies wynaturzenie chyba jest? tak wampir -sadysta Odpowiedz Link Zgłoś
nordycki_troll Re: miłość 11.04.07, 21:25 I tak Ci Kryska dupsko obrobia, nie smiejesz sie to jestes ponura i sie wywyzszasz nawet sie nie usmiechniesz, usmiechniesz sie i powiesz grzecznie dzien dobry powiedza, ze sie wywyzszasz, bo ironizujesz. Moze tylko inaczej ubiora to w slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: miłość 11.04.07, 21:40 ten kto obrabia dupsko czyjes..ma problem ze swoim...niech mu tam..usmiech sle do Was wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
nordycki_troll Re: miłość 11.04.07, 21:44 Wiem, ze ch.. im tam Kryska, ale Ty wykropkowalas:) Odpowiedz Link Zgłoś