Gość: chłost IP: *.crowley.pl 09.06.03, 17:54 ...nie wiem, czy chciałbym Was poznać w realu;0 nowiutki tu jestem, czytam sobie Wasze swary (w szczególności cały wątek z niejakim re_ne) i włos mi się czasem jeży pozdrawiam mimo wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Ja pierdziule ludzie...;) IP: *.neb.rr.com 09.06.03, 18:26 my ciebie tez pierdziulimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Ja pierdziule ludzie...;) IP: 213.17.249.* 09.06.03, 19:39 Gość portalu: Imagine napisał(a): > my ciebie tez pierdziulimy. Imaginie, Ty mnie chyba nie lubisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Ja pierdziule ludzie...;) IP: *.neb.rr.com 09.06.03, 20:27 Gość portalu: chłost napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > my ciebie tez pierdziulimy. > > Imaginie, Ty mnie chyba nie lubisz;) Alez skadze ! Uwielbiam tych, ktorych pierdziule. Nie wierzysz ? Wychloszcz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
truce Re: Ja pierdziule ludzie...;) 09.06.03, 20:22 Gość portalu: Imagine napisał(a): > my ciebie tez pierdziulimy. jeju jeju!!! :)))) you made my day, Indiano Imadżino!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Ja pierdziule ludzie...;) IP: *.neb.rr.com 09.06.03, 20:28 truce napisała: > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > my ciebie tez pierdziulimy. > > > jeju jeju!!! :)))) you made my day, Indiano Imadżino!!! :))))) pierdziulimy wszystkie blade twarze. tomahawk im w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
truce Re: Ja pierdziule ludzie...;) 09.06.03, 20:49 Gość portalu: Imagine napisał(a): > truce napisała: > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > my ciebie tez pierdziulimy. > > > > > > jeju jeju!!! :)))) you made my day, Indiano Imadżino!!! :))))) > > pierdziulimy wszystkie blade twarze. tomahawk im w oko. HA! OPALIŁAM SIE! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Ja pierdziule ludzie...;) IP: *.neb.rr.com 09.06.03, 21:05 truce napisała: > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > truce napisała: > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > my ciebie tez pierdziulimy. > > > > > > > > > jeju jeju!!! :)))) you made my day, Indiano Imadżino!!! :))))) > > > > pierdziulimy wszystkie blade twarze. tomahawk im w oko. > > HA! OPALIŁAM SIE! :))) Widze, ze wszystko robisz by wygladac jak Indianka. Odpowiedz Link Zgłoś
truce Re: Ja pierdziule ludzie...;) 09.06.03, 23:00 Gość portalu: Imagine napisał(a): > truce napisała: > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > truce napisała: > > > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > > > my ciebie tez pierdziulimy. > > > > > > > > > > > > jeju jeju!!! :)))) you made my day, Indiano Imadżino!!! :))))) > > > > > > pierdziulimy wszystkie blade twarze. tomahawk im w oko. > > > > HA! OPALIŁAM SIE! :))) > > Widze, ze wszystko robisz by wygladac jak Indianka. +++ ha! warkoczyki noszę latem od zarania dziejów, slonce samo mnie chlasta, a niebieskie koraliki w uchach przyszli do mnie w dzien imieninowy ;) teraz widzę, ze jest to dzialanie podswiadome, co by tomahawk w oko mi nie ten- teges zarąbał, by mi sie homeostaza nie zaburzyła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Ja pierdziule ludzie...;) 09.06.03, 20:47 hihi - witaj w gronie mniej lub bardziej popapranych ludzikow:) pozdrawiam cossa pees. i zdarzysz sie "napierdzilulic" nieraz, oszczedzaj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll co to jest "pierdziulenie"? 09.06.03, 23:12 przewertowałem uważnie swoją podręczną encyklopedię (własnego autorstwa) i nie znalazłem w niej ani krztyny pierdziulenia! poratujcie proszę jakąś rzeczową definicją, bom w głębokiej konfuzji pogrążon... czy pierdziulenie wywodzi się od pierdzenia i pierdolenia? czy zawarta jest w tym terminie domyślna możliwość "opierdzenia" kogoś, jako podstawy "pierdziulenia" oraz "opierdziulania", mającego być może też pewne koneksje z "okadzaniem"? puchnę od pytań (i gazów, bo mi konfuzja źle robi na trawienie) siemaneczko fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: co to jest 'pierdziulenie'? 09.06.03, 23:16 tego w ksiegach nie znajdziesz:) ja pierdziule = ja pierdykam = ja nie moge = kurde flaczek = wymiekam = ja pierdziele = mammmma mija :) kurzatwarz, to pisałam ja, cossa Odpowiedz Link Zgłoś
truce Re: co to jest 'pierdziulenie'? 09.06.03, 23:18 fnoll napisał: > przewertowałem uważnie swoją podręczną encyklopedię (własnego autorstwa) i nie > znalazłem w niej ani krztyny pierdziulenia! > > poratujcie proszę jakąś rzeczową definicją, bom w głębokiej konfuzji pogrążon.. > . > > czy pierdziulenie wywodzi się od pierdzenia i pierdolenia? czy zawarta jest w > tym terminie domyślna możliwość "opierdzenia" kogoś, jako > podstawy "pierdziulenia" oraz "opierdziulania", mającego być może też pewne > koneksje z "okadzaniem"? > > puchnę od pytań (i gazów, bo mi konfuzja źle robi na trawienie) > > > siemaneczko > > fnoll hmmmm kolega wlasnie mi wytlumaczył, iż 'pierdziulenie' jest OCZYWISCIE równoznaczne z 'pierdzieć w dziulę' /kolega chłost zapewne mlodym jest niezwykle i sepleni /moze byc, iz siekaczy mu brak :0 / z dużą mocą (dż/i/ul jest jednostką mocy) i dodatkowo po francusku /pierrr/ . Moze tez być, iż mu Pier vel Piotr na imię.... Fnollu, styknie? ;) pozdrowionko! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: co to jest 'pierdziulenie'? 09.06.03, 23:33 truce napisała: > hmmmm kolega wlasnie mi wytlumaczył, iż 'pierdziulenie' jest OCZYWISCIE > równoznaczne z 'pierdzieć w dziulę' /kolega chłost zapewne mlodym jest jaciekręcę! toż to jest wbrew naturze - napierdzieć komuś w dziurę, jeśli miałoby mieć zastosowanie niezależne od płci (a domyślam się, że imć waść szanowny chłost zwracał się nie tylko do forumowiczek), oznacza nakierowanie swych gazów na czyjś anus - lecz jakże to być może! z konfuzji popadam w przerażenie tym biologiczno-fizykalnym paradoksem! czy twój kolega nie myli się przypadkiem? powiedz, że się myli! proszę! może to ja źle rozumiem? boże, to potworne... pierdzieć komuś w dziurę.... dziś nie zmrużę oka poruszony fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: co to jest 'pierdziulenie'? IP: *.d1.club-internet.fr 09.06.03, 23:35 "...wiecej baudelaire'a a wszystko bedzie cacy..." Odpowiedz Link Zgłoś
truce Re: co to jest 'pierdziulenie'? 09.06.03, 23:35 > ja źle rozumiem? boże, to potworne... pierdzieć komuś w dziurę.... > > dziś nie zmrużę oka Fnoll, przypominam, ze oko ma oczo-dół!!!! > > > poruszony fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: co to jest 'pierdziulenie'? 09.06.03, 23:49 truce napisała: > Fnoll, przypominam, ze oko ma oczo-dół!!!! dół to nie dziura, na szczęście, pierdzenie komuś po oczach byłoby okrutną trawersacją znanego przysłowia że "biednemu wiatr w oczy" wiatr słoneczny? wiatr boży? o nie, o nie, o nie, czuję, że znowu się zaczyna! idę otworzyć okno żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ Re: co to jest 'pierdziulenie'? 10.06.03, 00:13 Jest urynoterapia, może być i ventusoterapia. Jesteśmy na drodze nowych metod leczenia lub przynajmniej technik relaksacyjnych wspomagajacych procesy zdrowienia. Po oczach mówicie ??? Hmmm Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
truce Re: co to jest 'pierdziulenie'? 09.06.03, 23:41 fnoll napisał: > truce napisała: > > > hmmmm kolega wlasnie mi wytlumaczył, iż 'pierdziulenie' jest OCZYWISCIE > > równoznaczne z 'pierdzieć w dziulę' /kolega chłost zapewne mlodym jest > > jaciekręcę! toż to jest wbrew naturze - napierdzieć komuś w dziurę, jeśli > miałoby mieć zastosowanie niezależne od płci (a domyślam się, że imć waść > szanowny chłost zwracał się nie tylko do forumowiczek), oznacza nakierowanie > swych gazów na czyjś anus - lecz jakże to być może! z konfuzji popadam w > przerażenie tym biologiczno-fizykalnym paradoksem! > > czy twój kolega nie myli się przypadkiem? powiedz, że się myli! proszę! może to > > ja źle rozumiem? boże, to potworne... pierdzieć komuś w dziurę.... > > dziś nie zmrużę oka > > > poruszony fnoll ++++ Kolega po przeczytaniu Twego postu jest dogłębnie poruszony wizją jaką roztoczyłes w temacie analno-wietrznym. Powiedział nawet, cytuję: "o Jejku!", co jest wyrazem głębokiego wstrząsu. Myślę, iż tlumacząc swe pojmowanie 'pierdziulenia' nie przypuszczał jaką zamieć imaginacyjną we fnolla czaszy roznieci! apage satanas! pojdźta spać, dziateczki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ Re: co to jest 'pierdziulenie'? 09.06.03, 23:47 O ranyjulek fnoll ! Ty sobie zaparz kminku z miętą i połóż się naboku, żeby cię nie napierdziuliło bardziej jeszcze. Martwię się bardzo o ciebie. Na wszelki wypadek sama też sobie coś zaparzę, może gębę ;) Wątki z re_ne napierdziulają dzisiaj zdrowo, wzdęcia chyba przez to tempo. Szczęśliwie tak w życiu jest ,że co się napierdziuli to i odpierdziulić się może, czego sobie i innym szczerze życzę Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: kminek, mięta i anyżek 10.06.03, 00:35 KOchani, tak się zaczełam śmiać że dziecko omalże obudziłam!! Watek zrobił się prawdziwie godny Ano_Malii! Fnollu - uważaj z tym anyżkiem - na niektórych działa wybitnie wzmagając wydzielanie gazów.. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: kminek, mięta i anyżek 10.06.03, 17:24 procesor napisała: > Fnollu - uważaj z tym anyżkiem - na niektórych działa wybitnie wzmagając > wydzielanie gazów.. spoko, spożywam tylko w tonizującej formie ouzo, mastiki, yeni raki, tudzież anyżówki, co właściwie wychodzi na jedno ona się robi tak mile mętna od lania wody... to jest takie prawdziwe... głębokie... symboliczne nawet! wonny chuch zamiast nieświeżych pierdów jest znamionem kulturalnego człowieka, ot co, no nie? siemanko fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: co to jest 'pierdziulenie'? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 09:22 Pierdziulenie to w moim wolnym tłumaczeniu 'łe kurde', ale też się do łez uśmiałem czytając Wasze anatomiczno-filozoficzne dylematy;) chł. ps. truce, muszę Cię zmartwić, melaczaki już dawno wypadły, teraz obserwuję, jak rosną w następnym pokoleniu:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ wiatr poznania 10.06.03, 17:02 O ja p_dziulę! chłost ! Ty jesteś Agnieszka z Poznania! i nie wykręcisz mi się. Piszesz spod takiego samego adresu jak ona, jaki podał nam w linku r_n ! :))))))))) Mam dowód , ludzie! Oto zawiał ożywczy wiatr poznania ( nomen - omen) prawdy. I niech mi teraz kto powie, że pierdziulenie jest czynnoscia jałową. Kabanet, słowo daję, kabanet odżył ! Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 10.06.03, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: wiatr poznania IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 10:20 ta_ napisała: > O ja p_dziulę! > chłost ! Ty jesteś Agnieszka z Poznania! i nie wykręcisz mi się. Piszesz spod > takiego samego adresu jak ona, jaki podał nam w linku r_n ! :))))))))) > Mam dowód , ludzie! > > Oto zawiał ożywczy wiatr poznania ( nomen - omen) prawdy. > I niech mi teraz kto powie, że pierdziulenie jest czynnoscia jałową. > > Kabanet, słowo daję, kabanet odżył ! > Ta_ Ło matko! Biedny ja biedny , że w Poznaniu się urodziłem i dalej tu żyję. Chciałem tylko napisać, że czytam te wątki 'Agnieszki z Poznania' i Was 'pierdziulę' serdecznie, a tu wyszło, że coś namieszałem;) Szanowna ta_, nie masz czasem wrażenia, że gdy otwierasz kubeł na smieci albo konserwę rybną, to przez ułamek sekundy widzisz tam Agnieszkę z Poznania?;))) Serdeczności:) chł. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: wiatr poznania 11.06.03, 10:54 Gość portalu: chłost napisał(a): > Szanowna ta_, nie masz czasem wrażenia, że gdy otwierasz kubeł na smieci albo > konserwę rybną, to przez ułamek sekundy widzisz tam Agnieszkę z Poznania?;))) swoją drogą - ciekawe jak ona wygląda? re_ne tak zachwycał się jej powabem, fantazjując na jej temat nawet u boku swej żony, ale szczegółów zdaje się nie podał - jak się ubieram jaki ma kolor oczu etc., no i czy nosi stringi (bo to jest teraz bardzo ważne) - trudno więc zobaczyć w puszce z paprykarzem (bo czy chodzi ona regularnie na solarium?) Agnieszkę z Poznania tak jak re_ne widzi ją w niemal każdym mailu czy poście chłop oszalał z namiętności! może przydałby mu się napar z senesu i krople bromowe? Odpowiedz Link Zgłoś
truce eureka!!!!! 11.06.03, 11:04 fnoll napisał: > > swoją drogą - ciekawe jak ona wygląda? re_ne tak zachwycał się jej powabem, > fantazjując na jej temat nawet u boku swej żony, ale szczegółów zdaje się nie > podał - jak się ubieram helołłłłłłłłłłł!!!! ???????? to Fnoll jest Agnieszką z Pe!!!!!!! :)))))))))))))) jaki ma kolor oczu etc., no i czy nosi stringi (bo to > jest teraz bardzo ważne) - trudno więc zobaczyć w puszce z paprykarzem (bo czy > chodzi ona regularnie na solarium?) Agnieszkę z Poznania tak jak re_ne widzi ją > > w niemal każdym mailu czy poście > > chłop oszalał z namiętności! > > może przydałby mu się napar z senesu i krople bromowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: eureka!!!!! IP: *.d1.club-internet.fr 11.06.03, 12:46 >tylko mi nie mow ze cie to dziwi !!! > > helołłłłłłłłłłł!!!! > ???????? to Fnoll jest Agnieszką z Pe!!!!!!! :)))))))))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
truce no heloł???!!! 11.06.03, 13:32 Gość portalu: Malwina napisał(a): > >tylko mi nie mow ze cie to dziwi !!! no wlasnie dziwi :( choć, w sumie, w paranoiczne stany popadał w kwestii re_ne... ech! co za zycie! w necie nie odgadniecie, co sie ludziom we łbach plecie! procz paranoi reszta rojąca mu sie w glowie fnolla byla dotychczas bardzo okej: ( > > > > helołłłłłłłłłłł!!!! > > ???????? to Fnoll jest Agnieszką z Pe!!!!!!! :)))))))))))))) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
zet1 Re: no heloł???!!! 11.06.03, 13:52 Na pewno wszystko z Fnollem było ok? A kto chciał sobie gazy wtłoczyć odwrotną stroną?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: no heloł???!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 13:56 i w oczodół sobie dmuchnąć? ;))) zet1 napisał: > Na pewno wszystko z Fnollem było ok? > A kto chciał sobie gazy wtłoczyć odwrotną stroną?? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: no heloł???!!! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 11.06.03, 14:17 nie macie racji nie wierzac mi jestem z poznania mam tam abonament (rodzice placa) wiec jak chce to pisze z adresu pl to ja jestem agnieszka ! ( jakbym wam powiedziala jakie propozycje dostalam od rene to by wam oko zbielalo , no ale nie moge, niestety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zet1 Re: no heloł???!!! 11.06.03, 14:20 Hm. Tak jak Cię lubię, tak Ci nie wierzę Nie będę udawał, że to ja jestem A. z P. bo nawet wyretuszowane zdjęcie powaliłoby Re_ne na kolana... Ale ciekaw jestem jak Fnoll to zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: no heloł???!!! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 11.06.03, 14:24 buuu jak mnie lubisz to mi wierz > Hm. Tak jak Cię lubię, tak Ci nie wierzę > Nie będę udawał, że to ja jestem A. z P. > bo nawet wyretuszowane zdjęcie powaliłoby Re_ne na kolana... > Ale ciekaw jestem jak Fnoll to zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
zet1 Re: no heloł???!!! 11.06.03, 14:45 Jak bym Ci uwierzył, to musiałbym Cię znielubić i inni też. Bo to wtedy na Ciebie padłoby podejrzenie, że to przez Ciebie forum zajmowało się tylko Re_ne i jego urazonym ego... A tego chyba nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: no heloł???!!! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 11.06.03, 15:01 jak zwykle wina kobiet a nie wrazliwego ego renego rannego !!! jestem oburzona Malwina PS. ja nie pisze zeby mnie lubili lecz pisze bo ja lubie :-) > Jak bym Ci uwierzył, to musiałbym Cię znielubić i inni też. > Bo to wtedy na Ciebie padłoby podejrzenie, że to przez Ciebie > forum zajmowało się tylko Re_ne i jego urazonym ego... > A tego chyba nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zet1 Re: no heloł???!!! 11.06.03, 15:21 Gość portalu: Malwina napisał(a): > jak zwykle wina kobiet nie czuj sie od razu winna... > a nie wrazliwego ego renego rannego !!! a co do ego renego to .... chyba nie ma tu drugiego takiego > jestem oburzona żona? Obu, kogo ich? Re_ne i Fnolla? > Malwina > > PS. ja nie pisze zeby mnie lubili lecz pisze bo ja lubie :-) To takie egoistyczne, ale sam tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: no heloł???!!! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 11.06.03, 15:27 wole czuc sie winna niz piwna ale nacja ! dziala na nia inspiracja nie odpisuj : racja w tym wypadku lepsza stacja (stop) :-) jak zwykle wina kobiet > > nie czuj sie od razu winna... > > > a nie wrazliwego ego renego rannego !!! > > a co do ego renego to .... chyba nie ma tu drugiego takiego > > > jestem oburzona > > żona? Obu, kogo ich? Re_ne i Fnolla? > > > Malwina > > > > PS. ja nie pisze zeby mnie lubili lecz pisze bo ja lubie :-) > > To takie egoistyczne, > ale sam tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Matrix Was ma;) IP: *.crowley.pl 11.06.03, 17:14 ... i dlatego nie widzicie, że Re-ne to Agnieszka z Poznania. A oprócz tego jest w niej szalenie zakochany, spać nie może, wysyła listy z pogrózkami, dzwoni bez przerwy i gwałci w parku;) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ Re: no heloł???!!! 11.06.03, 22:20 zet1 napisał: > Na pewno wszystko z Fnollem było ok? > A kto chciał sobie gazy wtłoczyć odwrotną stroną?? > :) Nie sobie, tylko komuś...chyba... albo mi się podziuliło... ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ja pierdziule ludzie...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 19:54 :) Odpowiedz Link Zgłoś