absurd 16.06.03, 01:30 Zaczyna się od niewinnego e-maila, o przepraszam, listu ;) Potem jest drugi, trzeci... Za którymś tam pojawia się oczekiwanie na choćby jedno słowo. Przecież to nie ma sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: Czekanie 16.06.03, 01:43 jak to nie ma sensu? a seruduszko nie pika mocniej gdy sie cos w skrzynce pojawi? dobre dla krazenia chocby nawet ;) absurd napisał: > Zaczyna się od niewinnego e-maila, o przepraszam, listu ;) Potem jest drugi, > trzeci... Za którymś tam pojawia się oczekiwanie na choćby jedno słowo. > Przecież to nie ma sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Czekanie 16.06.03, 01:46 cossa, kiedy ja mam krążenie idealne w sam raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Czekanie 16.06.03, 01:51 e tam, dobry masazyk nigdy nie zaszkodzi ;) a czekanie to chyba urok zycia to czasem bywa najpiekniejsze ;) a zalujesz, ze czekasz?;) cossa absurd napisał: > cossa, > kiedy ja mam krążenie idealne w sam raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ally Re: Czekanie IP: *.brpd.gov.pl / 192.168.25.* 03.07.03, 12:25 Czekanie, czekanie. Ja musze ciągle czekać: mój facet jest ciągle poza miastem (nie jest marynarzem, ani kierowcą ciężarówki;)), a ja mogę tylko czekac na Jego powrót. Kiedy słyszę czasownik "czekać" dostaję gęsiej skórki... a Jego słowa, że kiedyś, w bliżej nieokreślonej przyszłości wynagrodzi mi każdą chwilę, którą spędziłam czekając na Niego... prowadzą znowu do czekania na to, kiedy się to stanie. TAK, CZEKAM i CZEKAM. Bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Czekanie 16.06.03, 01:48 Nie ma sensu?... Mooooże. Ale jakie przyjemne :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Czekanie 16.06.03, 02:14 Nie ma? Nie szkodzi, w takim razie lubie ( takie) zachowania bez sensu. Dorzuce jeszcze jedno, swoje wlasne, jak pisanie maila, o, przepraszam listu, o 2 nad ranem, zamiast spac z sensem:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Czekanie 16.06.03, 08:58 Dzień dobry Tea :))) No tak, czasem sens jest głęboko ukryty i objawia się nagle i niespodziewanie :))))) Jaki przyjemny dziś dzień :))) Wiem, wiem, ale weź pod uwagę, że wariat też człowiek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Czekanie 16.06.03, 11:48 "Jedynie ludzie o zdrowych zmyslach wariuja":) Witaj, Absurdzie:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Czekaj na mnie 16.06.03, 11:50 Jak juz dotre do ciebie,dam ci orgazma.Lubisz lody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Czekanie IP: *.stacje.agora.pl 16.06.03, 11:55 Faktycznie bez sensu - zaczna sie uzależnienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czekanie 16.06.03, 11:59 Poczekaj na mnie w krzakach.Wynagrodze cie lodem kika.Lubisz ze smietana? Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Czekanie 16.06.03, 12:03 Komandos, powinienes zmienic nick na Przelotka, pasowaloby do Ciebie tez slowo Okamgnienie, gdyby nie bylo takie ladne:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czekanie 16.06.03, 12:06 Przelotka mam w nizszych partiach ciala.Ten to dopiero przelata.Uwierz mi.I miej sie na bacznosci.Przelatuje wszystko co rusza sie.A ty ruszasz sie? Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time tibi et igni 18.06.03, 13:43 Accidit in puncto, quod non speratur in anno. Tea Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: tibi et igni 18.06.03, 17:51 Nie dziala poczta gazety, podaje druga reke, zainteresowanym:) Tea creations@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: tibi et igni IP: iB.rudanet.com:* 18.06.03, 18:31 tea_time napisała: > Accidit in puncto, quod non speratur in anno. gutta cavat lapidem, non vi sed saepe cadendo ) /quercus - ignis fatuus/) Odpowiedz Link Zgłoś