lallka 25.06.03, 12:37 czekac, nie czekac, czekac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: ale raczej wyszlo inaczej IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 12:39 lallka napisała: > czekac, nie czekac, czekac? Na co? Odpowiedz Link Zgłoś
szewczyk_dratewka Czekać bo warto 25.06.03, 12:53 lallka napisała: > czekac, nie czekac, czekac? warto czekać, oj warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) a na co czekasz, ze tak warto? IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.06.03, 13:05 szewczyk_dratewka napisał: > warto czekać, oj warto... Odpowiedz Link Zgłoś
szewczyk_dratewka Re: a na co czekasz, ze tak warto? 25.06.03, 13:35 Gość portalu: meee:) napisał(a): > szewczyk_dratewka napisał: > > > warto czekać, oj warto... na to co przyniesie nowy dzien na spełnienie marzeń na ciepły usmiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) :) IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.06.03, 13:38 szewczyk_dratewka napisał: > > szewczyk_dratewka napisał: > na ciepły usmiech :) okejas bananas! no to Ci taki prawdziwy, ciepły, kozi przesyłam :) warto było czekać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) re:))) IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.06.03, 13:47 szewczyk_dratewka napisał: > pewnie że tak :) a koza na to: 'bzzzzzzz' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szewczyk_dratewka Re: re:))) 25.06.03, 17:11 Gość portalu: meee:) napisał(a): > > > a koza na to: 'bzzzzzzz' ;) a szewczyk na to hauuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: re:))) IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.06.03, 17:12 szewczyk_dratewka napisał: > Gość portalu: meee:) napisał(a): > > > > > > a koza na to: 'bzzzzzzz' ;) > > a szewczyk na to hauuuu :) dziecko reklam sie naoglądało ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szewczyk_dratewka Re: re:))) 25.06.03, 17:14 Gość portalu: meee:) napisał(a): > dziecko reklam sie naoglądało ;))) czasami oglądam reklamy, ale i bajeczki sprzed lat... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Zaczekaj na mnie 25.06.03, 13:12 Dam ci walonki i sie walniesz.Zamortyzuja walenie? Odpowiedz Link Zgłoś
szewczyk_dratewka Re: Zaczekaj na mnie 25.06.03, 13:37 komandos57 napisał: > Dam ci walonki i sie walniesz.Zamortyzuja walenie? no to dawaj. moge cie walnąć. jeśli tego potrzebujesz i to ci pomoze to moge cie walnąć nawet tymi twoimi walonkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: Zaczekaj na mnie IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.06.03, 13:39 szewczyk_dratewka napisał: > komandos57 napisał: > > > Dam ci walonki i sie walniesz.Zamortyzuja walenie? > > no to dawaj. moge cie walnąć. jeśli tego potrzebujesz i to ci pomoze to moge > cie walnąć nawet tymi twoimi walonkami czyżby komandos był jakoby nowy smok kanadyjski tylko że? jak go Szewczyk trzaśnie, to może straci Komandos ten jad, co go zżera? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 szewczyku 25.06.03, 13:43 Dobrze ze masz dratwe.Przyszyj sobie implanta palanta i dam ci prawo do waloniow.Mam do ciebie pytanie.Kapales sie kiedykolwiek w oceanie? Odpowiedz Link Zgłoś
szewczyk_dratewka komando-siku 25.06.03, 13:52 komandos57 napisał: > Dobrze ze masz dratwe.Przyszyj sobie implanta palanta i dam ci prawo do > waloniow.Mam do ciebie pytanie.Kapales sie kiedykolwiek w oceanie? spoko, przysyłaj implanta. a walonki zostawię tobie, to w końcu twój atrybut. a na podróż statkiem oceanicznym dam sie zaprosić, a dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Szewczyku moge ci zrobic siku. 25.06.03, 14:16 Jak juz cie zabiore na ocean,naucze cie plywac.Wyrzuce cie za burte.Rekiny cie nie zezra.Beda myslaly ze jestes wielorybim gownem. Odpowiedz Link Zgłoś
lallka Re: ale raczej wyszlo inaczej 25.06.03, 18:21 lallka napisała: > czekac, nie czekac, czekac? czekac Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ale raczej wyszlo inaczej 25.06.03, 19:50 a czy chodzi o czekanie dla czekania, czy moze cos w miedzyczasie mozna robic? bo jesli mozna mimo wszystko isc do przodu to mysle, ze warto czekac. sztuka dla sztuki moze i ma swoich zwolennikow, ale jest taka niepraktyczna :) lallka, ile masz lat? cossa lallka napisała: > czekac, nie czekac, czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
kolop Re: ale raczej wyszlo inaczej 25.06.03, 22:39 Ja nie czekam ja dzialam. Cos trzeba robic zeby sie nie zaczekac. A czekac mozna w miedzy czasie jak sie nic nie robi. Albo jak sie czeka. Wtedy mozna poczekac. Chyba ze sie nie che czekac to trzeba cos zrobic, cos robic. Zeby nie czekac. Proste jak drut. :) kolczasty. i temat jest jakis dziwny. Bo na co/kogo/gdzie a moze czy w ogole warto czekac? Nie wiem. Bo nie wiem o co chodzi. Chyba ze o to chodzi albo nie chodzi? Chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lallka Re: ale raczej wyszlo inaczej 26.06.03, 01:40 kolop napisał: > Ja nie czekam ja dzialam. > Cos trzeba robic zeby sie nie zaczekac. A czekac mozna w miedzy czasie jak sie > nic nie robi. Albo jak sie czeka. Wtedy mozna poczekac. Chyba ze sie nie che > czekac to trzeba cos zrobic, cos robic. Zeby nie czekac. > Proste jak drut. :) kolczasty. > i temat jest jakis dziwny. Bo na co/kogo/gdzie a moze czy w ogole warto czekac? > Nie wiem. Bo nie wiem o co chodzi. Chyba ze o to chodzi albo nie chodzi? Chodzi > ? chodzi. a reszty nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolop Lalko..... 26.06.03, 08:23 lallka napisała: > kolop napisał: > > > Ja nie czekam ja dzialam. > > Cos trzeba robic zeby sie nie zaczekac. A czekac mozna w miedzy czasie jak > > sie > > nic nie robi. Albo jak sie czeka. Wtedy mozna poczekac. Chyba ze sie nie c > he > > czekac to trzeba cos zrobic, cos robic. Zeby nie czekac. > > Proste jak drut. :) kolczasty. > > i temat jest jakis dziwny. Bo na co/kogo/gdzie a moze czy w ogole warto > czekac? > > Nie wiem. Bo nie wiem o co chodzi. Chyba ze o to chodzi albo nie chodzi? > Chodzi > > ? > chodzi. a reszty nie rozumiem. Jak o to chodzi zeby nic nie zrozumiec z tego twojego tematu postu to ja juz tu nie zagladam. Temat intrygujacy ale wyjasniony i zamkniety dla mnie, bo sama wyjasnilas o co tu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lallka Re: Lalko..... 26.06.03, 10:47 lallka napisała: > a twoj post byl bardzo jasny. o to co mialam na mysli: czy czekac na kogos, na kogo czekalam zanim znalazlam sie na tym forum. haha czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolop Re: Lalko..... 26.06.03, 23:27 ktory post byl nie jasny dla Ciebie? Ten?: Ja nie czekam ja dzialam. Cos trzeba robic zeby sie nie zaczekac. A czekac mozna w miedzy czasie jak sie nic nie robi. Albo jak sie czeka. Wtedy mozna poczekac. Chyba ze sie nie che czekac to trzeba cos zrobic, cos robic. Zeby nie czekac. Proste jak drut. :) kolczasty. i temat jest jakis dziwny. Bo na co/kogo/gdzie a moze czy w ogole warto czekac? Nie wiem. Bo nie wiem o co chodzi. Chyba ze o to chodzi albo nie chodzi? Chodzi? Bo to mialo byc tak proste jak twoje pytanie: "Czekac czy nie czekac". A w ostatnich zdaniach: "Bo na co/kogo/gdzie a moze czy w ogole warto czekac? Nie wiem. Bo nie wiem o co chodzi. Chyba ze o to chodzi albo nie chodzi? Chodzi?" - swojego postu napisalem kolo zamkniete. Cos na wzor twojego oryginalnego postu. :P zabawa slowami to fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: ale raczej wyszlo inaczej IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.06.03, 23:14 Walczyc, po co czekac? ryb Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ale raczej wyszlo inaczej 26.06.03, 01:56 Nigdy sie tego nie dowiem - bo nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolop czy czekac na kogos, na kogo czekalam zanim znalaz 26.06.03, 23:30 lallka napisała: > czekac, nie czekac, czekac? czy czekac na kogos, na kogo czekalam zanim znalazlam sie na tym forum. To dopowiedz Lalki na sens oryginalnego postu. Odpowiedz Link Zgłoś