Gość: Bau Rivage IP: *.toya.net.pl 01.07.03, 17:57 Juz sie na nim nie udzielasz, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.unl.edu 01.07.03, 18:42 Gość portalu: Bau Rivage napisał(a): > Juz sie na nim nie udzielasz, szkoda. Moja ? Z kilkoma uzytkownikami przeszedlem na priva, kilku ucieklem przed linczem. Co jeszcze chcesz wiedziec ? Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bau Rivage Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.toya.net.pl 01.07.03, 19:50 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: Bau Rivage napisał(a): > > > Juz sie na nim nie udzielasz, szkoda. > > Moja ? Z kilkoma uzytkownikami przeszedlem na priva, kilku ucieklem przed > linczem. Co jeszcze chcesz wiedziec Chyba nic nie chce wiedziec, bo wszystko chyba wiem. Wiem jaki masz stosunek do homo, wiem jak jestes przywiazany do swojego psa i ze cwiczysz joge. To, ze uwazasz homoseksualizm za dewiacje, mnie biseksualnego czlowieka nie zraza. Uwazam, ze jestes fajnym gosciem, hmmm...i w sytuacji sam na sam bym Cie przekierunkowal, moze nie o 180 stopni ale o 90- to juz by byl sukces:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.unl.edu 01.07.03, 20:02 Gość portalu: Bau Rivage napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: Bau Rivage napisał(a): > > > > > Juz sie na nim nie udzielasz, szkoda. > > > > Moja ? Z kilkoma uzytkownikami przeszedlem na priva, kilku ucieklem przed > > > linczem. Co jeszcze chcesz wiedziec > Chyba nic nie chce wiedziec, bo wszystko chyba wiem. Wiem jaki masz stosunek > do homo, wiem jak jestes przywiazany do swojego psa i ze cwiczysz joge. To, ze > uwazasz homoseksualizm za dewiacje, mnie biseksualnego czlowieka nie zraza. > Uwazam, ze jestes fajnym gosciem, hmmm...i w sytuacji sam na sam bym Cie > przekierunkowal, moze nie o 180 stopni ale o 90- to juz by byl sukces:) Sluchaj tajemniczy gosciu. Co to ma za znaczenie czy dalbym sie wygiac o 90 gradusow czy o 180 ? Ja sie przekrecilem kilka razy o 360 stopni ciagle bedac takim samym jako rezultat. Historia i wszystko zreszta zatacza kregi. Pisalem juz o tym ze umysl pracuje "w linii prostej", swiadomosc ma tendencje do zakrzywiania sie i calowania nas w dupe. Masz jakis inny temat, ktory chcialbys ze mna poruszyc, czy tylko radio, szampan i czacza ? Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.fbx.proxad.net 01.07.03, 20:56 co za balwan z tego imagine... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.unl.edu 01.07.03, 21:21 Gość portalu: lola napisał(a): > co za balwan z tego imagine... to znowu ty kotku ? oh, tak mi milo, ze znajdujesz droge do mego serduszka. caluski, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.fbx.proxad.net 01.07.03, 22:27 nie lubie kotkow, ale skoro juz tak mnie milo nazywasz to moze jakos przebole, choc nie wiem czy warto... ja tam wodzow roznych nie lubie a szczegolnie tych pseudo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.unl.edu 01.07.03, 22:48 Gość portalu: lola napisał(a): > nie lubie kotkow, ale skoro juz tak mnie milo nazywasz to moze jakos przebole, > choc nie wiem czy warto... ja tam wodzow roznych nie lubie a szczegolnie tych > pseudo... lola, pisze sie Wodzow. Szacunku nie nauczyli w powszechniaku, hihihihihi. Powiem Ci w zaufaniu. Lubie Cie ... kiciusiu. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.fbx.proxad.net 02.07.03, 18:45 ty imaginaire chyba przez duze 'w' nie mozesz byc... sorry, ale przywileje to nie dla ludu... moze w przyszlym wcieleniu, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.unl.edu 02.07.03, 19:49 Gość portalu: lola napisał(a): > ty imaginaire chyba przez duze 'w' nie mozesz byc... sorry, ale przywileje to > nie dla ludu... moze w przyszlym wcieleniu, kto wie... odtomahawkuj sie biala kobieto, hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.fbx.proxad.net 02.07.03, 20:42 myslalam ze na wiecej cie bedzie stac... ale nie, no bo czego tu oczekiwac od szarego bezmozgowca ( wodza?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.unl.edu 02.07.03, 21:50 Gość portalu: lola napisał(a): > myslalam ze na wiecej cie bedzie stac... ale nie, no bo czego tu oczekiwac od > szarego bezmozgowca ( wodza?) jak Kuba Bogu ... czego ty oczekiwalas ode mnie ? do ciebie to WIECEJ i tak by nie trafilo. jak ci tak na tym zalezy, by znalezc cos wiecej napisanego przeze mnie, to znajdz moje watki i ruszaj w poszukiwanie siebie samej. myslisz ze ja zawsze mam ochote na dusze, bogow, inne wymiary, smierc, przezycie, medytacje, pustka, wszechswiat ? juz mnie to znudzilo. teraz chce mi sie byc wodzem i juz. pa, kotku. Imek Twoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.fbx.proxad.net 03.07.03, 19:42 ty jestes niezle porypany... no i chyba sie nudzisz... az wstyd ze ty po polsku mowisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.unl.edu 03.07.03, 19:51 Gość portalu: lola napisał(a): > ty jestes niezle porypany... no i chyba sie nudzisz... az wstyd ze ty po > polsku mowisz... nie rozumiem co ma polski do tego. poczytaj witolda . to jest dopiero polszczyzna. i tak mnie lubisz, nie myle sie ? Imek. (to tak dla dobrych znajomych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bau Rivage Re: Imagine, jak tam Twoja depresja IP: *.toya.net.pl 01.07.03, 22:51 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: Bau Rivage napisał(a): > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bau Rivage napisał(a): > > > > > > > Juz sie na nim nie udzielasz, szkoda. > > > > > > Moja ? Z kilkoma uzytkownikami przeszedlem na priva, kilku ucieklem > przed > > > > > linczem. Co jeszcze chcesz wiedziec > > Chyba nic nie chce wiedziec, bo wszystko chyba wiem. Wiem jaki masz stosun > ek > > do homo, wiem jak jestes przywiazany do swojego psa i ze cwiczysz joge. To > , > ze > > uwazasz homoseksualizm za dewiacje, mnie biseksualnego czlowieka nie zraza > . > > Uwazam, ze jestes fajnym gosciem, hmmm...i w sytuacji sam na sam bym Cie > > przekierunkowal, moze nie o 180 stopni ale o 90- to juz by byl sukces:) > > Sluchaj tajemniczy gosciu. Co to ma za znaczenie czy dalbym sie wygiac o 90 > gradusow czy o 180 ? Ja sie przekrecilem kilka razy o 360 stopni ciagle bedac > takim samym jako rezultat. Historia i wszystko zreszta zatacza kregi. Pisalem > juz o tym ze umysl pracuje "w linii prostej", swiadomosc ma tendencje do > zakrzywiania sie i calowania nas w dupe. Masz jakis inny temat, ktory chcialbys > > ze mna poruszyc, czy tylko radio, szampan i czacza ? > Pozdr, Imagine. nie, radio szampon i czacza to dla mnie za malo. umysl nie pracuje lini prostej, to znaczy nie u wszystkich, u mnie czasami dochodzi do przeklaman, ktore sa o de mnie niezalezne. Odpowiedz Link Zgłoś