06.08.03, 19:56
przyznaje wobec calego romantycznego i wybitnie duchowego, kobiecego gremium:
uwielbiam ogladac sie za babkami, uwielbiam patrzec na zdrowe, sprezyste,
podskakujace posladki i sprezyste cycki :), to po prostu czysta przyjemnosc i
radosc dla oczu faceta, mmmmm opalone, zgrabne i gladkie nogi to jest to!
a najlepszym prezentem sa wlasciwe proporcje calosci, seksownie i z gracja
poruszajace sie chodnikiem, i naprawde wole to niz dekadenckie lkania pod
balkonem julii
ave laski ;)
Obserwuj wątek
    • kvinna Re: laski (temat jest dobry, uroczo dwuznaczny) 07.08.03, 11:27
      przyznaję się publicznie i bez zahamowań, że gdy mam nastrój, uwielbiam
      patrzeć (na ulicy) z rozbawieniem w strategiczne miejsce Mężczyzny (zauważ:
      szacunek :) uwielbiam sformułowanie, że komuś "pękają sznurowadła" (czy masz
      tak, gdy na nas patrzysz? :) uwielbiam, gdy mężczyzna zauważa mój wzrok i
      niespokojnie zaczyna się wiercić. zwykle okrutnie i z premedytacją wybieram
      sobie za cel kogoś zapiętego po szyję, nieznośnie skrępowanego ubraniem - taki
      padnie najszybciej :):) pogodnie obserwuję, jak nieszczęśnik przebiera nogami i
      nie wie, gdzie ma się schować :) uwaga: lubię mężczyzn :) pozdrawiam.
      • Gość: stary Re: czy kvinna = kobieta? IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 07.08.03, 12:37
        kvinna napisała:

> przyznaję się publicznie i bez zahamowań, że gdy mam nastrój, uwielbiam
        > patrzeć (na ulicy) z rozbawieniem w strategiczne miejsce Mężczyzny (zauważ:
        > szacunek :) uwielbiam sformułowanie, że komuś "pękają sznurowadła" (czy masz
        > tak, gdy na nas patrzysz? :) uwielbiam, gdy mężczyzna zauważa mój wzrok i
        > niespokojnie zaczyna się wiercić. zwykle okrutnie i z premedytacją wybieram
        > sobie za cel kogoś zapiętego po szyję, nieznośnie skrępowanego ubraniem -
        taki
        > padnie najszybciej :):) pogodnie obserwuję, jak nieszczęśnik przebiera nogami
        i
        > nie wie, gdzie ma się schować :) uwaga: lubię mężczyzn :) pozdrawiam.

Ach, jak ja to lubię:o)))
        • kvinna po szwedzku 07.08.03, 12:40
          Perskie oko do starego :)

I nic a nic nie rajcują mnie pośladki. Wolę to z przodu :)
          • Gość: stary Re: po szwedzku IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 07.08.03, 13:24
            kvinna napisała:

> Perskie oko do starego :)
            >
            > I nic a nic nie rajcują mnie pośladki. Wolę to z przodu :)

Hej:)D (tak mi się zdawało, że po skandynawsku. Po duńsku chyba pige)

Słusznie! Przecież z tyłu nie ma "sznurowadeł". Pozdrowienia figlarko:)))
            • kvinna można zabawiać się i tak 07.08.03, 13:35
              wyobrażając sobie, co dany Mężczyzna ma pod spodem :) Skoro moim przykładem
              jest tzw. biały kołnierzyk :) (najśmieszniejsi :), to po cichutku myślę, że na
              pewno nosi wdzięczne GACIE W KACZUSZKI :):):)
              • Gość: stary Re: można zabawiać się i tak IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 07.08.03, 13:40
                kvinna napisała:

> wyobrażając sobie, co dany Mężczyzna ma pod spodem :) Skoro moim przykładem
                > jest tzw. biały kołnierzyk :) (najśmieszniejsi :), to po cichutku myślę, że
                na
                > pewno nosi wdzięczne GACIE W KACZUSZKI :):):)

:-DDD
                białych kołnierzków nie używam(niebieskich zresztą też) a więc i KALESON NIE
                NASZAM:)
                • kvinna Re: można zabawiać się i tak 07.08.03, 13:49
                  A wiesz, kto to jest biały kołnierzyk? :) Np. finansiści :) Kalesonki odwieś,
                  za ciepło :) To trochę tak, jak z wyobrażaniem sobie, co
                  lektor/prezenter "Wiadomości" ma od dołu, tzn. ta część, która nie jest
                  widoczna na wizji :) Może np. kalosze, bo właśnie padało, gdy...itd. :) Albo
                  tenisowe gacie, bo tak sobie, wpadł przeczytać (nie chcę nikogo obrazić,
                  wygłupiam się) z promptera, wracając z meczu :):)
                  • Gość: stary Re: można zabawiać się i tak IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 07.08.03, 13:54
                    kvinna napisała:

> A wiesz, kto to jest biały kołnierzyk? :) Np. finansiści :) Kalesonki
                    odwieś,
                    > za ciepło :) To trochę tak, jak z wyobrażaniem sobie, co
                    > lektor/prezenter "Wiadomości" ma od dołu, tzn. ta część, która nie jest
                    > widoczna na wizji :) Może np. kalosze, bo właśnie padało, gdy...itd. :) Albo
                    > tenisowe gacie, bo tak sobie, wpadł przeczytać (nie chcę nikogo obrazić,
                    > wygłupiam się) z promptera, wracając z meczu :):)

Wiem co to biały kołnierzyk (dlatego wspomniałem i o niebieskich). Masz rację
                    to fajna zabawa pozdrowienia:)
                    Ps Muszę wyjść i odcedzić psa, bo mnie zaczyna kopać
                    • kvinna Re: można zabawiać się i tak 07.08.03, 13:57
                      ODCEDŹ PSA, masz rację, szkoda zwierzaka :) Lubię psy. A jaka rasa? Czy
                      łyżew? :) Pozdrawiam :)
                      • Gość: stary Re: można zabawiać się i tak IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 07.08.03, 14:05
                        kvinna napisała:

> ODCEDŹ PSA, masz rację, szkoda zwierzaka :) Lubię psy. A jaka rasa? Czy
                        > łyżew? :) Pozdrawiam :)

Nie, nie łyżew ani sweter, ani nawet jajnik. Malutki, ale ma w sobie chyba 11
                        różnych raz. I bardzo kochana (to jest sunia:))

• fnoll Re: laski 07.08.03, 12:00
      gdzieś pisali ostatnio "że amerykański naukowcy odkryli..." iż oglądanie się za
      laskami sprzyja zdrowiu, bo stan lekkiego pobudzenia w który wprawia kształtna
      pupa czy ledwo skryta pierś dobrze robi na serce i nerwy

można się zatem spodziewać, że starsi panowie zażywający w parku kobiecych
      wdzięków, jak dotąd całkiem spontanicznie, niebawem będą to robić na receptę
      • kvinna Re: laski 07.08.03, 12:10
        A znasz dowcip o francuskich, angielskich i polskich "starszakach"? :) Puenta
        jest taka, że i bez recepty robią tak, jak piszesz, wyłącznie Francuzi :)
        Anglik wybiera się wtedy na ryby. Stereotypy :)
    • Gość: ru486 Re: laski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 13:09
      Wiedz, ze wiekszosci przypadkow ulegasz odziezowej iluzji sprawiajacej, ze
      pomarszczone, obwisle i malo sprezyste czesci ciala jakie wymieniles staja sie
      jedrne, bujne i ksztaltne.Wybierz sie na plaze nudystow a Twoje podniecenie
      przeminie.
      • sdfsfdsf Re: laski 07.08.03, 13:26
        alez ja bardzo lubie ulegac wszelkim iluzjom, w dodatku mam bardzo bujna
        wyobraznie ;)
        p.s. nadal wierze w swietego mikolaja
      • Gość: stary Re: laski IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 07.08.03, 13:28
        Gość portalu: ru486 napisał(a):

> Wiedz, ze wiekszosci przypadkow ulegasz odziezowej iluzji sprawiajacej, ze
        > pomarszczone, obwisle i malo sprezyste czesci ciala jakie wymieniles staja
        sie
        > jedrne, bujne i ksztaltne.Wybierz sie na plaze nudystow a Twoje podniecenie
        > przeminie.

On nie mówi, że go to podnieca, tylko, że to uwielbia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka