Gość: roseanne IP: *.sympatico.ca 21.12.01, 20:55 ludzie sie zegnaja, ja przekraczam nastepny krzyzyk swieta ida, ucieszmy sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariposa Re: joj, jak tu dzis smutno 21.12.01, 21:45 przynajmniej masz fajny znak zodiaku ;-)) happy birthday!!!1 ps. mozemy wpasc na urodzinowa kolacje? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi aa-a kotki dwa!!! :))) IP: *.cm-upc.chello.se 21.12.01, 22:22 Zycie jest piekne, gasienica kolorowa, sypie snieg Prosze mi sie nie smucic Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: joj, jak tu dzis smutno 22.12.01, 04:34 Dziewczyny, jestescie wspaniale!!!! Zachowalam sie jak ostatni gumofilc i nie odpisalam wczesniej, ale mialam juz wczesniej zarezerwowany "Quality time"- wlasnie wrocilam z teatru. A moze by tak nowy watek, o wyzszosci teatru nad kinem? ;)) A co do kolacji ,to jak najbardziej. Urodziny mam w Wigilie, wiec papu napewno nie zabraknie. pozdrawiam cieplutko, choc sniegu wciaz nie ma :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi jasne, ze nie spie IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 04:44 Co w teatrze? Tez chcialabym... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: jasne, ze nie spie 22.12.01, 05:03 teatr fajna rzecz, zwlaszcza jak nie trzeba za to placic. Tu ceny biletow sa horendalne- moja opinia (moze inni uwazaja inaczej). Jeszcze tylko bym chciala do porzadnej filharmonii. Oj, pora chuba spac, aaa kotki dwa, no moze cztery :) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś