angery 16.01.08, 20:52 kobietą,piękną,elegancką,za ktorą oglądają się mężczyżni,o którą walczą,byc takim obiektem pożądania nie tylko fizycznego. Takie mysli mnie nachodzą czasami,chyba to jest nienormalne u faceta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris_38 Re: chciałbym być 16.01.08, 21:00 to typowe dla faceta i brzydkiej kobiety nie jest fajnie być przedmiotem pożądania szczególnie ze ciebie te osoby nie kręcą które ty kręcisz nie jest fajnie być przedmiotem pożądania obiektów które TY nie postrzegasz erotycznie wyobraź kobei ze pożądają cię kobiety które ci sie nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 21:08 wiem,że musiałbym się opędzać od koszmarnych kobiet,co zajęłoby mi trochę czasu,albo grymasów,ludzie są męczący. wchodzę sobie gdzieś,a tu oczy wszystkich na mnie i och,ah,no,no, a ja przechodzę jakby nigdy nic,tu uśmiech nr 4, tu ruch głową. kiedy patrzę na siebie,to nie uważam,że jestem jakimś koszmarem, ale i też nie jestem olśniewający. Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: chciałbym być 16.01.08, 21:05 Po co?Jak byś to wykorzystał?Bo sam fakt nie odmienia losu. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 21:10 to przyjemność móglbym uwodzić mężczyzn,dotykać ich jakiego losu ? Odpowiedz Link Zgłoś
guest.pl Re: chciałbym być 16.01.08, 21:15 tylko bardzo dużego biustu nie polecam duże obciążenie dla kręgosłupa i gwiżdżą na ciebie wszystkie pijaczki stojące pod sklepem. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 21:17 duży biust przeszkadza w ruchach,poza tym jest tandetny Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: chciałbym być 16.01.08, 21:30 Na ten swój "los dotknięty",są okropnie alergiczni,awanturują się chyba bardziej niż kobiety,bo te mają większe poczucie winy i bardziej się wstydzą.A faceci-mnie?!za co?!ta zniewaga,krwi wymaga! Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 21:32 nie rozumiem o co chodzi z tym losem i dotknięciem Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 16.01.08, 21:37 Nie ma czego załowac. Tak jak pisała Solaris, musisz się oganiac od tych, których nie chcesz, a to jest męczące. Może Cię wybrac jakiś drań, tylko dlatego, że jesteś piękna/y, a ty w zachwytach nad sobą nawet nie zauważysz jego draństwa (co było moim losem). Co do spojrzeń, to czasem się zastanawiasz, czy nie masz plamy na spódnicy albo krzywo założonwj czapki, że się tak gapią. Ech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 21:41 wiesz,pewnych rzeczy nie da się niezauważyć,przynajmniej mnie nidy nie traktowałem spojrzeń innych osób jako nagannych,albo zdu- mionych nieprzyjemnie moim wyglądem Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 16.01.08, 22:53 angery napisał: > wiesz,pewnych rzeczy nie da się niezauważyć,przynajmniej mnie > nidy nie traktowałem spojrzeń innych osób jako nagannych,albo zdu- > mionych nieprzyjemnie moim wyglądem No masz rację, to tak nie do końca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 21:38 zastanowiłem się,wydaje mi się,że jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: chciałbym być 16.01.08, 22:27 Nie wiem czy tu będę,ale ucieszył by mnie tak za miesiąc twój nowy wątek-Chyba jestem w ciąży ,co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 23:01 więc najpierw poczułem,że piersi długo są większe i to nie mija,po- tem,że miesiączka się spóżnia i teraz nie moge spać,myslę,że to mo- że byc ciąża,jak myslisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: chciałbym być 16.01.08, 23:08 Masz szczęście,jeszcze bywa urojona,to z tych pragnień. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 23:11 zawsze myślałem,że to od kontaktów z mężczyznami Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: chciałbym być 16.01.08, 23:19 Urojenia?Też obserwuję,że to od kontaktów z mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 23:21 to znaczy,że moje pragnienie kontaktu z mężczyznami jest urojeniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: chciałbym być 16.01.08, 23:29 Pragnienia mogą wynikać z urojeń i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 16.01.08, 22:55 Poza tym czsem trudno wyczuc, czy ktos jest Twoim przyjacielem czy moze skrycie kocha się w Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 23:31 tak, to jest bardzo twórcza refleksja pogłębiająca więzi Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: chciałbym być 16.01.08, 23:36 Że twórcza ,nie wątpię,ale skąd te więzi?Zrealizuj pragnienia,sprawdzisz czy były urojone. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 23:44 przecież dociekania i wątpliwości rozwijają wewnętrznie i sprzyja- ją tworzeniu więzi Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: chciałbym być 16.01.08, 23:48 Acha.Ok.Ale w tym temacie ja już więcej nie wymyślę,przynajmniej w nie usuwalnych granicach. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 16.01.08, 23:51 to w innym temacie mogę powiedzieć,że jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 17.01.08, 10:08 Owszem, podłębiająca więzi, ale w moim przypadku sytuacja ta spowodowała tragedię, trwającą wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Wystarczy.. 17.01.08, 00:00 ....abys poszedl do schroniska dla psow, zobaczysz jaka furore tam zrobisz, beda sie wszystkie lasic i szczekac na Ciebie emocjonalnie, a Ty niewzruszon-y/a przejdziesz wsrod nich chowajac subtelnie kiebase krakowska do swej elegancje torebki. Na koniec poslesz im wszystkim przez kraty powloczysty usmiech z ustami pelnymi wedzonego boczku. Pokochaja Cie, rozszaleja sie, a Ty bedziesz gwiazda tego zwierzynca :")) Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: Wystarczy.. 17.01.08, 00:14 hej,trywializujesz moją naturę i potrzeby a może jest to przestroga,ż jak zostanę kobietą to oblazą mnie psy i będą za mną łazić,chociaż jezeli będą to mężczyżni,to może być miłe i obiecujące Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Wystarczy.. 17.01.08, 00:22 Natura i potrzeby kazdej osoby sa trywialne, nie stanowisz tu wyjatku ;") Obiecujace sa zazwyczaj fantazje, rzeczywistosc byla by dla Ciebie zniechecajaco smetna, jedynym wyjsciem w Twoim przypadku jest czuc jednoczesnie obie plcie, jesli chcesz sie delektowac roznicami. Plynie jednak stad inny wniosek, ze nie ma w Tobie dwoch roznych plci, a jedynie Twe postrzeganie zycia bywa nieco zbyt plciowe... Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: Wystarczy.. 17.01.08, 00:31 No,nie wiem,moje fantazje przerosło.A jeszcze nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Wystarczy.. 17.01.08, 00:28 mężczyźni nigdy nie sa wcale mili jak tak obłażą Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chciałbym być 17.01.08, 00:33 i co w tym fajnego? plotki o Tobie często wyssane z palca agresja kobiet - to chyba jest genetyczne agresja i frustracja mężczyzn ktorzy wiedza, że nie ten poziom wiec czesto nadrabiaja chamstwem molestowania sexualne pełno frajerów a co fajniejszy facet nie podejdzie bo pomysli sobie "takich jak ja ma miliony" i byłbyś SAM chyba, ze byś sobie IQ wziąl 90 i perlisty śmiech ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: chciałbym być 17.01.08, 00:53 Do j-s, co by zostało,gdybyś odrzucił wszystko co wyrosło z trywialnej płciowości? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 17.01.08, 09:54 Ale chyba jeszcze fajniej byc zadbanym, przystojnym, eleganckim mężczyzną, prawda? Bo pieknych kobiet jest jakby więcej niż przystojnych mężczyzn, konkurencja większa. Tabuny kobiet u stóp ... Ech;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 17.01.08, 10:09 Swoją drogą angery to uwielbiam te Twoje scenki rodzajowe, masz talent :) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: chciałbym być 17.01.08, 10:11 mona.blue napisała: > Swoją drogą angery to uwielbiam te Twoje scenki rodzajowe, masz > talent :) Tak, nawet policja go doceniła. Nagroda będzie adekwatana do "poziomu" twórczości. Masz skłonności do toksycznych fascynacji, Mona. Pogadaj z Psychogie, może jakaś terapia ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 17.01.08, 10:32 też dziękuję za uznanie,czy mam się spodziewać awansu na komendanta? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 17.01.08, 10:40 shangri.la napisała: > Masz skłonności do toksycznych fascynacji, Mona. > Pogadaj z Psychogie, może jakaś terapia ?:))) > Uwielbiam te swoje toksyczne fascynacje, dzięki nim życie jest takie ciekawe i kolorowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: chciałbym być 17.01.08, 11:11 mona.blue napisała: > Uwielbiam te swoje toksyczne fascynacje, dzięki nim życie jest >takie ciekawe i kolorowe :) Dzieki nim dane jest tez cieszyc sie z rozwodu, inaczej nie bylo by z czego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 17.01.08, 11:14 Akurat tej fascynacji (męża) nie znoszę juz od dawna, miałam na myśli inną - obecną. Ale poniekąd masz rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 17.01.08, 16:10 Jak drugi raz przeczytałam Twój post zrozumiałam go inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 17.01.08, 14:36 shangri.la napisała: > > Masz skłonności do toksycznych fascynacji, Mona. To całkiem tak ja ty, Shangri, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 17.01.08, 10:28 dziękuję za uznanie,mam bogate życie pozbawione monotonii i sporo doświadczeń,ktorymi chętnie dzielę się z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: chciałbym być 17.01.08, 10:31 Tak Twoje doświadczenia są ciekawe i cenne, z postów innych wnioskuję, że nie tylko dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: chciałbym być 17.01.08, 10:38 tego już nie dociekam jak i kto z tego korzysta,albo i nie w pewnym sensie prowadzę tu działalność rozrywkową :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodaiogien Re: chciałbym być 20.01.08, 22:30 nie wiem czy to nie normalne, może po prostu masz w sobie tak silnie rozwinięty pierwiastek kobiecy, że domaga sie on swoich praw, może masz jakieś problemy w zyciu które nierozerwalnie łączą się z płcią a bycie kobietąautomatycznie by Cięod nich uwolniło? wielu ludzi doświadcza n aróżnych etapach swojego życia myśli, ale fajnie byłoby być kobnietą/facetem, wtedy nie musiałbym/musiała siętym (tu wpisz problem) tym przejmować. A poza tym bycie atrakcyjną kobietą wcale nie jest takie super. Pierwsze primo, jak już jesteś fajniejsza niż przeciętnie, to martwisz się żeby tak było cały czas, żeby się nie zaniedbać. Secundo: Chcesz być seksowana i pociągająca, żeby lecieli na Ciebie faceci, ale jak juz Cię podrywają to się zastanawiasz czy to dlatego, że ty jesteś wartościowa czy tylko opakowanie fajne. Może lepiej bądź sobie facetem, tę role znasz już dość dobrze, a tak jest zawsze łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re: chciałbym być 20.01.08, 22:35 ja najbardziej normalne:=) Wiesz jak sie czuje kobieta za ktora wszyscy sie ogladaja? Odpowiedz Link Zgłoś