Dodaj do ulubionych

Taki omen.

22.05.13, 12:28
Siedzę sobie przed kompem a mój pies podchodzi i mi go wyłącza, pierwszy raz w życiu mi się to stało.Taki znak zmusza do myślenia.I już wiem, ludzie pytają o majowe wydanie Rrawda o Rudzie , dość lenistwa trzeba się brać za kolportaż.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • fifik_rsl Re: Taki omen. 22.05.13, 12:37
      Kolportaż?? Panie Waple Pan powienien tam artutuły pisać, a nie kolportować;) Nikt inny nie ma tak wysublimowanego pióra, tzn klawiatury jak Pan ;)
      • agitka31 Re: Taki omen. 22.05.13, 13:30
        Tylko czy to aaby dobry omen?
        A może zły?;)
      • miglanc_pl Re: Taki omen. 22.05.13, 14:11
        Mądre zwierzę wie co robi, trzeba jednak skończyć pisać te "harlekiny" albo oddać mnie do psiego sierocińca.
    • karlikos666 Re: Taki omen. 22.05.13, 15:05
      Waple ty tak na poważnie, pies rozumniejszy od Pana, są juz osoby z WV robiące zdjęcia, jest pies wyłączający komputer, są nocne odruchy bezwarunkowe, kurcze no ja nie wiem ale może lekarz, albo urlop to z troski
      Męczenników w mieście już dość
    • karlikos666 Re: Taki omen. 22.05.13, 15:18
      waple napisał:

> Siedzę sobie przed kompem a mój pies podchodzi i mi go wyłącza, pierwszy raz w
      > życiu mi się to stało.Taki znak zmusza do myślenia.I już wiem, ludzie pytają o
      > majowe wydanie Rrawda o Rudzie , dość lenistwa trzeba się brać za kolportaż.Poz
      > drawiam.
      Waple Ty tak na poważnie, pies wyłacza komputer, ludzie robią zdjęcie z WV czyli poprawa już nie czarna wołga, w nocy niekontrolowana trzęsawka, no nie wiem, ale lekarz może by pomógł
    • zzabciaa87 Re: Taki omen. 22.05.13, 22:23
      Powiem Ci waple, że święta racja, bo dzisiaj pod Biedronką (gdzie zbieraliśmy podpisy) otrzymałam najnowsze wydanie Wiadomości Rudzkich:)
      • skalar2011 Re: Taki omen. 23.05.13, 10:27
        a jeszcze niedługo trzeba będzie uważać na dyrektora-kolekcjonera plakatów jak zaś zacznie grasować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka