angery Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 13:22 witaj czary-mary, piszę szybko,zanim usuną wątek to ciekawy apel Odpowiedz Link Zgłoś
czarry_marry Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 13:43 chyba sie nie zrozumielismy. Szacunek i respekt nie anlaezy się tylko dlatego, że na mocy ukadów i takich innych rzeczy zajmujesz takie czy takie stanowisko. Nie zrozumieliśmy sie też z tego powodu, ze mnie immunitet jakikowliek nie obejmował aż do zakończenia terminu, psze pana. Jest pan naręczem, zaręczam. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 14:03 nic wogóle nie rozumiem,nie zajmuję żadnego stanowiska a tym bardzej na mocy układów,czy to jest do mnie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarry_marry Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 14:15 a o immunitet, nie spyta pan, pan nie spyta o immunitet; pan??!! No tego jeszcze nie było na tym forum, jakby wynikało z pana postów, haha. Pytałam, czy wie że pan pyta, blizej których są pańscy yuppie- blizej dresów czy blożej metalowców? Moze sami panu powiedzą:)))DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
czarry_marry Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 14:17 bo podstawowa baza jest fundamentem dlaszego postepowania- a o ile dobrze4 pamietam ówczesnego czasu na topie była najbardziej ta dwójka andergrandowego podziemia poslkich nastolatków, zafascynowanych tym, co dzieje się poza murami bloków, w których mieszkali, nie tym, co dzieje się na przykałw radiostacji i czy na pewno istaniał 20 lat temu. khahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 14:22 nie wiem,kim jest czary-mary,więc nie wiem czy ma immunitet czy nie a dresy,bloki i inni nie są przedmiotem mojego zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
czarry_marry Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 14:24 nikt cie nie pyta o to czy iwiesz kim jest i o kogo sie pyta, ja pytam, bo ja mam ja, ty nie [ytasz, bo jesteś zwyczajnie osłem i gburem, a do tego jedzie od ciebie baranim łbem, panie umysłowo pracujący. Musiałam mieć niezły przeswit między szarymi komókami, skoro dałam się wcagnac w te naigrawanie. A ty musisz byc wyjątkowym idiota, żeby nie widzieć co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarry_marry Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 14:23 Przypominam, ponadto, że jestem osoba niepełnosprawną i obejmuje mnie opieka zdrowotna. Nie uprawiam tzw. rozmów czarterowuych, ani z "druga osobą", to jest nachodzenie, tym niezwyklejsze, że nieudowodnione. Dla informacji wszytskich- informacja o moim rzekomym kalectwie pojawiła się na antenie nie jako wzmianka, ale jako głupi pomysł do głowy. Cała moja rodzina wie o moim stopniu niepełnosprawnosći, po tym co mnie spotkało sama byłam zdziwiona sytuacja, jaką zastałam w domu, pomiędzy poszczególnymi domownikami. Moja siiostra mnie ignoruje, dlatego jest lubiona przez was, to nie jest w waszym wydaniu japizm ani nie yuppizm, zwyczajnie jesteście źle wychowani, jak wszyscy warszawiacy i krakowscy. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 14:47 A jak reszta rodziny? Podnosi czy opuszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 14:57 być może są to rozważania o szkole czy ośrodku krakowskim lub warszawskim psychoterapii,biorąc pod uwagę tematykę forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarry_marry Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 15:40 są to rozważania o moich dobrych, serdecznych i od zawsze znanych znajomych, tak jakbym nie miała wałasnego zycia i wąłsnej energii, rozumiem, że to jest gromkie podstawianie nóg, wszystkich trzech naraz, do eliminowania wyłącznie. Ja wolę nawiązywać słowne kontakty, a nie stosowac metod rodem sprzed dwudziestu czy pietnastu lat- bo 20 lat temu takich się jeszcze nie stsosowało. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: mordercom gromkie "NIE" 18.01.08, 16:06 nie wiem kto komu podstawia nogi i usiluje wyeliminować,bo nie znam sytuacji,podobnie jak znajomych. Kontakty słowne w znaczeniu osobiste mają znaczną przewagę nad wir- tualnym bełkotem obserwowanym na fp,a nawet słowne wirtualne mają przewagę nad bełkotem,jest to znany truizm. Każdy twórca metody uważa,że jest ona genialna,mimo,że rzeczywis- tość tego nie potwierdza,ale mniemać każdy może. Odpowiedz Link Zgłoś